Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Всеки ден пазара затваря на определена цена. Ако цената за деня затваря под тези нива - проблем.
Гореказаното не е препоръка. Препоръки - само на децата :-) А дано те тръгнат на училище, че пречат на трейда.. Жената некак си ше я изолирам :-) :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
В какъв смисъл ако затвори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Ако затвори под 60-62 излизай. Иначе е ОК
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНякой може ли да ми се аргументира защо купих Moderna вчера. Беше импулсивна покупка и сега след дъжд качулка се опитвам да си я оправдая. Според вас има ли шанс курсът да се качи? Последните новини при всички положения не са много в тяхна полза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Евалата ако и 3500 падне толкова лесно, доколкото си спомням май беше на доста титуловани анали годишен сп500 таргет още преди вируса.
terziеv добър жокер даде за авиолинията Мехико, мерси.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХубаво рали днес пазара, ама нещо му липсва, ширина дето му викат.
При мен е разочарование, добре че са другите асети, ама четвърт % съм на червено от картоните, верно че по тежичките, ама само 7 от 27 хартии ми са на зелено, та не стига...
Погледнах и скринъра, и там нещо подобно при сп500 - само 177 от 500 са на плюс.
От 27 само 4 ( медицината) ми са леко на червено, ама пък над половината са над 2%+...пък за РМ да не говорим
Евалата ако и 3500 падне толкова лесно, доколкото си спомням май беше на доста титуловани анали годишен сп500 таргет още преди вируса.
Бачо Ориндж е в атака напоследък, току виж и до 4к ги докарал къмто дедо Коледа....те парите не струват нищо напоследък и си идват тъдява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Голяма игра направиха.До тук превъртяха артии за 115 милиона.То не беше продаване купуване и пак продаване.Сега малко се кротнаха .
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТцъ, режа ПДЧ-та. Лимити на 0,92 и 0,44. Стискам ти с палци; аз имах пари само за 1000, че дивидентопадът ми е чак на 1-ви.
... пак останах без една бройка в AR.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Влязох и аз на 0,46. Иначе преди отваряне, когато не следя, а пускам поръчка и ходя по задачи, все се прецаквам. Затова този път със скобички, ако и да не ги обичам.
Коментар
Коментар