IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Препоръчвам ти следващите няколко седмици да не гледаш цените,даже не отваряй платформата !
    В противен случай ще усетиш негативните страни на инвестирането,но пък от друга страна,може да е и първия урок в каляването на инвеститорската ти психика.
    Гледам напред наесен ще вкарам някой лев пак ,тогава ще мисля или ще чакам.Или индекси или пак в топ компании зависи от цените .

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      Аз съм взел малко акции да усетя ритъма на пазара,пулса ,материята.Откакто ги взех не са падали или с малко минаха нивото на което ги взех и качила ново такова ,искам да кажа ниво на съпротива на цената.Това е ,пак казвам гледам на акциите като средство на увеличаване на парите дългосрочно не ме интересуват колкото струват днес или след 2 месеца или след 3.Не ме интересуват и бизнеси дето скачат с 200% за 5 месеца и се сурват с по 20% за ден после с години не могат да стигнат нивата които са имали.Интересувам се от акции които малко,по малко поскъпват но стабилно нагоре
      Препоръчвам ти следващите няколко седмици да не гледаш цените,даже не отваряй платформата !
      В противен случай ще усетиш негативните страни на инвестирането,но пък от друга страна,може да е и първия урок в каляването на инвеститорската ти психика.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Беше си елементарно и тогава. Още не мога да повярвам колко народ се върза на Ковид шашмата, включително финансово.

И сега е елементарно. Представи си да не си натоварил газ СЕГА и догодина да обясняваш, че било трудно да се каже.
        т.е. ако газта на 22 юли 2024 се окаже една фашкия, мнението ти че ковида е бил елементарен за инвестиции през 2020 също няма да е стабилно ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Рядко съм съгласен с Кавръка но в случаят е прав за риска - едно е да поемеш приемлив риск друго е да купуваш койни

Момчето каза какво търси стабилни бизнеси които да не му изправят косата. Не че не може да попадне на следващият ЕНРОН, но това е част от умереният риск

Проблема е че влиза в неподходящ момент, да купуваш дългосочно акции в момента е почти същата томахавка като да купуваш имот

Но най важното от цялата работа е че най накрая ще разбере това което говорим от години от държането на кеш файда няма
          Аз съм взел малко акции да усетя ритъма на пазара,пулса ,материята.Откакто ги взех не са падали или с малко минаха нивото на което ги взех и качила ново такова ,искам да кажа ниво на съпротива на цената.Това е ,пак казвам гледам на акциите като средство на увеличаване на парите дългосрочно не ме интересуват колкото струват днес или след 2 месеца или след 3.Не ме интересуват и бизнеси дето скачат с 200% за 5 месеца и се сурват с по 20% за ден после с години не могат да стигнат нивата които са имали.Интересувам се от акции които малко,по малко поскъпват но стабилно нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

От днешния слънчев ден излгежда елементарно лесно, ама само който не е бил там тогава не знае.
            Аз понеделник купувам. За другите вече СССП дет викат.
            Беше си елементарно и тогава. Още не мога да повярвам колко народ се върза на Ковид шашмата, включително финансово.

И сега е елементарно. Представи си да не си натоварил газ СЕГА и догодина да обясняваш, че било трудно да се каже.

Коментар

To няма момент когато е подходящо за купуване на акции дългосрочно
              Как ще няма?
              С клоун шестаков явно сте на едно ниво.Затова и ви върви приказката

Коментар

И от днешният и от тогавашният ден беше очевадно че е добър момент за купуване за тези дето могат да го видят

Точно тогава купих имот и половината форум умре от кеф да ми обяснява как съм се закопал

Днес 3 години по късно са готови да си отрежат малкото пръсте да биха могли да купят на тогавашните цени
                Това някой ти го е казвал директно ли ?
                Last edited by dollarman; 22.07.2023, 14:03.

Коментар

От днешния слънчев ден излгежда елементарно лесно, ама само който не е бил там тогава не знае.
                  И от днешният и от тогавашният ден беше очевадно че е добър момент за купуване за тези дето могат да го видят

Точно тогава купих имот и половината форум умре от кеф да ми обяснява как съм се закопал

Днес 3 години по късно са готови да си отрежат малкото пръсте да биха могли да купят на тогавашните цени

Коментар

Що какво му беше като почна Ковида ???

Едва ли ATH е най добрият момент, но иначе до някъде си прав когато купуваш дългосрочно като цяло купуваш когато можеш почнеш ли да чакаш никога няма да намериш подходящ момент също както при имотите

Коментар

Що какво му беше като почна Ковида ???

Едва ли ATH е най добрият момент, но иначе до някъде си прав когато купуваш дългосрочно като цяло купуваш когато можеш почнеш ли да чакаш никога няма да намериш подходящ момент също както при имотите

Коментар

Рядко съм съгласен с Кавръка но в случаят е прав за риска - едно е да поемеш приемлив риск друго е да купуваш койни

Момчето каза какво търси стабилни бизнеси които да не му изправят косата. Не че не може да попадне на следващият ЕНРОН, но това е част от умереният риск

Проблема е че влиза в неподходящ момент, да купуваш дългосочно акции в момента е почти същата томахавка като да купуваш имот

Но най важното от цялата работа е че най накрая ще разбере това което говорим от години от държането на кеш файда няма
                        Last edited by dollarman; 22.07.2023, 13:14.

Коментар

Като отворих акаунта не ми дават да търгувам с опции не знам защо ,още в началото ми излизаха някакви забрани и за да направя регистрацията ги махнах.Сигурно не дават на нови потребители такива възможности.
                          А може би се случва това, за което terziev от доста време предупреждава - те (общ термин за масоните, илюминатите и рогатите) поетапно спират опциите, за да не може масата да прави лесни кинти.

Коментар

Съгласен съм за риска ,сега тука ако някой се е обидил му се извинявам .Въпроса беше акции като Тесла дали са инвестиции или са по скоро за спекула.Ето и Джулиъса казва спекула,той не ги държи дългосрочно, за него те са опции за едно ремонтче,лошо няма .Колкото до опциите тамнне съм запознат струват ми се сложни ще попрочета повечко

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Използвай демото на инерактив и чети, ще се изненадаш какви възможности предлагат, особено след като акаунта ти мине определена граница.
                              Като отворих акаунта не ми дават да търгувам с опции не знам защо ,още в началото ми излизаха някакви забрани и за да направя регистрацията ги махнах.Сигурно не дават на нови потребители такива възможности.

Коментар

Колкото до опциите тамнне съм запознат струват ми се сложни ще попрочета повечко
                                Използвай демото на инерактив и чети, ще се изненадаш какви възможности предлагат, особено след като акаунта ти мине определена граница.

Коментар

Working...
                                X