Първоначално изпратено от hazard
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеСвекъра ме кефи. Всяка седмица трейдва за поне 1 милион крони. И днеска в червеното успял да изкара 700 000 кр. На дърти години се научи да трейдва. Ама стиснат - една крона не дава гада на бедната душа.
Щом е стиснат, може да приеме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНе се пичелило от борсата викате UK’s chief scientific adviser has £600,000 of shares in vaccine maker contracted by govt
Да, 12 год работил за GSK, стигнал до ниво директор Изследвания и Развитие, после него избрали в правителството.
Тоя отделно е продал акции за свои акции на GSK за 5М като се разбра, че GSK ще договори ваксини за Ковид за ЕС за 500М евро и 80М за УК, отделно е получил 31М$ грант от Гейтс преди 2-3 год.
Открий приликите или си купи GSK, 27% надолу от Януари, учудващо не е скокнала със нейните златни договори.
Е, една, единствена жена се разболя при изпитанията, де.
Явно чакат третия успешен стадий да мине гладко.Last edited by hazard; 24.09.2020, 19:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеПо-луд пазар не съм виждала в целият ми 6 месечен трейдърски стаж))))
Казват че е на късмет да живееш в интересни времена, в твоя случай и да търгуваш...
Коментар
-
това видяхте ли го? Май тръгнаха нагоре обаче. А може ми да е фалшива тревога. По-луд пазар не съм виждала в целият ми 6 месечен трейдърски стаж))))
https://www.investors.com/promoted-c...jy42YjKdvAWDOk
Last edited by IvelinaJensen; 24.09.2020, 17:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
то това и ние го виждаме. Защо говорите за минали неща, как сте спечелили вече много пари ... кажете нещо за бъдещето!! някаква прогноза ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеПлъзга надолу пазара, няма импулс
Коментар
-
Здравейте ,не съм писал от 3 г. пазара тук в Сащ е наистина на светлинни години от БФБ но мисля че нищо ново не казвам , търгувам активно на NYSE day trading. Резултатите понякога са невероятни и днес е един от тези дни 16К профит още на премаркета .Ташунко го познавам много добре редовно обменяме опит ,смея да твърдя че има невероятен усет за пазара и страхотни успехи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
На демото. Спрях да търгувам наистина откак разбрах, че без да си изчел 50 книги, които обаче са дълбока тайна, съм нямал право да играя на борсата. Или ако играя, нямам право да печеля. А, да... и че от търговия не се печели, а трябва да се държи като Гюро Михайлов.
Иначе е лесно да се разбере от какво, но понеже идеята е на Ташункича, той да каже. Не го знам и него защо не се кефи да споделя. Донякъде почвам да го разбирам. Тука няколко плъшока от злоба по врачки ще тръгнат да поръчват черни магии, а другите се стискат за инфо, като девствени студентки четвърти курс.
---
Хаха... докато го писах се срути под 100% и вече не ме е яд, че продадох.
Коментар
Коментар