Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Манипулацията е ежедневна. Нафтата пак се изяви. Егати шитнята - никой не може да и разбере посоката защото се скъсаха да манипулират.
Усещате ли че полза от четене на новини няма - даже по-скоро обърква здравия разумLast edited by IvelinaJensen; 30.04.2021, 18:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Вчерашната манипулация беше егати прозрачната. Чудя се дали някой жив човек с някакъв опит се върза или търговията беше почти изцяло на автопилот. Така ми тръскаха няколко пъти стоповете миналото лято и се научих.
Освен тези трите, в по-малки количества влязох в nem и mrk. Барем избия Алтерикса.
И стига си се кахърил с тоя Алтерикс. Ей го, днес почти ще направи 1% процент от вчерашното затваряне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАR + hcc + clf
Освен тези трите, в по-малки количества влязох в nem и mrk. Барем избия Алтерикса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Притихнали чакаме бруталното рали. Ти?
Останах само по NVDA, MU, TSM и 3% от една енигма, която чакам Q4 да отлети при положителни новини.
Очаквам лек подскок тия дни да продам всичко и да дебна на 97% кеш.
Никаква препоръка не е, а мечешки работи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Притихнали чакаме бруталното рали. Ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Я се огледай да не си се качил погрешка на влака за гара Юг
( За BTI иде реч).
Проблемът ми е при Алтерикс. Там не успях да изляза напълно и може да се наложи да се евакуирам по спешност. Голяма е сумата, за да играя ези/тура с отчета. Не ми се искаше да следя пазара на Разпети петък, но ще се наложи.
Бруталното рали тепърва предстои!
Коментар
-
Не са. Алтриата е на американския пазар 90%. Никоя друга няма такава. При Бритишите и дивидента не се облага, а и без друго са по-евтини в сравнителен план. Изпусна влака. В близките месеци е по-скоро нагоре. По-нататък... пак е нагоре, защото парите нищо не струват. Надолу може да е някоя тех шитня само.
...
( За BTI иде реч).Last edited by Д.Петков; 29.04.2021, 23:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Дай тикери на танкери, че така много се не разбира за кво говориш
Ivetke, нафтата се сети да расте неясно защо. Разбира се след като я продадох. Сега ме е страх да купя да я не срина, щото така става всеки път. Шитня
Коментар
-
Юли. Хубаво е добавиш и танкери.
Ivetke, нафтата се сети да расте неясно защо. Разбира се след като я продадох. Сега ме е страх да купя да я не срина, щото така става всеки път. Шитня
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
Към момента съм около 30% назад от сделката с петрола, но имам още поне 6м хоризонт. Надявам се в скоро време да пробие 65-66 и да продължи да катери.
Коментар
Коментар