IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Не е ли заради покачването на петрола? Макар че това е странно. Петролът върви нагоре отчасти заради стачката в Бразилия (и проблемът в Либия).
    In a unanimous vote the federal accounts court ruled Rousseff’s government manipulated its accounts in 2014 to disguise a widening fiscal deficit

http://www.theguardian.com/world/201...ce-impeachment

And the market loves it.

Коментар

• Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение
      Здравеите,
      Какво става днес в Бразилия.
      Реала поскъпва акциите също,да не би Дилма да си ходи?
      Не е ли заради покачването на петрола? Макар че това е странно. Петролът върви нагоре отчасти заради стачката в Бразилия (и проблемът в Либия).
      Last edited by Misho ILIEV; 03.11.2015, 19:11.

Коментар

• Бразилия

Здравеите,
        Какво става днес в Бразилия.
        Реала поскъпва акциите също,да не би Дилма да си ходи?

Коментар

Нисък дивидент, предполагам имаш предвид. Но AIG ще увеличават дивидента. И все още се търгуват под book value.

Но Алианц не ги изключвам също.
          6% беше когато аз купувах - сега вярно: по-нисък. Но пък АИГ са смешници, дето даже фалираха, а Allianz е могъщ и неразрушим.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Larry Fink, шефът на BlackRock:

"The S&P 100 companies are paying out 108% of earnings through dividends and stock repurchases. That can't last."

http://uk.businessinsider.com/larry-...5-11?r=US&IR=T

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Мани ги тия простаци: купи си Allianz.
              Нисък дивидент, предполагам имаш предвид. Но AIG ще увеличават дивидента. И все още се търгуват под book value.

Но Алианц не ги изключвам също.

Коментар

Обаче отчетът на AIG ми остави неприятен привкус в афтърмаркета. На мене AIG са ми голяма позиция.

Много уолстрийтци сега очакват почти да няма коледно рали.
                Мани ги тия простаци: купи си Allianz.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Добро рали.
                  Май здравните поеха щафетата....ако продължават в тоя дух съвсем скоро ще имаме нови ол тайм хайс...
                  Обаче отчетът на AIG ми остави неприятен привкус в афтърмаркета. На мене AIG са ми голяма позиция.

Много уолстрийтци сега очакват почти да няма коледно рали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Имаш ли идея защо след като целия пазар катереше само те падаха ?
                    Как ли ще се държат при мечи пазар
                    Драги приятелю Протоколов - това е акция, която си струва да я пазаруваш дори само дивидентно на тия цени.
                    Като цяло - аз пазарувам само дивидентаджийски.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Ного добър ръст на HSBC - мисля сторих мъдро, че си купих няколко.
                      Имаш ли идея защо след като целия пазар катереше само те падаха ?
                      Как ли ще се държат при мечи пазар
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Ного добър ръст на HSBC - мисля сторих мъдро, че си купих няколко.

Коментар

• Добро рали.
                          Май здравните поеха щафетата....ако продължават в тоя дух съвсем скоро ще имаме нови ол тайм хайс...

Коментар

http://finviz.com/quote.ashx?t=UNG&ty=c&ta=1&p=d

Бат Гойко, туй взема вече хептен да ме изкушава....а и гледам газта доста близо до многогодишен съпорт.
                            Иде зима, виелици, вие вук...

Дъл няма даде едни 30% до около 12.5$ поне...
                            В обозримо бъдеще в САЩ не се очаква нито зима, нито виелици, а напротив топла и слънчева есен. За вук незнам.....
                            Last edited by bate Goiko; 30.10.2015, 17:34.

Коментар

Уста им златни дет се вика, ама като знам кой го казва....
                              Както и да е - и наполовина да са прави - много бих бил доволен.
                              Проблемът е, че когато всички почнат да очкават едно и също нещо и то не се случва. А май вече доста инвестиционни банки очакват паритет догодина. Но има силна логика да стане, освен ако Феда не реши да протаква до безкрай - но не вярвам.
                              Last edited by Misho ILIEV; 02.11.2015, 11:38.

Коментар

We expect around a 20% trade-weighted appreciation in the dollar through to end-2017.

We continue to expect EUR/$ at 0.95 and $/JPY at 130 in 12 months.
                                Уста им златни дет се вика, ама като знам кой го казва....
                                Както и да е - и наполовина да са прави - много бих бил доволен.

Коментар

Working...
                                X