If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мене четеш пазара като македонски вестник. RIG в момента е еквивалент на BTU на 3 долара. Имаме време да разгърне. Съвсем скоро обаче ще имаме сквиз на нафтата.
добавка - не виждаш ли колко е умрял vix-a?
Колко скоро? Скоро и НВидиа ще хукне. Засега нафтата се разпродава. Научи се да разчиташ графики
Според мене четеш пазара като македонски вестник. RIG в момента е еквивалент на BTU на 3 долара. Имаме време да разгърне. Съвсем скоро обаче ще имаме сквиз на нафтата.
Нафтата я натискат още от предната седмица, помъчих се да вляза в RIG, но удари стопа. Уранът и въглищата от два дена яко надолу. TLT с ново дъно, златото се сурка към 1800, а среброто направо не знам защо го броят за инвестиция още. Опитват някакво бягство към Big Tech и...крипто, но слабичко.
Мирише ми на краш, а не на Коледно рали. И този път страшното е, че TLT може да не хване bid. Много по-спокойно ми е да съм в кеш. Утре ликвидирам и последните няколко %.
Интересно кое може да бъде safe heaven. На първо четене CHF. Някакви акции?
Последното тримесечие го започваме след като Септември си оправда титлата за най-слабия месец исторически. Иначе в последните 30 години имаме статистическо предимство да очакваме позитивно 4то такова - средно е правило около 10 и нещо процента.
Интересно е да се види че валю сток са на екстремно ниска оценка / най-ниска за последните 40 години/ - какъв ще е този сел оф който да стартира от тук не мога да си го представя. Това не значи че не може да се случи.
Сега, аз по принцип не гледам подобни простотии като Уорнър WBD... обаче на яху скенера изглежда зашеметяващо. Как може да има 25 млрд. FCF при 5 млрд. 2019 година??? Цялата капитализация е 26 млрд. Отварям Seeking Alpha и всичкото е бик. Отварям анализаторите - най-ниската оценка е $15. Къде е кукичката?
... иначе нищо не им знам за бизнеса на тия. Зайчето бъни съм гледал като малък.
Сигурен ли си за FCF?
Иначе френския еквивалент ще е нещо като Вивенди - и те са на загуба, поне обаче дългово седят по-добре. Иначе телевизия, стрийминг, гейминг - микс от тия неща. Аналогично препоръките са бичи като стронг бай - според мен няма да им е лесно да вдигнат самолета. Доста е населено в ентъртейнмънт сектора за такива категорични препоръки, но знае ли човек - това са само мой повърхностни впечатления.
Сега, аз по принцип не гледам подобни простотии като Уорнър WBD... обаче на яху скенера изглежда зашеметяващо. Как може да има 25 млрд. FCF при 5 млрд. 2019 година??? Цялата капитализация е 26 млрд. Отварям Seeking Alpha и всичкото е бик. Отварям анализаторите - най-ниската оценка е $15. Къде е кукичката?
... иначе нищо не им знам за бизнеса на тия. Зайчето бъни съм гледал като малък.
Още са на загуба. Немалък дълг. Под 200МА, тонове overhead supply. Тези ако мръднат нагоре ще е доста бавно
Коментар