Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Големия трейдър 7% на месец щял да прави,
Че и акъл почна да дава
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
Не сме ли септември сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
За август сичкото дивеч сме на минус. Въпросът е с колко и от каква позиция влязохме в месеца. При мен вчера беше най-болезненият ден, хем пак една идея по-добре от S&P. Преди това минавах метър, защото не държа разни модерни педерастии. А корабчетата, че могат да потънат си го знаеш. Шансът обаче все още е доста мижав. Ще се гърчат, ще пускат акции, облигации... Последните нямам идея кой ги купува, ама все се намира
Коментар
-
За август сичкото дивеч сме на минус. Въпросът е с колко и от каква позиция влязохме в месеца. При мен вчера беше най-болезненият ден, хем пак една идея по-добре от S&P. Преди това минавах метър, защото не държа разни модерни педерастии. А корабчетата, че могат да потънат си го знаеш. Шансът обаче все още е доста мижав. Ще се гърчат, ще пускат акции, облигации... Последните нямам идея кой ги купува, ама все се намира
Че и акъл почна да дава
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Само аз ли не съм разбрала, че къртя пазарите? Да ви успокоя - последният месец съм на дълбок минус.
А сега вие искам да ме успокоите, че Carnival имат някакъф шанс да НЕ фалират при положение, че масово продават корабите си. Тия разпродажби освен прелюдия към фалит по друг начин не успявам да си ги обясня
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТръмп не иска мирно предаване на властта, независимо от резултата на изборите. Вчера го е заявил официално
Сега, това е зле, понеже може да снеме поддръжката на борсата, понеже няма смисъл, щом процедурите по вота ще са компрометирани яко.
Протести и Антифа надигат глава, ама така само ще му дадат повод за извънредно положение и да не признае вота.
Супер волатилна среда до поне средата на ноември.
Ако се появят пак Мартенско-Априлските цени, си струва адреналина със малки суми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКорекцията е вече с двуцифрени спадове. Би могло вече да се посяга внимателно към кеша, с едната ръка само.
Довечера мисля че е добре за начало, гледам примаркет че и днес май се чака червенко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНаУчното обяснение защо IvelinaJensen кърти пазара https://faculty.haas.berkeley.edu/od...WillBeBoys.pdf
А сега вие искам да ме успокоите, че Carnival имат някакъф шанс да НЕ фалират при положение, че масово продават корабите си. Тия разпродажби освен прелюдия към фалит по друг начин не успявам да си ги обясня
- 1 like
Коментар
-
Аве, Художника, мислех те за една идея по-малко тъп. Я прегледай няколко само страници назад за колко продадох и кога продадох MYL. И понеже очевидно имаш някакви нездрави фиксации, на които за жалост не мога да отвърна реципрочно, пусни си и яхото да сравниш по минути. После си отвори избушеното зачервено портмоне да поплачеш, за да ти олекне. Досега даже ти преглеждах постовете, че все се надявах на нещо смислено. Ако и да целиш "нарисуваните" греди с невероятно постоянство. Спирам да чакам. Излезе, че Годо по-скоро ще дойде, а ти минаваш у лево на игнор. Разбирам, че днешните загуби са те назлобили, ама вземи се фиксни с некой по grindr, че да олабиш жилата. Не те знам в какъв шансон се вкарваш ти и още един двама клоуна тука, дето си повтаряте като заклинание "не печели, не печели". Все едно така ще си дигнеш собствената мизерна доходност. Ако те радва, ще спиш по-леко и най-накрая ще почне да ти става чурката, приеми, че съм си ипотекирал и изгубил къщата в Мало Бучино. Баси, манафите на Македония са по-мъже.
Комплексите може да избиваш и по много по-евтини начини.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Както и защо на терзиев все не му се получава, но пляма самоуверено
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНаУчното обяснение защо IvelinaJensen кърти пазара https://faculty.haas.berkeley.edu/od...WillBeBoys.pdf
- 1 like
Коментар
-
НаУчното обяснение защо IvelinaJensen кърти пазара https://faculty.haas.berkeley.edu/od...WillBeBoys.pdf
- 1 like
Коментар
Коментар