Първоначално изпратено от sirFaith
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
То се е случвало неведнъж. Например Мъск е от майсторите на късия разказ. Първоаприлската му шега през 2018г беше, че Тесла са фалирали. Шега, ама акциите се сринаха наистина. От там се срива индекса на сектора, от това пък фондовете дето пасивно следват индекса почват да продават и хартиите в целия сектор падат. Та скоро пак е 1-ви април, внимавайте със Стоповете.
Между другото и аз благодаря за HOFV. Аз си изкарах доволно от него от тази голяма воатилност която имаше. Но тези скоци сега ги изтървах. Точно преди първия скок беше нещо кофти ден и не ги гледах какъв обем имат и какво става с тях, въпреки че гледах се дърпат нагоре добре и ги отървах.
Трябва да измислим вариант за някой който предложи хубава идеякъде да му пращаме уискитата, крипто или там каквото предпочита. Между другото едното крипто има подобна идея ( не съм гледал до къде са стигнали скоро ). Някой пуска сигнал за нещо и залага пари естествено да си подкрепи идеята, а не просто произволно да цели и ако е успешен му се плаща процент от залога/успеха.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Все повече те виждам в ролята на полякинята на румънската граница (както сама се изрази). За PHIL може и да има някакъв шанс да дръпне нагоре леко, но шанс за петрол на $100 -> никакъв.
Има основание, пазарът е само нагоре. 100 петрол трудно, но възможно. 80 - почти сигурно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеКато говорехте за TSM някаква идея какво им се случи на следборсовата ?
After hours $109.64 −5.25 (4.57%) - 5:17рм
Това само защото ?:
Intel's New CEO Is Doubling Down on Chip Manufacturing, for $20 Billion -- Barrons.com
Явно от това ще е .. защото Intel пък е +5%. After hours 66.71 +3.23 (5.09%)
Някой само като спомене, че имал идея .. или че щял нещо си .. някъде си ...някога си ... и ботовете веднага прихващат. Един ден някой голям сайт ще публикува някой бъзик и ще срине цялата борса
.
Last edited by Д.Петков; 24.03.2021, 17:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
Нищо не знам за това CEO. За нафтата съм булиш и инвестицията ми е такава че се надявам на 90-100/барел по някое време през годината.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеПетков,едно голямо благодаря и от мен,по повод HOFV !!!
100+% ги направи на шега,но от тук накъде?Един колега смята че снощи шортите са стигнали 36%.
На шортаджиите не им се плаши, след два месеца с първите новини, че почват да падат локдауните, ще надуват свирки край терена (компанията организира първенства по футбол). Аз лично от HOFV, ще броя пилците наесен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеIvetke, а за CEO-то на QS кво мислиш? Оня с чалмата. На мен не ми е надежден. И нафтата според теб на къде ще ходи (понеже каза, че си купила и явно те вълнува). Нам мен ми e некакво като да е надолу
- 2 Харесвания
Коментар
-
има ли мечки за одиране ...по посока на импулса и ТРЕНДА и предполагаема кука на РОС
https://ibb.co/QF70V86
Pip master
- 1 like
Коментар
-
Ivetke, а за CEO-то на QS кво мислиш? Оня с чалмата. На мен не ми е надежден. И нафтата според теб на къде ще ходи (понеже каза, че си купила и явно те вълнува). Нам мен ми e некакво като да е надолуLast edited by IvelinaJensen; 24.03.2021, 15:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не са новините. Интел беше зверски подценен. TSM и шитни тип AMD са надценени. Като цяло чиповете са нагоре, има наистина сериозен недостиг. Днес има много манипулации, за да изтръскат стопаджиите. После летим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеКато говорехте за TSM някаква идея какво им се случи на следборсовата ?
After hours $109.64 −5.25 (4.57%) - 5:17рм
Това само защото ?:
Intel's New CEO Is Doubling Down on Chip Manufacturing, for $20 Billion -- Barrons.com
Коментар
Коментар