NIO пак запецнаха. Яд ме е че не взех Nikola тогава когато писах че е за купуване. Явно си беше - скочи с поне 3% от тогава. Веднъж от нея в рамките на 24 часа спечелих около 3000 кинта. Късмет, с който явно от време на време се удостояваме и ние каръците щото ако все е надолу ще вземем да се откажем.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
То още не сме се научили да летим, един път да пуснат някаква ваксина и ще е ударно, работа само онлайн по Teams или Zoom не може да се върши, отделно жаждата за пътуване към по - далечни дестинации.
Колебая се между тях и ALK, най - стабилните авиолинии, почти без дълг в сравнение с останалите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Ако търсиш дийп велю и ти се чака години ...
когато видя компания да ъндърпърформва маркета не поглеждам по-нататък. Грозна картинка:
[ATTACH=CONFIG]n3642894[/ATTACH]
Виж такава картина вече предизвиква сериозен интерес в мен:
[ATTACH=CONFIG]n3642895[/ATTACH]
Не е препоръка, но от risk/reward гледна точка втората опция е ЧУК.
Нетфликса също е много обещаващ.
Но както са казали хората на вкус и цвят тавариш нет.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Твърде малко фондове има вързани към DJIA, така че може да ги изпуснеш. Всичко под 60 е невероятна сделка. Всичко под 65 е много добра. Въпросът е дали вярваш във възстановяване на въздухоплаването. Аз лично - да.
Колебая се между тях и ALK, най - стабилните авиолинии, почти без дълг в сравнение с останалите.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКакво ли ще изскочи от дупката на Джаксън, да видим.....
Тия 3500 май трудничко ще се сдадат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеNKLA скоро ще е buy. И SE са леко надолу
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеED, от технически анализ не разбирам и в интерес на истината нямам и много желание да разбирам, защото се нагледах на сбъркани прогнози от ентусиасти в tradingview. И как да вярвам на технически анализ когато целият пазар е резултат от новини, а не от анализ на графики. Как според теб графиката на Intel преди последния срив е предричала срива? Според мен - никак - той се случи заради новина, която трябва да си или врачка или вътрешен човек за да предвидиш. Така че сори, ама графики гледам от любопитство и ориентировъчно, но не бих се водила от тях. Добре ли се обосновах? CCL имат връзка единствено с вируса и лечението му. Колкото по-бързо го намерят толкова по-малко вероятно е да фалират. И пак не е сигурно - може вече дори да обмислят фалит ама да не бързат да го обявяват. За Intel фалит изобщо не допускам.
БТВ за технически анализ не става въпрос. Картинките показват просто и ясно пътя на най-малкото съпротивление UP or DOWN. И не, цените не се движат от новините, а от капитала, който влиза или излиза от дадена компания. Новините са бейкнати в цената, когато ги четеш или интерпретираш вече е късно.
Виждам, че всичко е ясно, имаш стратегия и ясен план да се издържаш от трейдинг. Освен да ти пожелая късмет и добро здраве.
Коментар
-
ED, от технически анализ не разбирам и в интерес на истината нямам и много желание да разбирам, защото се нагледах на сбъркани прогнози от ентусиасти в tradingview. И как да вярвам на технически анализ когато целият пазар е резултат от новини, а не от анализ на графики. Как според теб графиката на Intel преди последния срив е предричала срива? Според мен - никак - той се случи заради новина, която трябва да си или врачка или вътрешен човек за да предвидиш. Така че сори, ама графики гледам от любопитство и ориентировъчно, но не бих се водила от тях. Добре ли се обосновах? CCL имат връзка единствено с вируса и лечението му. Колкото по-бързо го намерят толкова по-малко вероятно е да фалират. И пак не е сигурно - може вече дори да обмислят фалит ама да не бързат да го обявяват. За Intel фалит изобщо не допускам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Новак съм - да ме е срам ли? Когато няколко пъти си продал на загуба след като си чакал месеци и малко след това продаденото е скочило започваш да внимаваш повече преди да продадеш на минус. Особено ако си на мноооого дълбок минус с мнооог голям дял.
Добре де, кажи ми сериозно - смяташ ли че трябва да продам Carnival и Intel на минус? Съвсем ли си отписал вероятността да тръгнат нагоре? Carnival са ми на -34,84%, а Intel - на -21,26%.
И да - мисля, че съм карък. Защото в началото ми вървеше повече, а не знаех хептен нищичко
Не помня кой го беше казал, но смисъла е че делът на успешни/неуспешни сделки едва ли ще надхвърля 50% дългосрочно (всяка втора сделка ще е на загуба). Въпросът е дали загубата ще е малка или голяма! Позитивният резултат се генерира от печелившите сделки, при които възвръщаемостта изпреварва значително губещите сделки.
Като гледаш CCL според теб на къде е по-вероятно да върви?
Кажи-речи същата работа с Интел:
На първо място не бих ги взел и двете, но това е мое мнение и не ангажирам с него. Ако сравниш Интел с AMD, коя акция е по-вероятно да върви нагоре (отново не е препоръка)?
P.S. не мисля че някой от форума се присмива, че нямаш опит. Даже напротив, опитват се и аз включително да дадем що годе полезен съвет откъде да започнеш и как да се обогатиш със знания и опит, обаче ти си си втълпила, че всичко е късмет. Ако ти самата не пожелаеш никой не може да те убеди в обратното.
Каръка няма нищо общо, просто пазара се еб.ва с голяма част от участниците през повечето време.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
при мен крудоила от април насам е все нагоре. Ти къде го видя да пада?
Дадох ви добър съвет, парите са си ваши.
ПС. Не бях се логвал от Януари, ще се логна пак следващия декември, така, че не отговаряйте моля - безполезно е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vil Разгледай мнениеВъв форумите дето ровичкам имаше хора дето си мислеха преди неколко месеца, че и круд ойла нема къде надолу да пада ... А не са имали дългосрочни мераци със сигурност :-) :-)
Коментар
Коментар