Първоначално изпратено от Никола20
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеАз поизлязох от доста от голяма част от портфейла(оставих 1/3 книжа), покрай наближаващите избори и съответно неяснота какво ще се случи. Може би аз не знам, а големите играчи знаят какво ще се случи с голяма вероятност. Обикновено има предколедно рали, а и след нова година пак почва рали. Уж го дават излизане от кризата през цялата 2021 год., а аз нещо нямам идеи.
Коментар
-
Аз поизлязох от доста от голяма част от портфейла(оставих 1/3 книжа), покрай наближаващите избори и съответно неяснота какво ще се случи. Може би аз не знам, а големите играчи знаят какво ще се случи с голяма вероятност. Обикновено има предколедно рали, а и след нова година пак почва рали. Уж го дават излизане от кризата през цялата 2021 год., а аз нещо нямам идеи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИнтересно, никога не съм искал скрийншотове, а всички лузъри и тролчета се натискат да показват скрийншотве
Тука дори и не влизам вече, защото останаха почти само троловете. Но сега видях, че jori e писал, та рекох да видя какво става... А то какво? Пак нищо
. Адиос и не се появявай повече.Няма да ни е мъчно за теб.На Ивелина и други като нея пожелавам още по-голяма доходност а на неуспешните като теб още по-голяма отрицателна доходност.Амин!!
- 1 like
Коментар
-
Интересно, никога не съм искал скрийншотове, а всички лузъри и тролчета се натискат да показват скрийншотве
Тука дори и не влизам вече, защото останаха почти само троловете. Но сега видях, че jori e писал, та рекох да видя какво става... А то какво? Пак нищо
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Качи ги тук и си запази deletion link. https://imgur.com/upload
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИ ква стана тя? Пуяка Пени рева за скрийншотове в реално време а цял ден го чакам да даде месенджър да му ги изпратя,че от айфона не искат да се качат
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Писал съм ти вчера на лични.
A днес Washington Trust Bancorp EPS beats, beats on revenue
Тези са най-стабилната банка в цялото САЩ.
Няма сравнение с на Пипбел корейците обаче - те са ми 27% капиталова. За съжаление не изкарвам истински пари от тях, че тогава бях свършил парите и влязох със стотинки някакви. Дал съм им следваща продажба на разстояние 7%.
Коментар
-
Стопове стопове стопове
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Какво точно имаш впредвид?
A днес Washington Trust Bancorp EPS beats, beats on revenue
Тези са най-стабилната банка в цялото САЩ.
Няма сравнение с на Пипбел корейците обаче - те са ми 27% капиталова. За съжаление не изкарвам истински пари от тях, че тогава бях свършил парите и влязох със стотинки някакви. Дал съм им следваща продажба на разстояние 7%.
Коментар
-
На Ивелина и писах една стратегия за кината. Не знам дали се е качила, но днес са нагоре с 19%. Кофтито е, че не слязоха до моята цена и пропуснах парата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеLUMN дават 10% дивидент. Не знам да ме е яд ли, че съм на червено или да се радвам, че познах, че днес ще се сринат пазарите - както винаги кел файда - никога не успявам да се възползвам от знанията си. Съдба
Благодаря за LUMN. Не става баш за целите на пасивния портофейл, че много бие на IT, но иначе мирише много добре.
... баси това вярно изглежда много добро.
добавка - не е чак толкова. шмекеруват с нематериалните активи.Last edited by terziеv; 19.10.2020, 22:54.
Коментар
-
Ясно беше, че ADM и Bunge ще летят (конечно рисувача не беше съгласен), ама чак 43% за три месеца не съм и сънувал. Само мога да се хапя, че реших да "ребалансирам" и резнах BG-то като по-малко надеждна.
---
Което води до следният проблем: трябва ми индустриална за пасивната част от портмонето. Имам зърнари (ADM), тоци (SO), къщурки (O), цигарки (МО). Пу пу, да не им е уроки, че са направо печатници за парички.
Tа се натрупа дивидент и търся да добавя реална икономика. Най-добре промишленост... май. С дивидент >3,5%. GD е на добра цена, ама дивидентът хич го няма там.Last edited by terziеv; 19.10.2020, 21:33.
Коментар
Коментар