Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Да. В началото обикновено връща малко. Сложи я обаче на лимит поръчката. И малко преди 4;30 гледай как върви на yahoo finance, че Р. не показва точно. Гледай да купиш първия половин час.
Пре-маркет цената в Револют в момента е $445, беше $300 и нещо преди два часа. Това значи ли че в 16:30 търговията започва от 445 или там колкото е? или от позицията на която е затворила вчера - $347.
Благодаря!Last edited by Zalmoxis; 28.01.2021, 14:26.
Коментар
-
Нека сме на ясно на тези нива трябва да почне да се излиза не да се влиза .
Тези които са изпуснали влака да не го гонят ще има и други влакове на които да се качат. Тук потенциала е основно вече изчерпан. Случващото се коментира по всички икономически медии. Обикновено на тези нива влизат тези който са разбрали последни от новините.
Тук може да расте още щот имаме не само алчност но и идеология , но тези нива са изключително рискови и не си заслужава.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
т.е да чакам да отвори пазара и да купя, а да не правя поръчка за няколко акции от сега?
и бъди алчен! Не се лъжи да продаваш, когато удвои или падне под 300.Last edited by terziеv; 28.01.2021, 13:16.
- 1 like
Коментар
-
Баси, почвам да мисля, че пиша на шведски. Но айде пак мнението ми - 1. шанс веднъж на няколко поколения. После ще гледаш филма по случая и ще се подсмихваш "и аз бях вътре". 2. Купи цели акции, че проста пазарна поръчка при такива скокове може да ти изиграе лоша шега.
3. Няма "друга gme". Хартията е уникална и неповторима. И от други може на се спечели, но там е обикновена спекула. GME НЕ Е СПЕКУЛА! AMC, BB не са алтернатива на gme, а съвсем различна игра. Игра на надлъгване. Да не говорим, че никоя няма този потенциал.
4. Лъвове или мухльовци?
5. Никакви стопове и profit taker поне до вторник сряда!!! Пак ще ревете, че сте паднали в движение от влака
5. Спирам вече, че почвам да си се дразня как насила ви карам да изкарвате пари.... за без пари.
''
ивелина да не участва, че не ми се четат вайкания. При това независимо от резултата.
Коментар
-
Аз съм много бос в акциите признавам. Но мога да прежаля едни $1000 през Революта, за 3 акцииЧетох че някакви големи Melvin Capital ? ще трябва да покриват Stop Loss и в следващите 5- 10 дена цената нямало как да падне.?
Мнения? Ще приема всякаква критика...
Мерси
3. Няма "друга gme". Хартията е уникална и неповторима. И от други може на се спечели, но там е обикновена спекула. GME НЕ Е СПЕКУЛА! AMC, BB не са алтернатива на gme, а съвсем различна игра. Игра на надлъгване. Да не говорим, че никоя няма този потенциал.
4. Лъвове или мухльовци?
5. Никакви стопове и profit taker поне до вторник сряда!!! Пак ще ревете, че сте паднали в движение от влака
5. Спирам вече, че почвам да си се дразня как насила ви карам да изкарвате пари.... за без пари.
''
ивелина да не участва, че не ми се четат вайкания. При това независимо от резултата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
аз пък четох, че покриват шортове и че вече са ги покрили
Коментар
-
Аз съм много бос в акциите признавам. Но мога да прежаля едни $1000 през Революта, за 3 акцииЧетох че някакви големи Melvin Capital ? ще трябва да покриват Stop Loss и в следващите 5- 10 дена цената нямало как да падне.?
Мерси
Коментар
-
И аз така мисля. Ще мине 1000 почти сигурно. Приятели, омерта, мафия, ама ще трябва да се покрива и който го направи първи, ще излезе жив.
и НИКАКВИ лимити за продажба, никакви стопове!!! Да не се окаже, че нямате достъп до терминала. Продължавате да не вярвате, че това може да отиде на четири пет хиляди.Четох че някакви големи Melvin Capital ? ще трябва да покриват Stop Loss и в следващите 5- 10 дена цената нямало как да падне.?
Мерси
Коментар
-
А разбрах. Значи който вчера е взел на $350 да чака до $1000 и тогава да продава...
Да видим
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСъщо приканвам експертите да кажат на Кубрат и на мене къде е върха и кога трябва да се продава... Щото посфактум булшит... всеки го може този тип трейдинг
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Stop loss може ли?
Коментар
-
И аз така мисля. Ще мине 1000 почти сигурно. Приятели, омерта, мафия, ама ще трябва да се покрива и който го направи първи, ще излезе жив.
и НИКАКВИ лимити за продажба, никакви стопове!!! Да не се окаже, че нямате достъп до терминала. Продължавате да не вярвате, че това може да отиде на четири пет хиляди.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеВсе ми се струва, че няма да оставят тази лудост да продължи дълго. Предполагам още др седмица ще се вземат мерки. Петък ще е голямо бутане на изхода ми се струва
и НИКАКВИ лимити за продажба, никакви стопове!!! Да не се окаже, че нямате достъп до терминала. Продължавате да не вярвате, че това може да отиде на четири пет хиляди.Last edited by terziеv; 28.01.2021, 11:31.
Коментар
Коментар