If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nikola на какво отгоре излетя пък сега. Що не пробваш swing trading - има шанс за по-големи печалби, ама разбира се е малко по-рисково
Не обичам да рискувам повече от колкото мога да поема.Алчноста понякога иска,но разума ми казва да спра . Пипам внимателно и засега стратегията ми работи перфектно.
Nikola на какво отгоре излетя пък сега. Що не пробваш swing trading - има шанс за по-големи печалби, ама разбира се е малко по-рисково
На демото само с купи/продай няма сми. Поне стопове трябва да ги разучиш много щателно. Аз определено не съм успял все още. Няколко пъти ядох дървото с прекалено близки, а с CXW - обратното. Направих се на тарикат и не сложих. В Елит трейдъра четох много щателно ето това https://www.elitetrader.com/et/threa...-helps.349834/ Определено няма консенсус, но към момента клоня към по-лабави стопове. Предвид резила с AM, където едноминутен рязък спад ме изкара от играта на едно +15%.
Другото - докато плащаш в Дания трябва да спреш да търгуваш толкова активно. Наистина трябва. Доколкото знам при вас продадените на загуба позиции не се приспадат и плащаш като поп за всяко излизане на плюс. Накрая ще се окаже, че и +80% да докараш, пак ще си на загуба.
Поздравления, че опитваш на демото. С него може хубаво да усвоиш техническите аспекти на търговията, да не се преебваш като мен с OCO поръчките и др. Според мен обаче няма да ти помогне чак толкова за другите неща. Най-добре е на демото да тренираш истински day trading - избираш една компания, гледаш картинките и купуваш/продаваш 20-30 пъти за сесия. Тамън ще кажеш какъв е резултатът за седмица/месец... ако сляпо следваш техниката.
Дай списък на компаниите в демото, да се пробвам да вангувам.
срам ме е да си призная, че изобщо не знам как да ползвам trading view за анализи. Иначе на демото миналата седмица инвестирах в Tesla, Apple, SE, NIO, Brent Oil, Nvidia, CCL, SPG, Intel (всичките ги имам и реално без SPG), просто тоя път уцелих по-подходящ момент за влизане. И да ви кажа хич не го мислех - за секунди накупих буквално квото ми хрумна.
Демото на Plus500. Не знам още как се ползва - само знам как да кликна на buy and sell
Днеска си загубих девствеността на HKEX с WH group. Компанията е бетон, но валутата ме притеснява. Продължавам да нагазвам в месото. Ако пак се омацат със свинското грип, ще има яко захлебване.
Следващата борса е Москва, но ще изчакам да ги заринат с още някоя санкция по повод носенето на ушанки през зимата.
Brazil, South Africa, Mexico, Argentina and Singapore have joined China, South Korea and Japan in banning pork imports from Germany due to the risk of African Swine Fever, according to Bloomberg.
Ами не правя по 50 $ на ден да ти кажа.До преди месец правех между 300 и 700 $ на ден.Сега стигнах до 1200 $ най-много на ден.Разбира се това не е всеки ден.Днес например бищо не съм изкарал още гледам как ще заиграят цените за да намеря къде точно да ги търгувам.Не случайно на Мариян му казах че ако не бях взимал дългосрочни акции които да ме върнат назад само от спекулата щях да имам още по-хубав резултат.И на това съм доволен.Аз за разлика от много други нито преувеличавам нито лъжа.Споделих какво правя за да се включат и други в играта.В момента въртя 100 000 $ и не са 10-20к .Имам подготвени още за момента когато се сринат отново цените в което вярвам безусловно.
Ами не правя по 50 $ на ден да ти кажа.До преди месец правех между 300 и 700 $ на ден.Сега стигнах до 1200 $ най-много на ден.Разбира се това не е всеки ден.Днес например бищо не съм изкарал още гледам как ще заиграят цените за да намеря къде точно да ги търгувам.Не случайно на Мариян му казах че ако не бях взимал дългосрочни акции които да ме върнат назад само от спекулата щях да имам още по-хубав резултат.И на това съм доволен.Аз за разлика от много други нито преувеличавам нито лъжа.Споделих какво правя за да се включат и други в играта.В момента въртя 100 000 $ и не са 10-20к .Имам подготвени още за момента когато се сринат отново цените в което вярвам безусловно.
А бре , Ташунко тея 100 000 да не са заема който взе или поне част от него.
Ташунко, сигурен съм, че за разлика от terziev, който е на демо, ти реално търгуваш с някакви там $10-20К и може да правиш $50 на ден чат пат. За това ти вярвам, защо да не ти вярвам. Тези неща мога да ги преценя. Казах ти, веднага си личи кой какъв е
Въпросът е дали си стурва времето и цъкленето пред монитора
Да се похваля - на демото съм на 14 хилки нагоре. Hvor er jeg bare goooood
Не ме плаши с петрола, щото нямам друг план за него освен да расте
Поздравления, че опитваш на демото. С него може хубаво да усвоиш техническите аспекти на търговията, да не се преебваш като мен с OCO поръчките и др. Според мен обаче няма да ти помогне чак толкова за другите неща. Най-добре е на демото да тренираш истински day trading - избираш една компания, гледаш картинките и купуваш/продаваш 20-30 пъти за сесия. Тамън ще кажеш какъв е резултатът за седмица/месец... ако сляпо следваш техниката.
Дай списък на компаниите в демото, да се пробвам да вангувам.
добавка - давай за най-лесно от trading view. Шибваш на technicals и избираш времеви диапазон. Пропускаш ден/седмица/месец, че там е по-добре по хороскоп.
добавка две:
данъците - постоянен адрес в България. Не е никак трудно в твоя случай. Няма такъв данъчен рай като тук.
таксите на брокера - сменяш го. Ти си в Дания, мамка му. Имам един кош варианти и май всичките са по-добри. Degiro или IBKR. При твоите суми и търговия е направо престъпление да не ползваш Interactive. Пък и терминалът е доста добър.
Усилията са просто минимални за смяна на брокера и според мен това е първото, което трябва да направиш и ще имаш моментална печалба само от разликите в таксите.
Ташунко, сигурен съм, че за разлика от terziev, който е на демо, ти реално търгуваш с някакви там $10-20К и може да правиш $50 на ден чат пат. За това ти вярвам, защо да не ти вярвам. Тези неща мога да ги преценя. Казах ти, веднага си личи кой какъв е
Въпросът е дали си стурва времето и цъкленето пред монитора
Коментар