IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    От абсолютно всяка фигня могат да се изкарат пари. Това даден ден може +/- 80% да направи. Те Ривиан колко народ позлати. Имаше и една бакалия с годишен оборот няколко, дето стигна капитализация много милиони заради тикера си.

Обаче канадска компания с капитализация от 8 млн. тръгнала да се търгува на Насдак е пълна измама. Включително в криминалния смисъл. Шефчето държи акции за стотина хиляди.

Разликата с тези имами е най-вече в ликвиидността. Не виждам отлика от разните догекойни.
    Естествено че е силно спекулативен.Имам непоносимост от канадски акции но ми беше предложена от приятел от САЩ тясно свързан с оръжейната индустрия.Стартираща оръжейна фирма в която основните акционери са вложели 38мил.собственни пари и имат нула кредити.Подизпълнители са на Талес с 5 годишен договор общо за 22мил.Няма риск няма печалба.Късмет.И честно казано без препоръки.Всеки има различен толеранс към риска.

Коментар

• От абсолютно всяка фигня могат да се изкарат пари. Това даден ден може +/- 80% да направи. Те Ривиан колко народ позлати. Имаше и една бакалия с годишен оборот няколко, дето стигна капитализация много милиони заради тикера си.

Обаче канадска компания с капитализация от 8 млн. тръгнала да се търгува на Насдак е пълна измама. Включително в криминалния смисъл. Шефчето държи акции за стотина хиляди.

Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Тук бих изчакал един run като INO или ALAR, например. Тези microcaps са доста рискови и волатилни. Благодаря за идеята!
      Разликата с тези имами е най-вече в ликвиидността. Не виждам отлика от разните догекойни.
      Last edited by terziеv; 14.01.2024, 10:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian Разгледай мнение

Не мисля никой да убеждавам.Ръстат е от 20дена.Назначиха за Председател на борда бившият Началник щаб на Канадските въоръжени сили.ИПО то им е било на 5 американски долара а увеличението на 2,25.Струва 8мил.долара .Късмет.
        Тук бих изчакал един run като INO или ALAR, например. Тези microcaps са доста рискови и волатилни. Благодаря за идеята!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982

Договорите не са гаранции за ръста в цената на акциите,била е покупка на около долар и малко ,сега около два долара,ръста основно е изконсумиран последните 10 месеца. Може да качи не повече от 20%,30%
          Не мисля никой да убеждавам.Ръстат е от 20дена.Назначиха за Председател на борда бившият Началник щаб на Канадските въоръжени сили.ИПО то им е било на 5 американски долара а увеличението на 2,25.Струва 8мил.долара .Късмет.

Коментар

• KWESST Micro Systems Inc - малка канадска компания за несмъртоносни оръжия и различни продукти за оръжейният бизнес.Очаква няколко договора с големи оръжейни компании.Очаквам цената да е по 5 до края на годината.Успех на всички в сделките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Гаранция!

Нулите за нищо ги няма...

Тая вечер ще добави още 5-6 нули в сметката, фишеците му не са мокри.
              Tesla пак почна пързалка ще правиш ли ремонтни инвестиций през бай Илън пак ?

Коментар

Ай, да метна един бисер на закъснелите. Global Atomic. Ясно е защо изостава в цената, но все пак Канада си е малкото братче на САЩ. Едва ли ще посмеят.
                80% мина днес при мен. Естествено позицията в големите миньори U3O8 остана далеч по-сериозна. Не че на някого ще му уври главата.

Коментар

• Чисто системният риск при чиповете е чудовищен, а възможната печалба доста ограничена. Според мен сме около връх там.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Мерси!
                    И аз влязох след теб INO на 0.37 - 0.38...
                    Интересно ми е обаче, дали си търгувал и други биотек компанни?
                    Почнах преди десетина години да ги играя и на периоди само с тях се занимавах, но постепенно ги зарязах. Трябва да следиш календара на FDA, а те сайтовете всичките станаха платени, пък и още куп инфо трябва да ровиш. Специално за INO, от половин година го дебнех да дойде време за вход, не мисли че ей така ми е скимнало да набивам пари там. Аз не продавам, таргета ми е около $10 за 2025г.

Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Туристите сами ще стигнат до правилните изводи по движението на акаунта си.
                    Интересна теза за QCOM, слагам ги в уотчлиста. Не се вижда ускорение на приходите и печалбата за разлика от NVDA и AMD. Имат и още доста overhead supply,. Според мен ще изостават в този бул цикъл, който ще е 2024-25 /макс/. По-нататък ще видим.
                    За мен интересни са ARM, защото са нови на борсата и от тях зависят всички. Но ги махнах, идват ми доста волатилни
                    Това което липсва, са AI чиповете за малките устройства (смартфони и в автомобили). NVDA удариха бингото, щото техните видеокарти се оказаха много подходящи за такъв тип изчисления и вече ги имаха. Не знам кой друг да номинирам освен QCOM да е следващата NVDA при малките джаджи. Пък и CEO-то им не пропуска да изтъкне, че фокусът им е точно върху разработката на чипове с AI за автомобили, те са същите и за смартфони. Още са в разработка, няма как да видиш парични потоци. В края на февруари, когато очаквам срут на целия пазар, мисля да купя все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Той дали е милиардер? Като гледам няма губеща сделка.
                      Гаранция!

Нулите за нищо ги няма...

Тая вечер ще добави още 5-6 нули в сметката, фишеците му не са мокри.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Пиши лично съобщение до бат' Арчи да го изплющи тая вечер с някоя боНба!
                        Той дали е милиардер? Като гледам няма губеща сделка.

Коментар

Еврото просто ме разбива. Знам, че е свършило и просто трябва да имам търпение, но от тези му гърчове ми се провалят плановете.
                          Никога не залагай срещу еврото ,правило номер едно е това

Коментар

Еврото просто ме разбива. Знам, че е свършило и просто трябва да имам търпение, но от тези му гърчове ми се провалят плановете.
                            Пиши лично съобщение до бат' Арчи да го изплющи тая вечер с някоя боНба!

Коментар

• Еврото просто ме разбива. Знам, че е свършило и просто трябва да имам търпение, но от тези му гърчове ми се провалят плановете.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Чичко Бъфет има варанти с цена на упражняване $56.62, ще почакаме да влезем по-ниско от него
                                Като беше на 55 и нещо преди две седмици къде спах те?

Коментар

Working...
                                X