If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мухо чакай да ти кажа за двойните тестове.те са част от играта.не може наско да нества 5000 и да падне ей тъй.иска се двойно тестче.като го направи и у киреча
Тия федаджии ще оплескат нещата.
Га трябваше да вдигат лихвите се ослушваха, сега пак се ослушват.
няма няма, те са я духали тази супа още 1929,,(ако ползваме така нашумялата реплика на мистър любо пенев)
сега си знаят урока. само веднъж са я духали супата и вече са наясно, ами въпроса е къде сме ние/ бат ви бойко брутално напълни калеврите/
така сме я оплескали, че по-добре пари да раздават на ръка, а не да бълват глупости
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Мухо чакай да ти кажа за двойните тестове.те са част от играта.не може наско да нества 5000 и да падне ей тъй.иска се двойно тестче.като го направи и у киреча
Този път вече нещата сочат към юни и пазарите тръгват нагоре - е никаква логика? Някой ако може да ми обясни какво пропускам
Едит: Смъкнали били прогнозите за ръст на икономиката... ясно - значи всичко си е на мястото - лошите новини са добри новини.
Значи истината е че никой не знае кво става
Обаче пазара реши че от този стейтмент ... няма да е Юни за това и нагоре.
Стейтмента се тълкува че няма да е Юни.
Това последно След 1 час може пазара да изтълкува стейтмента и по друг начин и да паднем
Не знам за вас, но аз продадох и останалите 20% от портфолиото. Вече съм изцяло на кеш и гледам мача. Нещо не ми допада обаче логиката. Замислям се за Европа, но с тая Гърция и там нещата може да се вмиришат след 2-3 месеца, поне временно.
Коментар