If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Измамата на Фаучито цепи мрака, но твореца и стана предвидимо медийна звезда на Фокс Нюз. ЦЦЦ едно време за такива неща тексасците даваха много хиляди години живот. Тексас събу-ди-се!!!
Ще съм благодарен за съвет за дивидентна (~5% и нагоре) компания за дългосрочно. По възможност с по-малка експозиция към американските пазари и извън комуналки, нафта, имоти и спекулативни финанси. Че то не бива всяка свободна стотинка да бухам в Антеро.
Иначе по спекулативна линия ми се ще да купя нещо в Полша (имотно), Иран или Аржентина.
Moderna здраво катери ама се чудех дали вече не е за продан. Как мислите?
Дръж. Аз продадох на 150 евро, но гледай какво движение изпуснах.
Опасност дебене само от памперса, да не се изтипоса някой от администрацията му иначе 350 долара си е минимален таргет.
spac. thbr. акциите могат да се заменят за кеш (10,13) до 7 юни включително. В момента могат да се купят за 9,85! Това не е ли възможно най-сигурната печалба, която може да съществува? Къде е уловката?
===
Е, час и половина след отваряне вече са над 10 и за няколкостотин парчета не си заслужава. Вероятно някой е влязъл яко късо и затова цената за малко е слязла чак толкова. Още едно основание човек да държи активни поръчки с безумни цени.
Внимавай с Антеро защото assotiated gas ти диша във врата.
До 20 пътят е абсолютно чист. Големите интегрирани ги пържат по устав и недостигът на газ ще бъде още по-чутовен. Има място за всички. Даже такива като crk са още изгодни.
За добро или за лошо написаното не е валидно на ниво цивилизация, а само на ниво субкултура. Според мен трябва много да се внимава с личните впечатления. Иначе приемам, че за някой редил се на опашка за филм тип Междузвездни войни, той може и да е общочовешка ценност.
DISCA и VIAC може и да са добри компании (не и според мен), но в настоящето макро откриването на позиция там е трудно защитимо. Причина може да бъде единствено черезвичайно събитие тип Archegos, което да ги направи супер изгодни.
Амии субкултури има... имат своите очарователни различия.
Но не си противоречат, ...за разлика от субполитиката.
Доколкото съм уверен в собствените си възприятия, харесвам еднакво и "Усещане за жена" и "Бялото слънце на пустинята".
Още по-важно - Тези малките след нас имаха уникално десетилие да се скъсат да пътуват и да се срещат със свои връстници от всякакви събкултури.
Да се докосват по носовете и да се гъделичкат по ушите.
Те пък съвсем не се връзват на политически щуротии.
Внимавай с Антеро защото associated gas ти диша във врата.
Коментар