Първоначално изпратено от jori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа десет години нищо не е повлияло особено на стойността на парите. Е има лек спад на инфлацията последната година, но нищо особено и най-вероятно временно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеПримерно QE-та за трилиони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеако си мислиш,че единственото ново нещо от последните 10 години са смартфоните и таблетите,........ жалко
Виж за България може и да е така,но за останалия святНещо съществено с продажби от поне няколко десетки милиарда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеHaho333 и d333 мисля че нямаха предвид технологии а всякакви събития, които може да повлияят на стойността на парите. Такива бол - Lehman Brothers, QE, гръцката дългова криза, ебола, срива на петрола, златото, поскъпването на франка, Украина, ислямска държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПреди 10 години бе 2005. от 2005 г. насам единственото ново са смартфоните и таблетите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПреди 10 години бе 2005. от 2005 г. насам единственото ново са смартфоните и таблетите
Виж за България може и да е така,но за останалия святАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеДобре, ама ако е за кажем една година. За след 10 или 30 години какво може да кажеш, кой изобщо може да предположи в какви чудеса ще се видим дотогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСорри че се включвам малко със закъснение.
В САЩ ФЕД изкупува ДКЦ, в Европа ЕЦБ дава безплатни пари на банките те пък изкупуват ДЦК с нисък %.
Също разни пенсионни фондове и банки отново (който са задължени да държат определен % ДЦК) и естествено доходността по тях е близка до 0.
Никой нормален човек няма да си вкара парите в ДЦК.
Но пък то и в банката в САЩ или ЗАПАДНА Европа доходността е 1% така че всичко се вързва.
Аз например като имам депозити в банката който плащат 1% си е все едно съм ги вкарал до ДЦК.
Но като се има впредвид че официалната инфлациата е близка до 0, всичко се вързва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСорри че се включвам малко със закъснение.
В САЩ ФЕД изкупува ДКЦ, в Европа ЕЦБ дава безплатни пари на банките те пък изкупуват ДЦК с нисък %.
Също разни пенсионни фондове и банки отново (който са задължени да държат определен % ДЦК) и естествено доходността по тях е близка до 0.
Никой нормален човек няма да си вкара парите в ДЦК.
Но пък то и в банката в САЩ или ЗАПАДНА Европа доходността е 1% така че всичко се вързва.
Аз например като имам депозити в банката който плащат 1% си е все едно съм ги вкарал до ДЦК.
Но като се има впредвид че официалната инфлациата е близка до 0, всичко се вързва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПичове, имам запитване от приятел кой работи в България с Interactivebrokers в момента.
Аз уж мноу знам а му отговорих уклончиво.
Да ме светнете кои са брокерите???
Едит : Докато рефрешна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПичове, имам запитване от приятел кой работи в България с Interactivebrokers в момента.
Аз уж мноу знам а му отговорих уклончиво.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар