If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
40% за месец не е инвестиция а спекула ,тук коментираме дългосорочни инвестиции
Значи ако направиш 40% за месец - си едва ли не лош човек / спекулант. А ако висиш като соп..л една година за мижави 15-20% си Инвеститор с главно И ???? Колко забавно!!
Беден Брокер, не случайно си беден. Търсиш рецесия там където я няма. Нека да видим - колко и къде продавам ще пиша и тук, току виж съм нацелил някоя добра акция.
А който има усет може да рискува днес с PLTR. Без препоръки
Не е препоръка разбира се, препоръка щеше да е на 6 и 50. Виж по-добре шеврона и OXY после да няма ко пак стана
"Заверена с подпис и печат от брокера" , а нотариална заверка трябва ли ???
Случайно да ти е минавало през главата че тези щуротии с подпис и печат съществуват само в БГ и че ако го поискаш от западен брокер ще те гледа като голям камък???
Заверки има,и то много и най-различни ,но явно вие нито търгувате реално,нито сте чували за тях.
А който лъже ,че има 42 поредни "успешни" сделки за 40 дена ,после разпъва локуми за доказателства и заеква .Не е за пръв път
Беден Брокер, не случайно си беден. Търсиш рецесия там където я няма. Нека да видим - колко и къде продавам ще пиша и тук, току виж съм нацелил някоя добра акция.
А който има усет може да рискува днес с PLTR. Без препоръки
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
що не го направиш на нфт и да го набухаш в блокчейна?
Защото отдавна е минало времето в което съм имал желанието да доказвам каквото и да е било на хора като Рибката дето са фалирали по няколко акаунта и са сменили по няколко профила във форума
След като иска да гледа нека да извади малко кинти за благотворителност та поне веднъж да е полезен за обществото
А самата справка не е нищо невероятно или секретно тук вече няколко пъти съм писал какво и как правя
Към момента единственото, което може да обърне по-сериозно пазара ми се струва, че е отчитане на по-сериозна инфлация, нещо от типа на 0.5% месечно, за 0.4% не съм сигурен доколко сериозно ще се възприеме. Проблемът е обаче, че и ние като шапкарите се подготвяме за последната война, а не за следващата
Този бичи пазар започнал 2009 тотално обърка представите на всички. Дори и най - добрите в бранша трудно се орентират и избягват да дават вече прогнози . Ако дадът някоя , в повечето случаи е грешна.
"Заверена с подпис и печат от брокера" , а нотариална заверка трябва ли ???
Случайно да ти е минавало през главата че тези щуротии с подпис и печат съществуват само в БГ и че ако го поискаш от западен брокер ще те гледа като голям камък???
що не го направиш на нфт и да го набухаш в блокчейна?
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар