IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз питам какво стана с GME, на какво отгоре го помпат?

Да се оплача - одеве една не умрях - още ми се вие свят. Бях наляла около 40 000 кинта в нафта с гиъринг 12. Както си растеше мирно и кротко, аз си готвя и поглеждам чат пат, по едно време бях на плюс 4 000 кинта и продължавам щастливо и доволно да си готвя. Сверших, отварям лаптопа и що да видя - нафтата крашнала буквално за секунди и от плюс съм минала на минус -4000. Едва не се споминах, честно, изобщо не разбрах кво стана. И докато се осъзная тя пак се качи където си беше и я махнах от главата си защото това е в състояние да ме довърши. Продължава да хвърчи, но поне си върнах вчерашните загуби и повече не искам да я виждам
    Last edited by IvelinaJensen; 10.03.2021, 17:58.

Коментар

• Айде пак... Кой кво купува си е негова работа. Проблемът е когато разни secular смешници почват да се правят на умни, правят се на врачки, злобеят, а после, след сблъсък с валяка на реалността, ни лук яли ни лук мирисали. Едно "сбърках" няма да напишат, за "аферим" да не говорим. Самите те обаче идея не могат да дадат. За gme беше така, дори за nio.

Какво стана с брътвежите за gme? Какво стана с постовете как сега е моментът да се държи кеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        В допълнение - Петков ви пусна хабер за xela, ама няма как насила да ни пусне фиша.
        а ти що реши, че всеки тук ти отчита сделките си? Говориш на хората като че ли са заринати в пари и могат да купуват с кофи кога и кво им окнеш. Ама проблемът им е, че не искат пари и зорлям бягат от тях. Чудя се целенасочено ли дразниш и просто така си ти иде извътре !

Коментар

• Вселената даде втора възможност на форумите идио... маратонци. Както едно време по-глупавите учиници повтаряха, барем разберат нещо. Що ли обаче си мисля, че пак само отличниците се възползваха. За добър бъзик препоръчвам да се прегледат постовете на тема gme. Някой от форумците бият Къци по комедиен талант.

_

В допълнение - Петков ви пусна хабер за xela, ама няма как насила да ни пусне фиша.
          Last edited by terziеv; 10.03.2021, 16:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
            сега пък каква е играта с този шит Gamestop, че все вдига?!?
            да не е дългоочакваният шорт скуиз. Друго обяснение нямам

Коментар

• сега пък каква е играта с този шит Gamestop, че все вдига?!?

Коментар

Не може, вече всичко е на борсата. Нямам идея как ще излязат от ситуацията. Поне е интересно.
                Кои да излязат от борсата?

Късам се от яд, че вчера зашортих нафтата ама като тръгна нагоре ми се разтрепераха гащите и я разкарах на минус. В момента си потъва като по учебник.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Абе не е сигурно. Утре пак може да намажем ските, а пистата е дълга.
                  Не може, вече всичко е на борсата. Нямам идея как ще излязат от ситуацията. Поне е интересно.

Коментар

Егати гаврата. Всякакви загуби са категорично забранени.
                    Абе не е сигурно. Утре пак може да намажем ските, а пистата е дълга.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                      Днес добре...
                      Егати гаврата. Всякакви загуби са категорично забранени.

Коментар

• Днес добре...

Коментар

Изядох хурката с APT. Почти изтрих печалбата от далаверата миналия месец. Така изненадващо праснаха отчета, не е истина. Без обявена дата и час.

Пич, все се чудя дали се ебаваш. Не виждаш ли, че пазарът не може да падне. Никой няма да го позволи.
                          Ти с всички които казваш че имаш ядеш хурката, нищо ново не казваш ама купувай още да осредниш

Коментар

Идиотът каза, че поръчките вече са почнали да намаляват значително. Късите се нахвърлиха, в добавка компанията изкупува обратно акции и има интерес от по-ниска цена. Това им е кофти на малките. В случая ръководството иска да свали цената. Имат камара кеш, никакъв дълг и нямат изобщо нужда от фондовата борса. Просто не очаквах, че толкова целенасочено ще рутят хартията. Т.е. акционерите са прецакани точно защото компанията върви прекалено добре и ръководството не иска да дели.
                            доколкото знам като изкупуват обратно акции би трябвало цената им да се качи щото остават по-малко акции в обращение. Какво значение има че си изпуснал отчета. Така или иначе очакваше добър такъв и нямаше да продадеш преди него. Нещо като мен с Intel - хубав отчет последван от срив.

Споко - и мен нафтата ме разори днес. На луда калинка ме напраи. След като изгубих доволно побързах с остатъка да купя Вестас за да не се изкушавам повече на ролетката.

Може пък да се окаже, че наистина срив не е имало. Просто 3 балонясали сектора коригираха дълбоко (или пукнаха балона) и повлекоха и други след себе си. Отделно лихвите. Наричат го ротация и е точно това. Едно нагоре друго надолу.
                            Само недоразумението GME си хвърчи

Коментар

• Аве... подлъгах се, че падна до 12 и пак натоварих. Даже повече този път. Викам си - още един асансьор до 18 да направим и йетер. В момента p/e ти е ~4!!! Преди пандемията е >15. Ще върне над 11, ама ходи гони Михаля.

So far in 2021, we are witnessing a softening in the demand for NIOSH-approved N-95 particulate respirator face masks manufactured by smaller companies like Alpha Pro Tech

As we turn the page on a record 2020 and look ahead to 2021, we expect the market for our products to normalize in some respects, although we believe that sales will remain strong as compared to historical levels.
                              Направо да палудейшь!

Коментар

Идиотът каза, че поръчките вече са почнали да намаляват значително. Късите се нахвърлиха, в добавка компанията изкупува обратно акции и има интерес от по-ниска цена. Това им е кофти на малките. В случая ръководството иска да свали цената. Имат камара кеш, никакъв дълг и нямат изобщо нужда от фондовата борса. Просто не очаквах, че толкова целенасочено ще рутят хартията. Т.е. акционерите са прецакани точно защото компанията върви прекалено добре и ръководството не иска да дели.

Обаче за първи път виждам отчет без предварително оповестяване на дата и час. Снощи проверявах. Ще върне малко, ама ми изби половината позиция със стоп.
                                Лоша работа! Това с поръчките явно не съм видял. Аз съм доволен, изкараха се едни бързи кинти, ама при теб кофти.

Коментар

Working...
                                X