Купувай и МАТ, очертава се момиченцата да си играят с кукли до 40, момченцата вече и те.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Напълних самосвала с Бразилия и малко Аржентина. Минаваме на Русия... не обръщаме внимание на dwac, защото знаем, че от търговия не се печели и е важен тоталът.
===
Апропо, нали знаете, че от догодина Германия излиза от атома. Още има време да се отиграе.Last edited by terziеv; 22.10.2021, 17:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДнес съм бетер зомби. Не можах да спя направо. Сега разбирам какво им беше на хората, които изпуснаха GME.
Чувствам се като тотално прецакан, ударен с мокър парцал. Само 1.5% профит в/у портфейла, а ако бях вложил поне тройно повече кеш и продал тая сутрин спокойно можеше да е и над 30%, смятай...
Такива възможности ( и то уловени навреме) се случват твърде малко за цял живот, отиграването ми бе дърварско. Смятах че имам време да слагам пари и следващите дни, ама...прекалено много подценихме силата на реднеците.
Сега съм се наредил като пирамидка на 70/60/50/40 ама, след дъжд качулка най вероятно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Twitter Users Got Onto TRUTH Social's Beta Site and Created Accounts With Donald Trump and Mike Pence's Usernames (insider.com)
Pip - 39 е било кофти ниво за влизане отвсякъде. Може да се пробваш като оставиш поръчка на това ниво извън regular trading hours. Там може и да стане чудо. Аз продадох с отвращение на 47 и ще мисля какво да правя.Last edited by desperado; 21.10.2021, 22:39.
- 1 like
Коментар
Коментар