Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеDow slides 300 points after report Biden weighing sharp rise in capital gains tax
е това срина маркета, а не техническият анализ
Просто оттук насетне в подходящите моменти ще се развява все по често.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Аз съм само плагиат на тази премъдрост. Авторът отдавна не се е появявал, но щом го кажеше, неминуемо се налагаше да се "мажат ските". Един вид инверсен индикаторАма Ивелинка май не го е чела...
Нямам мат.интерес вече там, ама по навик сегиз тогиз поглеждам. Не е чак толкова отдавна да не се е появявал
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Убаво, ма умната.
Гледам от 2-3 седмици бици/меци към и над 2.5.
При по дългосрочна норма на рейшото - наполовина на това.
Та хич не са изключени и по солидни друсания.Ама Ивелинка май не го е чела...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Бруталното рали тепърва предстои!
Убаво, ма умната.
Гледам от 2-3 седмици бици/меци към и над 2.5.
При по дългосрочна норма на рейшото - наполовина на това.
Та хич не са изключени и по солидни друсания.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Tака.... Като оставим вълновата теория, горе долу имахме лекция на тема "водата е мокра".
1. Миньорите мин. x2 (и големи и малки)
2. gld / slv мин. 50%
3. Ще има малка корекция, след което в рамките на година и половина бърза ракета...
4. След ~3-5 години ще имаме мечки за дълго (иначе човекот е 200% биче за следващите две)
5. Нямало връзка м/у злато и биткойните; били отделни пазари
6. За gld няма голямо значение накъде ще ходи USD
7. Злато и метали не стават за хедж.
...
Личното ми мнение е, че предвид хиперинфлацията, в която се намираме, злато и миньори ще скачат, но едва ли ще бия мед, желязо или дори въглища. За храни и газ да не говорим. Корекцията вчера беше добра възможност за вход в неща като clf или hcc... изобщо във всичко реално, което не е на ath.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Terzo пак е развихрил безпочвения оптимизъм. Народът се е заредил да шорти. Нищо чудно днеска да са дообрали парите на малките рибоци и утре да ни откинат главите мощно и за пореден път. Но тоя път може би вече и смъртоносно.Аз пазарувах ама съм на тръни
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Корекцията вчера беше добра възможност за вход в неща като clf или hcc... изобщо във всичко реално, което не е на ath.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеGenerational Opportunities in Metals and Miners
https://online.moneyshow.com/2021/ap.../?scode=052479
С благодарности към Форда, че ми обърна внимание.
Иначе CLF e oще далавера.
1. Миньорите мин. x2 (и големи и малки)
2. gld / slv мин. 50%
3. Ще има малка корекция, след което в рамките на година и половина бърза ракета...
4. След ~3-5 години ще имаме мечки за дълго (иначе човекот е 200% биче за следващите две)
5. Нямало връзка м/у злато и биткойните; били отделни пазари
6. За gld няма голямо значение накъде ще ходи USD
7. Злато и метали не стават за хедж.
...
Личното ми мнение е, че предвид хиперинфлацията, в която се намираме, злато и миньори ще скачат, но едва ли ще бия мед, желязо или дори въглища. За храни и газ да не говорим. Корекцията вчера беше добра възможност за вход в неща като clf или hcc... изобщо във всичко реално, което не е на ath.
Коментар
�
Коментар