IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Е щом зачекна темата.
    За дългите Всъщност може да се изчака дъното на 25 слънчев цикъл за по - сигурно около 2030.

А на върхът на 25 слънчев цикъл 2025 ще се развие свирепа рецесия.
    чувал съм при едни други цикли да се развиват семейни скандали, но за тези ...

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Мисля, че за тези дълги първо трябва да се изчака траекторията на Сатурн да пресече тази на Уран под 43 градуса , гледано от земята
      Е щом зачекна темата.
      За дългите Всъщност може да се изчака дъното на 25 слънчев цикъл за по - сигурно около 2030.

А на върхът на 25 слънчев цикъл 2025 ще се развие свирепа рецесия.Горе долу и там в Русия ще започнат смутни времена и смяма на режима.
      Last edited by Майстора233; 28.09.2023, 11:57.

Коментар

Дългите сега .
        Късите и дългото злато втората полвина на 2024

Късо злато в края 2025 - 2026.

Дълги 2027-2028. Държане на дългитев първата полвина на 30-те.

След тва строене на бомбоубежище .

Мисля, че за тези дълги първо трябва да се изчака траекторията на Сатурн да пресече тази на Уран под 43 градуса , гледано от земята

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Пеца,нека го кажем така,световен фундамент ,а не БФБ отчети.В комбинация с ТА.
          Навремето почнах с фундамент.
          А масовика в този форума бърка фундамент с БФБ отчети,
          затова и са само глупаци , защото нямат идея какво става навън.
          А там се определя какво ще стане и на БФБ.

Дългите сега .
          Късите и дългото злато втората половина на 2024

Късо злато в края 2025 - 2026.

Дълги 2027-2028. Държане на дългите в първата половина на 30-те.

След тва, строене на бомбоубежище .
          Last edited by Майстора233; 28.09.2023, 15:28.

Коментар

В па щом питаш че кажем.
            Етериум -8х Полигон- 30х.
            След кат си направят чарта къси индекси и дълго злато
            След тва опции за рейндж и къси на златото.
            А тогава отново цикъла се повтаря , дъна на индекси и крипто и отново дълги
            И чак кат се изпълнят тези дълги идва апокалипсиса.

Има нема 15 години.
            Какво,какво ? Даже аз не те разбрах.Каква черта/чарт? да направят етн и матик и кога ще я правят?
            Не става ясно кое кога да се търгува,нито тайминга ,нито нищо.
            Last edited by petrg5s; 28.09.2023, 11:30.

Коментар

Той вярва само на ТА, уж, но сега намеси и лихвите, тоето си е фундамент мисля
              Пеца,нека го кажем така,световен фундамент ,а не БФБ отчети.В комбинация с ТА.
              Навремето почнах с фундамент и дълги години бях само такъв.

А масовика в този форум бърка фундамент с БФБ отчети,
              затова и са само глупаци , защото нямат идея какво става навън.
              А там се определя какво ще стане и на БФБ, и на всякакви пазари
              Last edited by petrg5s; 28.09.2023, 11:28.

Коментар

• Войната принуждава зърното и петрола да пътуват на рекордни разстояния

Графика на деня, 28.09.2023 г.

танкери ,танкери ,хвърчат цените на акциите им

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Дай някакъв дългосрочен и средносрочен трейд, да изкараме и ние някой долар/евро като теб?
                  В па щом питаш че кажем.
                  Етериум -8х Полигон- 30х.

След кат си направят чарта къси индекси и дълго злато.

След тва опции за рейндж и къси на златото.

А тогава отново цикъла се повтаря , дъна на индекси и крипто и отново дълги.

И чак кат се изпълнят тези дълги идва апокалипсиса.

Има нема 15 години.
                  Last edited by Майстора233; 28.09.2023, 11:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Не става, импулсът за късите отива към приключване, а Пепи е майстор на обръщането на тренда, време е да започне да бие звънеца за дълги
                    Той вярва само на ТА, уж, но сега намеси и лихвите, тоето си е фундамент мисля

Коментар

къси на S&P, NASDAQ, DAX и т.н.... жалко, че шелито няма къси ... донякъде и аз съм съгласен с него, но мисля, че прекалява с броя на прогнозите си всеки ден
                      Не става, импулсът за късите отива към приключване, а Пепи е майстор на обръщането на тренда, време е да започне да бие звънеца за дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Дай някакъв дългосрочен и средносрочен трейд, да изкараме и ние някой долар/евро като теб?
                        къси на S&P, NASDAQ, DAX и т.н.... жалко, че шелито няма къси ... донякъде и аз съм съгласен с него, но мисля, че прекалява с броя на прогнозите си всеки ден

Коментар

Детска работа Рискова безмислена,търговия.Винаги си разкрачен.Доста често и те разчекват
                          Все едно цъкаш на демо,но с малки сумички

Най-важното е да установиш ТРЕНДА на даден актив и кога той е близо до промяна
                          Ориентирай се натам и в средносрочни позиции от по няколко месеца.Така се правят големите пари
                          Иначе няма да изкараш дълго или ще вадиш само жълти стотинки и чат-пат ще те разчекват/нулират/
                          защото видяхме,че големите движения ти бягат.А тогава най-много разчекват пациенти като теб
                          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Детска работа Рискова безмислена,търговия.Винаги си разкрачен.Доста често и те разчекват

Ориентирай се натам и в средносрочни позиции от по няколко месеца.Така се правят големите пари
                            Иначе няма да изкараш дълго или ще вадиш само жълти стотинки и чат-пат ще те разчекват/нулират/
                            защото видяхме,че големите движения ти бягат.А тогава най-много разчекват пациенти като теб
                            според мен се правят с писане по форумите, ти нали това правиш, нямаш ден долу

“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                              Купих 200 броя Пейпал, сега купувам още 100. Продавам 1 колец с падеж 20 октомври.
                              Т.е. имам 1 къс колец, но покрит с реални акции.
                              Ако Пейпал падне под 50, ще спечеля 120 долара от колеца, но пак ще съм на загуба от акциите.
                              Принципно къси колци непокрити ме е шубе да продавам.

Last edited by petrg5s; 28.09.2023, 08:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
                                Риска е след 3-4 години някой хейтър да ти поиска обяснение дали си познал и колко си загубил
                                Кви след 3-4г .Говорим за първо двжение август,второ движение септември.И двете станали последния месец и нещо
                                Две големи движения в СП бяха проспани,както и от теб между другото
                                И все още няма никаква ориентация в масовката какво става

И само най-глупавите "инвеститори" искат съвети от непознати по форумите,да ти кажа

Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
                                Винаги ще има някой Пепи
                                Чети малко ,преди да пишеш поредния си спам и глупости !
                                И стига се мазни ...намерила от кой съвети да търси
                                Привличате се вие дребосъците
                                Last edited by petrg5s; 28.09.2023, 06:01.

Коментар

Working...
                                X