Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
- 1 like
-
От абсолютно всяка фигня могат да се изкарат пари. Това даден ден може +/- 80% да направи. Те Ривиан колко народ позлати. Имаше и една бакалия с годишен оборот няколко, дето стигна капитализация много милиони заради тикера си.
Обаче канадска компания с капитализация от 8 млн. тръгнала да се търгува на Насдак е пълна измама. Включително в криминалния смисъл. Шефчето държи акции за стотина хиляди.
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Тук бих изчакал един run като INO или ALAR, например. Тези microcaps са доста рискови и волатилни. Благодаря за идеята!
Last edited by terziеv; 14.01.2024, 10:11.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoian Разгледай мнение
Не мисля никой да убеждавам.Ръстат е от 20дена.Назначиха за Председател на борда бившият Началник щаб на Канадските въоръжени сили.ИПО то им е било на 5 американски долара а увеличението на 2,25.Струва 8мил.долара .Късмет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Договорите не са гаранции за ръста в цената на акциите,била е покупка на около долар и малко ,сега около два долара,ръста основно е изконсумиран последните 10 месеца. Може да качи не повече от 20%,30%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Гаранция!
Нулите за нищо ги няма...
Тая вечер ще добави още 5-6 нули в сметката, фишеците му не са мокри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАй, да метна един бисер на закъснелите. Global Atomic. Ясно е защо изостава в цената, но все пак Канада си е малкото братче на САЩ. Едва ли ще посмеят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Мерси!
И аз влязох след теб INO на 0.37 - 0.38...
Интересно ми е обаче, дали си търгувал и други биотек компанни?
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Туристите сами ще стигнат до правилните изводи по движението на акаунта си.
Интересна теза за QCOM, слагам ги в уотчлиста. Не се вижда ускорение на приходите и печалбата за разлика от NVDA и AMD. Имат и още доста overhead supply,. Според мен ще изостават в този бул цикъл, който ще е 2024-25 /макс/. По-нататък ще видим.
За мен интересни са ARM, защото са нови на борсата и от тях зависят всички. Но ги махнах, идват ми доста волатилни
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Той дали е милиардер? Като гледам няма губеща сделка.
Нулите за нищо ги няма...
Тая вечер ще добави още 5-6 нули в сметката, фишеците му не са мокри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Пиши лично съобщение до бат' Арчи да го изплющи тая вечер с някоя боНба!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЕврото просто ме разбива. Знам, че е свършило и просто трябва да имам търпение, но от тези му гърчове ми се провалят плановете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЕврото просто ме разбива. Знам, че е свършило и просто трябва да имам търпение, но от тези му гърчове ми се провалят плановете.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Чичко Бъфет има варанти с цена на упражняване $56.62, ще почакаме да влезем по-ниско от него
Коментар
Коментар