Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеАз съм взел малко акции да усетя ритъма на пазара,пулса ,материята.Откакто ги взех не са падали или с малко минаха нивото на което ги взех и качила ново такова ,искам да кажа ниво на съпротива на цената.Това е ,пак казвам гледам на акциите като средство на увеличаване на парите дългосрочно не ме интересуват колкото струват днес или след 2 месеца или след 3.Не ме интересуват и бизнеси дето скачат с 200% за 5 месеца и се сурват с по 20% за ден после с години не могат да стигнат нивата които са имали.Интересувам се от акции които малко,по малко поскъпват но стабилно нагоре
В противен случай ще усетиш негативните страни на инвестирането,но пък от друга страна,може да е и първия урок в каляването на инвеститорската ти психика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Беше си елементарно и тогава. Още не мога да повярвам колко народ се върза на Ковид шашмата, включително финансово.
И сега е елементарно. Представи си да не си натоварил газ СЕГА и догодина да обясняваш, че било трудно да се каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Рядко съм съгласен с Кавръка но в случаят е прав за риска - едно е да поемеш приемлив риск друго е да купуваш койни
Момчето каза какво търси стабилни бизнеси които да не му изправят косата. Не че не може да попадне на следващият ЕНРОН, но това е част от умереният риск
Проблема е че влиза в неподходящ момент, да купуваш дългосочно акции в момента е почти същата томахавка като да купуваш имот
Но най важното от цялата работа е че най накрая ще разбере това което говорим от години от държането на кеш файда няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
От днешния слънчев ден излгежда елементарно лесно, ама само който не е бил там тогава не знае.
Аз понеделник купувам. За другите вече СССП дет викат.
И сега е елементарно. Представи си да не си натоварил газ СЕГА и догодина да обясняваш, че било трудно да се каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнениеTo няма момент когато е подходящо за купуване на акции дългосрочно
С клоун шестаков явно сте на едно ниво.Затова и ви върви приказката
Коментар
-
И от днешният и от тогавашният ден беше очевадно че е добър момент за купуване за тези дето могат да го видят
Точно тогава купих имот и половината форум умре от кеф да ми обяснява как съм се закопал
Днес 3 години по късно са готови да си отрежат малкото пръсте да биха могли да купят на тогавашните цениLast edited by dollarman; 22.07.2023, 14:03.
Коментар
-
От днешния слънчев ден излгежда елементарно лесно, ама само който не е бил там тогава не знае.
Точно тогава купих имот и половината форум умре от кеф да ми обяснява как съм се закопал
Днес 3 години по късно са готови да си отрежат малкото пръсте да биха могли да купят на тогавашните цени
- 1 like
Коментар
-
Що какво му беше като почна Ковида ???
Едва ли ATH е най добрият момент, но иначе до някъде си прав когато купуваш дългосрочно като цяло купуваш когато можеш почнеш ли да чакаш никога няма да намериш подходящ момент също както при имотите
Коментар
-
To няма момент когато е подходящо за купуване на акции дългосрочно
Едва ли ATH е най добрият момент, но иначе до някъде си прав когато купуваш дългосрочно като цяло купуваш когато можеш почнеш ли да чакаш никога няма да намериш подходящ момент също както при имотите
Коментар
-
Рядко съм съгласен с Кавръка но в случаят е прав за риска - едно е да поемеш приемлив риск друго е да купуваш койни
Момчето каза какво търси стабилни бизнеси които да не му изправят косата. Не че не може да попадне на следващият ЕНРОН, но това е част от умереният риск
Проблема е че влиза в неподходящ момент, да купуваш дългосочно акции в момента е почти същата томахавка като да купуваш имот
Но най важното от цялата работа е че най накрая ще разбере това което говорим от години от държането на кеш файда нямаLast edited by dollarman; 22.07.2023, 13:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Като отворих акаунта не ми дават да търгувам с опции не знам защо ,още в началото ми излизаха някакви забрани и за да направя регистрацията ги махнах.Сигурно не дават на нови потребители такива възможности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Съгласен съм за риска ,сега тука ако някой се е обидил му се извинявам .Въпроса беше акции като Тесла дали са инвестиции или са по скоро за спекула.Ето и Джулиъса казва спекула,той не ги държи дългосрочно, за него те са опции за едно ремонтче,лошо няма .Колкото до опциите тамнне съм запознат струват ми се сложни ще попрочета повечко
Но най важното от цялата работа е че най накрая ще разбере това което говорим от години от държането на кеш файда няма
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Използвай демото на инерактив и чети, ще се изненадаш какви възможности предлагат, особено след като акаунта ти мине определена граница.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКолкото до опциите тамнне съм запознат струват ми се сложни ще попрочета повечко
- 1 like
Коментар
Коментар