Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Лека подготовка за следващата модерна теория във финансите, според която нормалното ще е само движението настрани, а ръстовете ще са поне толкова плашещи, колкото и спадовете
супер ще е, минавам изцяло кеш и само путчета до забрава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Сега сериозно. От доста време питам за съвет. Знаеш ли с кой борсов инструмент можем да отиграваме спот цената в Европа. Нямам ресурс и умение за фючърси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБен Карлсон, Institutional Assets Management:.......
То е така от началото на 2009, със QE-тата, сега - Ковидните стимули и заеми.
Как мислиш щатският БВП все расте така 2-3% последните 12 години, щеше ли да бъде така ако се спреше наркотика на наркомана ??
А, забравих, и същевременно Дау и той растеше на североизток, не че определени млади човечета не си повярваха във свръх гадателските инвеститорски възможности.
Сега, на практика, никой политик, банкер или бизнесмен не иска да се самозастреля в крака, поради морални принципи.
Канчето още може дълго да се подритва така по пътя, кой знае ;;
Определено, с Ковида успяха да раздрусат клона, малките бизнеси се запъхтяха, сега със енергийната инфлация - още повече.
Понеже разходите ще се вдигнат, а и задължителното покачване на цените ще намали потреблението от клиента със все по-отъняващ джоб.
Едно гигантско преструктуриране е във действие на обществения живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеС 5 мини контракта на кафето съм днес, всеки по 70ст.
И то с надеждата, че ще ми помогнат да разбера за VIX-а пада едновременно с индексите?
Възможно ли е причината да е очевидното: Хората продават без да ги е страх?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеГледай, Пип, какви прогнози... Рейндж от $2.5 до над $10. Но базвата прогноза е за между $3 и $4. Ама не казват за кога точно.
At the end of the day, Thummel said his forecast for natural gas prices all comes down to weather. A normal winter could see prices stay slightly elevated in the $3 to $4 range, while warmer-than-expected temperatures could see a retreat to between $2.50 and $3. On the flip side, if temperatures drop prices could spike into the double digits.
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеС 5 мини контракта на кафето съм днес, всеки по 70ст.
И то с надеждата, че ще ми помогнат да разбера защо VIX-а пада едновременно с индексите?
Възможно ли е причината да е очевидното: Хората продават без да ги е страх?
Коментар
-
С 5 мини контракта на кафето съм днес, всеки по 70ст.
И то с надеждата, че ще ми помогнат да разбера защо VIX-а пада едновременно с индексите?
Възможно ли е причината да е очевидното: Хората продават без да ги е страх?Last edited by Tkilata; 08.10.2021, 22:46.
- 1 like
Коментар
-
Гледай, Пип, какви прогнози... Рейндж от $2.5 до над $10. Но базвата прогноза е за между $3 и $4. Ама не казват за кога точно.
At the end of the day, Thummel said his forecast for natural gas prices all comes down to weather. A normal winter could see prices stay slightly elevated in the $3 to $4 range, while warmer-than-expected temperatures could see a retreat to between $2.50 and $3. On the flip side, if temperatures drop prices could spike into the double digits.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЗначи всъщност си къс на газта
===
Добавка: един малък съвет - вижте кои газови (интегрирани?) компании не са оценени правилно. Не е само Европа и Северна Америка тоя свят. Има и места, които са натиснати заради чисто местни проблеми.Last edited by terziеv; 08.10.2021, 22:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Рулбата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Сега сериозно. От доста време питам за съвет. Знаеш ли с кой борсов инструмент можем да отиграваме спот цената в Европа. Нямам ресурс и умение за фючърси.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зеления Разгледай мнение
За какво ви е интересна газта в щатите, те си имат достатъчно и споделиха че могат да изнасят 10%.Погледнете цените в Европа и цените на доставките за Азия и гледайте какво ще става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Каква Европа те гони пък тебе...тя е съвсем друга бираПогледнете цените в Европа и цените на доставките за Азия и гледайте какво ще става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зеления Разгледай мнение
Супер интересна прогноза. Говориш за Европа нали? Сподели един линк, който да погледна на 19 Ноември.
- 1 like
Коментар
Коментар