IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    виждам бе виждам, ама аз съм наопаки, а вчера бехме понеделник и пак бехме на горе, но мене не ме притеснява да ми е къс тряя ти кажа
    В понеделник и другите дни може и в двете посоки. Във вторник не!
    То ясно, че с къси позиции на тези нива няма как да се изпотиш, ама е тъпо да ги влачеш на принципа, че все ще излезнат. Доходността отива в канала.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
      Ти хубаво си шорт, ама на повечето сергии днес си е за дълго като гледам. Ново тримесечие...фонд мениджърите ще искат да попълнят тънко хартии. А има такива дето върнаха много в последно време. На всичкото отгоре е вторник! Всеки знае, че вторник сме нагоре. Само ти не си разбрал май.
      виждам бе виждам, ама аз съм наопаки, а вчера бехме понеделник и пак бехме на горе, но мене не ме притеснява да ми е къс тряя ти кажа

Коментар

Ше има пак съм шорт не остаам аз така раотата, че и наглецците SP500 и там дупка не мое така и DAX и той, може от начало да подскочат да ме упашат ама чакам 200 кинта аз на доле от DAXa после ако щат и на 500 стин иляди да одат

Мацето не съм изгонил бе, тя готина погледни прогнозите там на господата от Еланата като хороскоп за зодийте. 'Днес SP500 е под влияние на съзвездие Орион, и планетата Сатурн, така че продаайте ...' ... много яко може па и верно да излезне знаеш ли, аз ше ги питам и дали гледат на ръка ...
        Ти хубаво си шорт, ама на повечето сергии днес си е за дълго като гледам. Ново тримесечие...фонд мениджърите ще искат да попълнят тънко хартии. А има такива дето върнаха много в последно време. На всичкото отгоре е вторник! Всеки знае, че вторник сме нагоре. Само ти не си разбрал май.

Коментар

аз не претендирам да знам и не искам и да знам, боли ме щеката за фундаменталките както ти беше казал, човек може пак да прай пари дори и да е грешно - е аз съм от тея грешните ...
          Ми стискай палци силата да продължава да бъде с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Не някой хора 99% от списващите в тази тема си нямат идея какво е това фундаментален анализ. Включително и michaelis.
            аз не претендирам да знам и не искам и да знам, боли ме щеката за фундаменталките както ти беше казал, човек може пак да прай пари дори и да е грешно - е аз съм от тея грешните ...

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
              Михаиле, що изгони жената, бе?
              Някои хора от форума имат остра нужда поне да разберат за какво става дума. Поне за БФБ-то може да им е от полза. За другите пазари си прав иначе. Не се е забелязала файда от такъв анализ от много години насам.

Иначе днес кво ще правим? Ще има ли игра?
              Ше има пак съм шорт не остаам аз така раотата, че и наглецците SP500 и там дупка не мое така и DAX и той, може от начало да подскочат да ме упашат ама чакам 200 кинта аз на доле от DAXa после ако щат и на 500 стин иляди да одат

Мацето не съм изгонил бе, тя готина погледни прогнозите там на господата от Еланата като хороскоп за зодийте. 'Днес SP500 е под влияние на съзвездие Орион, и планетата Сатурн, така че продаайте ...' ... много яко може па и верно да излезне знаеш ли, аз ше ги питам и дали гледат на ръка ...
              Last edited by michaelis; 01.04.2014, 15:12.

Коментар

• Не някой хора 99% от списващите в тази тема си нямат идея какво е това фундаментален анализ. Включително и michaelis.

Коментар

• Михаиле, що изгони жената, бе?
                  Някои хора от форума имат остра нужда поне да разберат за какво става дума. Поне за БФБ-то може да им е от полза. За другите пазари си прав иначе. Не се е забелязала файда от такъв анализ от много години насам.

Иначе днес кво ще правим? Ще има ли игра?

Коментар

• Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение
                    Може би ще Ви е интересен тогава този подход към фундаменталния анализ, описан в блога на ЕЛАНА Трейдинг днес?:-)
                    Рекламите пак са на мода
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Може би ще Ви е интересен тогава този подход към фундаменталния анализ, описан в блога на ЕЛАНА Трейдинг днес?:-)
                      дам погледнах анализа, прилича ми на хороскоп за зодийте но пък колкото по невероятно толкова по достоверно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis2 Разгледай мнение
                        няма материй тука в тая къща кака, играта е прееби другарче, ако може и да ти измъкнат и жълтите стотинки от джоба гадовете. Чарта казва всичко и само компанията да няма дълг другото е цирк ..

Коментар

Принципно, материята е по-сложна от това:-) Всички методи са полезни за оценка, за да имате по-стабилна основа при решението. Но можете сам да проверите дали има смисъл.:-)

Успешен ден!
                          няма материй тука в тая къща кака, играта е прееби другарче, ако може и да ти измъкнат и жълтите стотинки от джоба гадовете. Чарта казва всичко и само компанията да няма дълг другото е цирк ..

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis2 Разгледай мнение
                            Кака както вече доста сме видели тука нема смисъл от фундамети е ако не верваш питай колегите, що кат има добри данни/новини и ходи на доле и обратно кат има гадни данни/новини и ходи на горе .... Ако това го обясняват във фундаметалата ще дойда да вида, но май нема да могат да обяснят ми се струва ...
                            Принципно, материята е по-сложна от това:-) Всички методи са полезни за оценка, за да имате по-стабилна основа при решението. Но можете сам да проверите дали има смисъл.:-)

Успешен ден!

Коментар

Привет! За информация - на 3 април ще се проведе безплатен курс за ползване на фундаментален анализ
                              http://www.elana.net/bg/trading/educ...urses_492.html
                              Кака както вече доста сме видели тука нема смисъл от фундамети е ако не верваш питай колегите, що кат има добри данни/новини и ходи на доле и обратно кат има гадни данни/новини и ходи на горе .... Ако това го обясняват във фундаметалата ще дойда да вида, но май нема да могат да обяснят ми се струва ...

Коментар

• Курс за фундаментален анализ

Привет! За информация - на 3 април ще се проведе безплатен курс за ползване на фундаментален анализ
                                http://www.elana.net/bg/trading/educ...urses_492.html

Коментар

Working...
                                X