If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Търговията с петрол,и изобщо всякакви comodities e super волатилна,утре или буквално след часове може да обявят че вятъра е съборил една две платформи и цената рязко да скочи или да кажат ,Путин изтегли войските си от Украйна след сделка със Запада/примерно/, или още и още подобни новини ,това е малко като нашите земеделци зърнари дето теглиха кредити да купуват още и още тонове зърно да го държат по складовете и да трупат печалби но после цената се срина ,за да търгуваш със стоки освен че трябва да си забоден нон стоп на монитора ти трябва и стабилно количество достоверна и навременна информация.Това е и причината поради която не смятам че лично за мен е интересно да търгувам със стоки
Днес не виждам котировки на притежаваните от мен опции.Само на тях и само за конкретният страйк.Става въпрос за ИБ.
Случвало ли се е на някой това и каква може да е причината?
Имаш ли абонамент за котировките? И на коя платформа е това? Сега видях че на европейските ми опции липсват котировки в мобилното приложение на ИБ, но те и без това са затворени в момента.
Днес не виждам котировки на притежаваните от мен опции.Само на тях и само за конкретният страйк.Става въпрос за ИБ.
1.Vanguard S&P 500 UCITS ETF (VUSA.AS)- Този е от Амстердам сток ,този ли имаш в предвид ? 2.EQQQ NASDAQ-100 UCITS ETF (EQQQ.DE) -XETRA - XETRA Delayed Price. Currency in EUR - Този е от xetra?
1.Vanguard S&P 500 UCITS ETF (VUSA.AS)- Този е от Амстердам сток ,този ли имаш в предвид ? 2.EQQQ NASDAQ-100 UCITS ETF (EQQQ.DE) -XETRA - XETRA Delayed Price. Currency in EUR - Този е от xetra?
Кои са двата най-доказали се ETF ,за SP 500 и Nasdaq,достъпни за покупка в евро ,от нас в Европа?
Като казвам доказали се ,имам в предвид ,като капитализация,наложени на пазара ,най предпочитан от купувачите ,с най0дбър може би рейтинг или де да знам и аз ?
Мерси предварително
Иначе нещо малко за размисъл - за последните 100 години средния бул маркет в СП прави малко над 100%. Ако приемем че сме започнали бул маркет и гоним средната цена и като стойност и времево - имаме около 1000 дни и стойност малко под 7600.
На краткосрочен сентимент около под 20% от малките инвеститори планират да купуват акции на сегашните нива / говорим за САЩ /.
Коментар