НаУчното обяснение защо IvelinaJensen кърти пазара https://faculty.haas.berkeley.edu/od...WillBeBoys.pdf
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Тръмп не иска мирно предаване на властта, независимо от резултата на изборите. Вчера го е заявил официално
Тоя е тотално кукуВ момента самият той срива пазара. Но пазарът вече няма значение за него. Тръмп вече смята, че изборите нямат значение. Просто той си мисли, че ще остане така или иначе
Trump Won’t Commit to ‘Peaceful’ Post-Election Transfer of Power
In response to a question, the president complained about mail-in ballots and said: “There won’t be a transfer, frankly. There will be a continuation.”
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениевреме е приятелите на Мишо да започват да сриват пазара, а Тръмп да го държи над вода.
Айде, искам тези с ТА да ми покажат графики за СИП и златото за периода до 15 Ное,
явно е ще е много волатилно, ама пазара не грешал и други алабализми.
Не е въпроса дали греши, въпроса е да го видиш in advance.
В Африка ловят маймуните като слагат банани в една решетъчна клетка, колкото да влезе само ръката.
Ей, не пускат банана после.
Няма явна причина за спада днес, или вече пазара излиза от нирваната и ще се оглежда във суровата действителност ? Да не са РобинХудовците решили да кешират по ред причини ?Last edited by Money; 24.09.2020, 08:56.
Коментар
-
Да, също и CIEN много яко вървят нагоре. WELL и те показват як outperformance.
XOM e стабилно надолу, а ни го рекламират от средата на юни насам. Все е време за купуване на XOM
А WASH? От това колко пари се правят не е истина, на $33.5 ни казаха да взимаме като за световно
Изобщо от цялото тик-такане не разбрах има ли поне едно печелившо тик-такче
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Гледам и MYL е от печелившите тикери
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИ по въпроса дали сега e моментът да се купуват цикличните: банки, петрол, индустриални и т.н.
Другите, със тая втора вълна, която може да почне пак от NY е голям риск.
Няма и стимули.
Въпроса е, че не е време да се купува нищо засега, до избистряне на картината до след изборите.
Един положително трето тримесечие ще публикуват по някое време, за успокоение малко.Last edited by hazard; 24.09.2020, 02:55.
Коментар
-
време е приятелите на Мишо да започват да сриват пазара, а Тръмп да го държи над вода.
Айде, искам тези с ТА да ми покажат графики за СИП и златото за периода до 15 Ное,
явно е ще е много волатилно, ама пазара не грешал и други алабализми.
Не е въпроса дали греши, въпроса е да го видиш in advance.
В Африка ловят маймуните като слагат банани в една решетъчна клетка, колкото да влезе само ръката.
Ей, не пускат банана после.
Няма явна причина за спада днес, или вече пазара излиза от нирваната и ще се оглежда във суровата действителност ? Да не са РобинХудовците решили да кешират по ред причини ?Last edited by hazard; 24.09.2020, 02:07.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПускам ги за бъзик и пак познавам, а трейдер един тука бил направил пачки от дълги позиции в компании с графики като тези... Не че теоретично не е възможно ама
Хайде да не съм лош и да не покзвам със стрелкички на кои нива е взимал
[ATTACH=CONFIG]n3654197[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n3654198[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Хората имат силна вяра в Apple и не е чудно с този кеш, продукти и клиентска лоялност. Текущо изглеждат надценени, но дългосрочно с тях не може да се сгреши.
Това настрана, златото и среброто последните дни изненадаха много, бичи съм настроен, особено за среброто, но се изпусна възможност за добра спекула.
Tesla и денят на батерията бяха пълен провал, не обявиха новото чудо, а Nikola се развива според очакванията на Ташунко, той отдавна усети, че Тревор е измамник.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениене е реално кво се случва. И златото се срина. Взех малко ябълки да го не мисля тоя кеш и от тук натам само ще съм наблюдател.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПускам ги за бъзик и пак познавам, а трейдер един тука бил направил пачки от дълги позиции в компании с графики като тези... Не че теоретично не е възможно ама
[ATTACH=CONFIG]n3654197[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n3654198[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Пускам ги за бъзик и пак познавам, а трейдер един тука бил направил пачки от дълги позиции в компании с графики като тези... Не че теоретично не е възможно ама
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Верно интересни компании листваш с точен тайминг за вход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
Tesla-та я чакам под 350 долара (може и да не я дочакам), а Nicola - не я следя тази акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Начи да и дам шанс. Иначе и ябълката дебна както и SPG са добра сделка (при положение, че няма lockdown).
Страх ме е че Carnival продължават да продават кораби. Това ми прилича на прелюдия за фалит
Коментар
Коментар