IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

ако наистина си вярваш, купувай. 30% за месец на мен ми стигат
    Що ще продаваш ръчно сложи стоп на 70.

Текущият рън при акциите и крипто ще продължи до май или юни , чак тогава по - сериозна корекция. Плюс това корецията може да е консолидационна.
    Бих сравнил с известна степен тази година с 2017.
    Пазара на акции нема да обърне преди крипто да влезе в експонента , далеч сме от това състояние.

Пазара обикновено обръща след Пивот на ЦБ.
    Като това може да продължи от няколко месеца до година и нещо.
    Last edited by Майстора233; 15.02.2024, 14:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Ще си заколиш златната кокошка - ОГРОМНА грешка. Голяма е вероятността да консолидира около сегашните нива /както е направила на 80/ и после още един run. Имаме само едно връщане до 10week MA. Продавай само ако видиш повечко червени барчета с обем
      ако наистина си вярваш, купувай. 30% за месец на мен ми стигат
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

И един мормот....
        Пък и си вярват Я покажи извлечение от акаунта да видим или пак ще почнеш да заекваш ?
        избери си благотворителна кампания по твое желание преведи там 500лв публикувай разпечатка от банковата ти сметка където да е видно че парите са преведени и ще публикувам разпечатката

айде да видим как сега ще почнеш ти да заекваш г-н Рибка

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
          Брях Хамънд е почти на 108, продавам половината ако чукне 110

https://money.tmx.com/en/quote/HPS.A
          Ще си заколиш златната кокошка - ОГРОМНА грешка. Голяма е вероятността да консолидира около сегашните нива /както е направила на 80/ и после още един run. Имаме само едно връщане до 10week MA. Продавай само ако видиш повечко червени барчета с обем

Коментар

Днес и UBER реши да подскочи, buybacks са хубаво нещо. Тъкмо му се ядосвах, че бавно се движи в портфолиото. Супер ми е любопитно какво ще стане на NVDA earnings day, средносрочно това ще реши пазара
            nvda 1000

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
              мда, лифтовете +50% на отчет, който обявява просто поредната 1/4 на загуба. луди луди жаби
              https://money.bg/business/lyft-edna-...stitorite.html

Коментар

• Брях Хамънд е почти на 108, продавам половината ако чукне 110

https://money.tmx.com/en/quote/HPS.A
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Хазарт му викат кухите лейки

За Януари съм направил над 30 сделки всичките затворени на печалба

За Февруари 12 сделки всичките затворени на печалба

От нова година насам нямам нито една сделка затворена на загуба

Когато успееш на рулетка да заложиш над 40 пъти подред печелившо ела пак да ми развиваш темата за хазарта
                  И един мормот....
                  Пък и си вярват Я покажи извлечение от акаунта да видим или пак ще почнеш да заекваш ?
                  Last edited by danetha; 15.02.2024, 08:59.

Коментар

Днес и UBER реши да подскочи, buybacks са хубаво нещо. Тъкмо му се ядосвах, че бавно се движи в портфолиото. Супер ми е любопитно какво ще стане на NVDA earnings day, средносрочно това ще реши пазара
                    UBER мислех да заредя тази седмица, ама не ме изчака

Коментар

Когато успееш на рулетка да заложиш над 40 пъти подред печелившо ела пак да ми развиваш темата за хазарта
                      OK Айнщайн
                      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

откога радостта от чистия хазарт се брои? по-добре играй червено, черно на рулетката, там поне няма комисионни.

Коментар

• Днес и UBER реши да подскочи, buybacks са хубаво нещо. Тъкмо му се ядосвах, че бавно се движи в портфолиото. Супер ми е любопитно какво ще стане на NVDA earnings day, средносрочно това ще реши пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                            Пък асенчо вика 7400

И за златото така вика....
                            Абе уникален....контра индикатор
                            Всички губим,че не се включва по-често !

Всякакви други много "печеливши" играчи ,за пореден път и те СПЯТ в час !
                            Тази тема също е за затваряне
                            Ах как ми липсва това момче - като по часовник беше - това му мнение е от 26.09.2023 - за 1 ден разлика. Цар!
                            Last edited by Assen123; 14.02.2024, 17:21.

Коментар

• Днес е петък... и е време някой да фалира

Коментар

мразя дни като днешният изкараш прилични пари, но понеже рано си затворил късите си изпуснал два пъти повече и накрая хем си на печалба хем не можеш да и се зарадваш
                                откога радостта от чистия хазарт се брои? по-добре играй червено, черно на рулетката, там поне няма комисионни.
                                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Working...
                                X