Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
вижте WAT. Расте много стабилно
Nikola дали вече е за купуванеLast edited by IvelinaJensen; 12.08.2021, 22:56.
Коментар
-
двоен връх на 30 мин графика ... следва тест на пробита trend линия и вход ....чиста техника
https://ibb.co/MnXFnr2
Pip master
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеМоля за малко помощ до отварянето днес. Видях преди малко че ми се изпълнил вчера лимитиран ордер на YY (JOYY corp) на 48 долара. Той седеше повече от година като на майтап. Сега рaзгледах и cnbc.com и yahoo finance. В CNBC дават forward P/E за 2022 по-малко от 3. На други места няма такива данни. Рейтингите са strong buy с target 128 долара. Дават 4% dividend. Имат, 3,6 млрд кеш и маркет кап 3,78 млрд.....През 2018 година са спечелили огромни пари - YY: 48.40 +0.51 (+1.06%) (cnbc.com) Тъмна индия ме е какво се случва в момента, а може това да е невероятна възможност. Не искам просто да добавям ако падне още, а евентуално да набия 6-цифрена сума и да ми стане втора по обем позиция в портфолиото. Не съм се заигравал с такива мащаби при интернет компании. B момента графиката е като falling knife.... обаче мисля си че си заслижава проучването. Моля Ви за коментари ако мислите че сте намерили нещо интересно.
За мен това е достатъчно, за да внимавам с тях:
https://www.muddywatersresearch.com/research/yy/1/
Last edited by pantaleev; 12.08.2021, 14:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеМоля за малко помощ до отварянето днес. Видях преди малко че ми се изпълнил вчера лимитиран ордер на YY (JOYY corp) на 48 долара. Той седеше повече от година като на майтап. Сега рaзгледах и cnbc.com и yahoo finance. В CNBC дават forward P/E за 2022 по-малко от 3. На други места няма такива данни. Рейтингите са strong buy с target 128 долара. Дават 4% dividend. Имат, 3,6 млрд кеш и маркет кап 3,78 млрд.....През 2018 година са спечелили огромни пари - YY: 48.40 +0.51 (+1.06%) (cnbc.com) Тъмна индия ме е какво се случва в момента, а може това да е невероятна възможност. Не искам просто да добавям ако падне още, а евентуално да набия 6-цифрена сума и да ми стане втора по обем позиция в портфолиото. Не съм се заигравал с такива мащаби при интернет компании. B момента графиката е като falling knife.... обаче мисля си че си заслижава проучването. Моля Ви за коментари ако мислите че сте намерили нещо интересно.
И аз се чудя от дни нафтата на къде е ама все не уцелвам посоката. Уж надолу па изглежда като нагоре. Квото и да ти кажат тук помни, че НИКОЙ не е врачка - ако ти е писано да уцелиш посоката ще я уцелиш. Ако не е - никой не може да ти помогне. Те това научих и продължавам да уча всяка минута
Коментар
-
Моля за малко помощ до отварянето днес. Видях преди малко че ми се изпълнил вчера лимитиран ордер на YY (JOYY corp) на 48 долара. Той седеше повече от година като на майтап. Сега рaзгледах и cnbc.com и yahoo finance. В CNBC дават forward P/E за 2022 по-малко от 3. На други места няма такива данни. Рейтингите са strong buy с target 128 долара. Дават 4% dividend. Имат, 3,6 млрд кеш и маркет кап 3,78 млрд.....През 2018 година са спечелили огромни пари - YY: 48.40 +0.51 (+1.06%) (cnbc.com) Тъмна индия ме е какво се случва в момента, а може това да е невероятна възможност. Не искам просто да добавям ако падне още, а евентуално да набия 6-цифрена сума и да ми стане втора по обем позиция в портфолиото. Не съм се заигравал с такива мащаби при интернет компании. B момента графиката е като falling knife.... обаче мисля си че си заслижава проучването. Моля Ви за коментари ако мислите че сте намерили нещо интересно.Last edited by desperado; 12.08.2021, 11:22.
Коментар
-
Това е много типично за републиканците. Не е само Тръмп. Всички републиканци от Никсън насам приказват за фискална дисциплина, а като дойдат на власт раздуват държавния дълг. Абсурдното е, че като са в опозиция пищят "дълг!", а реално само демократът Бил Кринтън провеждаше политика на фискална дисциплина...
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеИдеята ми е, че всички харчат. При Тръмп пък, който ужким не харчеше (но искаше лихвите да са 0% и се вайкаше като малко дете), борсата пак летеше нагоре. Той направи tax cut, който подхрани здраво нещата. Т.е. който и да е президент - борсата трябва да е нагоре! За това са алчни !)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Аре ся отвесно, язе пък си мислим че се вири яко на горе.
Или просто си свикнала се да стърчи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКво стана, защо насдак тръгна отвесно надолу както и S&P?
Или просто си свикнала се да стърчи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе е като да няма, защото Тръмп приказва, приказва за инфраструктурни харчове, но си остана само с приказките
Това не го разбрах съвсем. Пък и ти като кейнсианец би трябвало да си за държавни харчове в този момент
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
Коментар