Между другото в момента POT ме кефи много повече. Цената на поташа е на дъно. Което не пробива вече близо година. Канадския долар се срина което би трябвало да се отрази добре на печалбата и дивидента и е брутален - наближава 5%.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеТе и в двата случая трябва да излязат от борда.
Както в случая, че са оцапали името на POT.
Така и в случай, че смятат да я придобият изцяло.
Така мисля (не съм наясно с тамошните закони и аз.
Като начало да видим корпоративния данък в Чили, ако се наложи да го плащаме пак за 6 години назад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМакар че според мен Поташ корп може да излизат от нея. Те те са си подали оставка от борда, а те имат 32% и може да стане много грозно с цената. Така че може би все пак ще почакам да спре спада за ден два.
Както в случая, че са оцапали името на POT.
Така и в случай, че смятат да я придобият изцяло.
Така мисля (не съм наясно с тамошните закони и аз.
Като начало да видим корпоративния данък в Чили, ако се наложи да го плащаме пак за 6 години назад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеФЕД няма начин да признае, че му пука от скъпия долар.
От друга страна му пука.
Умирам си от любопитство да видя как изглежда вербално подобна позиция.
Междувременно гадая колко струва да си корумпиран бизнес в Чили.
Ако падне 40% до края на деня, ще купя.
http://finviz.com/quote.ashx?t=sqm&ty=c&ta=1&p=d
Някакви предположения ваши?
Коментар
-
това не го зная
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеФЕД няма начин да признае, че му пука от скъпия долар.
От друга страна му пука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЩе има буря...подготвени ли сте?
Аз щом и Епъл на малка печалба продадох смятам че съм готов.
От друга страна му пука.
Коментар
-
абе тия срещи на Фед станаха всяка седмица . предлагам Мухо срещите на фед да станат всеки ден . по този начин ще намалим безработицата и ще ускорим хамериканската икономика
а според мен Фед идва от simple past tense на думата feed - Раня се . сиреч папкам . сиреч американските г....... папкат
му ха ха
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТия федаджии ще оплескат нещата.
Га трябваше да вдигат лихвите се ослушваха, сега пак се ослушват.
Чакат икономиката да тръгне пак към спихване, тогава ли ще вдигнат %?
Най-много да не видим въобще пипане на лихви, а пак да отвори печатницата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеШампанското се разлива, пия директно от извора.
Всякакви лоши новини като днес го докарват до екстаз и почва да черпи шампанско.
А добрите го докарват до депресия.
Да пием за добрите новини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЗдравейте, някой следи ли Vedanta Resources?
Нямам препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
Коментар