If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иначе нещо малко за размисъл - за последните 100 години средния бул маркет в СП прави малко над 100%. Ако приемем че сме започнали бул маркет и гоним средната цена и като стойност и времево - имаме около 1000 дни и стойност малко под 7600.
Това мнение сега го виждам.Напълно в стила на асенчо .И в СП е толкова бос колкото и в златото.А цитираното е може би най-глупавото мнение изобщо писано в тази тема,след фиаското на шестака когато фалира шортвайки УК100.
При 5%+ лихви и дълбока инверсия и то от 1г +,да говориш за някакво 60-70% поскъпване на СП меко казано говори за пълна аматъорщина и тотална,ама тотална некомпетентност
7600? ти добре ли си изобщо?
Все мислех,че трудно ще ме изненадат рибките,но съм ги подценявал
Имах определени съмнения, но щом Пепи го казва това, значи ще продължим нагоре и тази седмица.
Това мнение потвърждава ,че спад ще има !
Човека винаги е от грешната страна !!
Така беше октомври,така е и сега.
С шестака клоуна са един дол дренки.Слаби демо играчи без грам усет за пазара.
Много е пренавита пружината на СП500 на седмична база.Колкото повече забавят и колкото по-късно коригира ,толкова по-грозна и брутална ще е корекцията
Макс Пейн нагоре е 4670.Не мисля ,че може да качи по-нагоре преди голяма корекция "Проракувам" , че ще излезе някаква лоша новина,с която ще бъде обяснен бъдещия спад
А ,то взе,че обърна точно там, на 4606.Слочаеност?
Коментар