Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАй, стига ве, Ташунко със сапа. Стига и ти се връзва на този серсем. Откак ми разправяше как WELL имали високо p/e не съм му гледал постовете. И това в "инвестиционен" форум. От него някакво умение не можеш крадна. Не би трябвало да те вълнува какво пише, освен ако не си психиатър. Супер комплексарско е да разправяш колко си гоуем в този миши форум, дето се видя, че дори шефовете не участват на борсата. Мен ме заеби, аз съм проли. Ще откажете обаче pipbel да пише, а от можещите май само той дращи редовно.. А аз за Америка съм нищо,защото тук хора с много пари колкото искаш,но за БГ съм ок.
Коментар
-
Да се похваля - на демото съм на 14 хилки нагоре.Hvor er jeg bare goooood
Не ме плаши с петрола, щото нямам друг план за него освен да растеLast edited by IvelinaJensen; 14.09.2020, 19:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Чак пък да съм бягала - не съм. Баш тия candles имат някакъв резон, въпреки че и тях ги намипулират яко. Но при положение, че пазарът реагира на новини няма как да се разчита на тех анализ разбира се.
Не знам, ама аз съм точно от ентуасиатите изпразнили не ами негативирали банковата си сметка. Уж да купя от абълките още ама разбира се не се сдържах и купих нафта прекалено рано та се доувътрих. Няма ли да расте тази проклетия да му се не знае.
Коментар
-
Ай, стига ве, Ташунко със сапа. Стига и ти се връзва на този серсем. Откак ми разправяше как WELL имали високо p/e не съм му гледал постовете. И това в "инвестиционен" форум. От него някакво умение не можеш крадна. Не би трябвало да те вълнува какво пише, освен ако не си психиатър. Супер комплексарско е да разправяш колко си гоуем в този миши форум, дето се видя, че дори шефовете не участват на борсата. Мен ме заеби, аз съм проли. Ще откажете обаче pipbel да пише, а от можещите май само той дращи редовно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТашунку, Тръмпун говори за ред и законност, но всъщност на него му трябва хоас и той го създава. Очаквай при втори мандат на Тръмп там в гетата животът да стане още по-тежък и да има повече насилие и вълнения
Накрая може и в България да се върнеш в населеното място, от където си дошъл
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Този се конкурира с OPTION master-ите
В тоя ред на мисли нали бЕгаше далече от техническия анализ?!? Тоя пич говори за CANDLE chart техники и други вуду магии!
В общи линии като видиш някой да обяснява „това никъде няма да го видите, само тук и само от мен“, или „аз нямам saving account, всичките ми пари са в трейдинг сметката. А и защо да имам като правя по 1% седмично от сток маркета?!?!“ БЕГАЙ ДАЛЕЧЕ!
Не знам, ама аз съм точно от ентуасиатите изпразнили не ами негативирали банковата си сметка. Уж да купя от абълките още ама разбира се не се сдържах и купих нафта прекалено рано та се доувътрих. Няма ли да расте тази проклетия да му се не знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТашунку, за помощите за хората с ниски доходи трябва да благодариш на Нанси Пелоси и на Бърнито Сандърс
Не на Тръмпун
Така че на изборите умната
.
Коментар
-
Днеска си загубих девствеността на HKEX с WH group. Компанията е бетон, но валутата ме притеснява. Продължавам да нагазвам в месото. Ако пак се омацат със свинското грип, ще има яко захлебване.
Следващата борса е Москва, но ще изчакам да ги заринат с още някоя санкция по повод носенето на ушанки през зимата.
Коментар
-
Ташунку, за помощите за хората с ниски доходи трябва да благодариш на Нанси Пелоси и на Бърнито Сандърс
Не на Тръмпун
Така че на изборите умната
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Охооо младежо Мишлев ти си станал рано да изкараш някой цент преди да изберат Тръмп.Давай че после ще си само на загуба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕдно яко предложение за тикър за terziev/exss имам
Тикърът е SLN и става дума за Silence
Инвестиционната теза е следната, току що влязоха в НАСДАК и значи ще се дигат. Ще ти хареса Ексчо, защото тишината е злато
Silence
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеЗнете ли тоя трейдър? Препоръчвам го.
В тоя ред на мисли нали бЕгаше далече от техническия анализ?!? Тоя пич говори за CANDLE chart техники и други вуду магии!
В общи линии като видиш някой да обяснява „това никъде няма да го видите, само тук и само от мен“, или „аз нямам saving account, всичките ми пари са в трейдинг сметката. А и защо да имам като правя по 1% седмично от сток маркета?!?!“ БЕГАЙ ДАЛЕЧЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Maлко коментар и от моя страна.Тези дето съм подчертал ги има ( вместо уел имам вентас ама то същото) и при мен.
Защо смяташ че непременно трябва да ги маха ? Освен довода че на вкус и цвет таварищи нет....
Няма веч да се лети с авиолинии и да се ползват круизи ли,или пък няма се плащат наеми, или пък населението подмладява вместо застарява ?
Аз пък смятам че доста растеж ще има в тия сектори.
А и за справка - последните 6 месеца след мартенското задънването се представят двойно до над тройно по добре от сп500 и Насдак.
Просто не влизам в току що „пребити“ компании, на които ще им трябват години да се възстановят. Рано или късно ще дойде и тяхното време. От техническа гледна точка са „dead money“ за продължителен период (според мен). Аз лично предпочитам компании във възходящ тренд, които консолидират, оформят база и са готови да „избухнат“ отново във възходяща посока.
Споменатите са в откровена низходяща тенденция. От дъното през март са скочили над 70% от всички компаннии, включително и тези, но на мен ми се струва че са „dead cat bounce“ отколкото трайно възстановяващи се.
Но както казваш по вкус и цвет, товариш нет.
Тези са ми по-интересни:
https://finviz.com/screener.ashx?v=3...TGT,VRSK,WDAY,
След корекцията сега ще се заформят добри нива за влизане (maybe).Last edited by ED; 14.09.2020, 16:13.
Коментар
Коментар