IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
    Днес не виждам котировки на притежаваните от мен опции.Само на тях и само за конкретният страйк.Става въпрос за ИБ.
    Случвало ли се е на някой това и каква може да е причината?
    Имаш ли абонамент за котировките? И на коя платформа е това? Сега видях че на европейските ми опции липсват котировки в мобилното приложение на ИБ, но те и без това са затворени в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

От поне 2 години се знае това.
      Е кво дряма а не купува

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Бахти изненадата!!! Консумацията на нафта с нов рекорд в историята. А добивът дали е на рекордно ниво? Ех, да беше предупредил някой.
        От поне 2 години се знае това.

Коментар

• Бахти изненадата!!! Консумацията на нафта с нов рекорд в историята. А добивът дали е на рекордно ниво? Ех, да беше предупредил някой.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
            Днес не виждам котировки на притежаваните от мен опции.Само на тях и само за конкретният страйк.Става въпрос за ИБ.
            Бъг някакъв.Нов вход и всичко е ОК.

Коментар

• Септемврийски WASH на 45 мисля да продам. Цената ми за вход е 24. Банката е супер, но при почти 6% по ДЦК не си заслужава чак толкова.

Коментар

• Днес не виждам котировки на притежаваните от мен опции.Само на тях и само за конкретният страйк.Става въпрос за ИБ.

Коментар

1.Vanguard S&P 500 UCITS ETF (VUSA.AS)- Този е от Амстердам сток ,този ли имаш в предвид ?
                  2.EQQQ NASDAQ-100 UCITS ETF (EQQQ.DE) -XETRA - XETRA Delayed Price. Currency in EUR - Този е от xetra?
                  Да, може да ги купиш на euronext

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Май VUSA и EQQQ
                    1.Vanguard S&P 500 UCITS ETF (VUSA.AS)- Този е от Амстердам сток ,този ли имаш в предвид ?
                    2.EQQQ NASDAQ-100 UCITS ETF (EQQQ.DE) -XETRA - XETRA Delayed Price. Currency in EUR - Този е от xetra?

Коментар

Кои са двата най-доказали се ETF ,за SP 500 и Nasdaq,достъпни за покупка в евро ,от нас в Европа?
                      Като казвам доказали се ,имам в предвид ,като капитализация,наложени на пазара ,най предпочитан от купувачите ,с най0дбър може би рейтинг или де да знам и аз ?
                      Мерси предварително
                      Май VUSA и EQQQ

Коментар

• Тетрис благодаря за включването.

Иначе нещо малко за размисъл - за последните 100 години средния бул маркет в СП прави малко над 100%. Ако приемем че сме започнали бул маркет и гоним средната цена и като стойност и времево - имаме около 1000 дни и стойност малко под 7600.

На краткосрочен сентимент около под 20% от малките инвеститори планират да купуват акции на сегашните нива / говорим за САЩ /.

Поздрави,

Коментар

• Кои са двата най-доказали се ETF ,за SP 500 и Nasdaq,достъпни за покупка в евро ,от нас в Европа?
                          Като казвам доказали се ,имам в предвид ,като капитализация,наложени на пазара ,най предпочитан от купувачите ,с най0дбър може би рейтинг или де да знам и аз ?
                          Мерси предварително

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Дивидента получава ли се при кол опция , позиции могат да се отварят само при отворен пазар примерно в Щатите или е 24 от понеделник до петък
                            https://www.investopedia.com/article...ion-prices.asp
                            https://www.nyse.com/markets/america...ns/market-info

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

затваряш когато решиш
                              Дивидента получава ли се при кол опция , позиции могат да се отварят само при отворен пазар примерно в Щатите или е 24 от понеделник до петък

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Затваряне на контракта става само на датата или може и по-рано .Примерно съм доволен от доходността и желая да е прибера по-рано или трябва да чакам точно датата .
                                ​​​​​​
                                затваряш когато решиш

Коментар

Working...
                                X