Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСега за десерт към края на сесията съм в ADIL
Точно излизам от позиция с тлъста печалба
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не ми се говори... трябваше да стана от масата с печалбата. Пак тръгна нагоре и се подведох. После алгоритмите на пет шест пъти само частично изпълнение ми извъртяха, дееба динамиката, и стана мазало. На -150 долара съм общо от това, като сигурно 120 са само от такси. Освен това ми удари стопа на Нутриен, a там исках да държа.
Някой знае ли софтуер, който ти рисува покупките и продажбите върху графика от извлечение от брокера?Last edited by jori; 29.09.2020, 21:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не ми се говори... трябваше да стана от масата с печалбата. Пак тръгна нагоре и се подведох. После алгоритмите на пет шест пъти само частично изпълнение ми извъртяха, дееба динамиката, и стана мазало. На -150 долара съм общо от това, като сигурно 120 са само от такси. Освен това ми удари стопа на Нутриен, a там исках да държа.Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДнес правя пачки с APM
Ама понеже личните съобщения не работят и затова го казвам тукаНе е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеTerziev видя ли какво стана при дивото куче Динго хихихихихи !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеBelow 100-day moving average?
От risk/reward гледна точка е много атрактивно. 1/6
- 1 like
Коментар
-
Below 100-day moving average?
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнениеПетрола заформи добър сетъп за шорт. имам позиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМожеш да се радваш, защото излязох на загуба на 12.30
Браво
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар