Първоначално изпратено от Ivetka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Правилният въпрос е дали ще има още такива шоута . Един път отработена схемата ще проработи и на други места. Следва избиване на зъбите на късаците и при други инструменти , както и помпане на акции без особен и противоричив фундамент . Крипто пазара също отново ще почне да помпи.
СЛЕД Тесла , ГМЕ и Биткойн ще има и други.
Както писах ROARING 2021.
Наредила съм се с последните си 100 парчета на $1000 пък квото стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
До кога мислиш, че ще продължи шоуто?
Правилният въпрос е дали ще има още такива шоу програми . Един път отработена схемата ще проработи и на други места. Следва избиване на зъбите на късаците и при други инструменти , както и помпане на акции без особен и противоричив фундамент . Крипто пазара също отново ще почне да помпи.
СЛЕД Тесла , ГМЕ и Биткойн ще има и други.
Както писах ROARING 2021.
Last edited by Todor Sabev; 27.01.2021, 13:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
Лол. Задълбочен анализ"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
По същата логика и повярвали си ламерчета купуват.
[ATTACH=CONFIG]n3707284[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Само кажи и сривам акцията
Напротив - точно щото не са си научили уроците по финанси и се пробват да шортят там дето няма да мине. Проста работа ама не е за прости хора. Хем се кефя на Wallstreetbets, хем сърце ми се къса за шортерите. Разпориха ги. Дали няма и самоубийства да има. Щото не само шитрон шорти ами и разни повярвали си ламерчета.
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеУникалното (поне за мен) днес е, че сума народ опита да СКЪСИ GME. Какви са тези хора, ве! Колко трябва да си се назобал с финансови учебници, за да може напълно да си изключиш мозъка??!! Къде са учили тези, в университета на Ед?
Май се движим в геометрична прогресия... утре 500!
...
Акцията не се продаде, защото по навик пуснах нормална поръчка и чух оня педал да разправя "order cancelled". Става ли да се смени гласа?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеУникалното (поне за мен) днес е, че сума народ опита да СКЪСИ GME. Какви са тези хора, ве! Колко трябва да си се назобал с финансови учебници, за да може напълно да си изключиш мозъка??!! Къде са учили тези, в университета на Ед?
Напротив - точно щото не са си научили уроците по финанси и се пробват да шортят там дето няма да мине. Проста работа ама не е за прости хора. Хем се кефя на Wallstreetbets, хем сърце ми се къса за шортерите. Разпориха ги. Дали няма и самоубийства да има. Щото не само шитрон шорти ами и разни повярвали си ламерчета.
Коментар
-
Уникалното (поне за мен) днес е, че сума народ опита да СКЪСИ GME. Какви са тези хора, ве! Колко трябва да си се назобал с финансови учебници, за да може напълно да си изключиш мозъка??!! Къде са учили тези, в университета на Ед?
...
Акцията не се продаде, защото по навик пуснах нормална поръчка и чух оня педал да разправя "order cancelled". Става ли да се смени гласа?Last edited by terziеv; 27.01.2021, 01:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеи за AMD не разбрах кво им стана.Уж скочиха на отчета и после паднаха
...
Играта сега са затворите. GEO/CXW С leaps, 2022/23 но нещо не успях да се закача пак за няколко центаLast edited by terziеv; 27.01.2021, 01:27.
Коментар
-
Явно ботовете са объркали Amazon с Микрософт, защото Амазон си се върна на нормалната цена. .. Ей така просто .. компания за 1.7 трилиона .. скочи с 2% за 5 мин и се върна обратно.
NYSE: GME
After hours 203.00 +55.02 (37.18%) 4:36рмLast edited by pantaleev; 27.01.2021, 00:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
За Maйкрософт oчаквано. Накупиха който трябва и разкараха Zoom с лъжи и машинации и си навряха недоносчето Teams навсякъде.
Амазон .. по-скромно с 2%.
И май трябва да продадеш едно GME:
After hours $183.42 +35.44 (23.95%)Last edited by pantaleev; 27.01.2021, 00:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеБаси и борсата съвсем полудя. Какво им стана на MSFT и AMZN след затварянето ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеLUMN
Мога единствено да се псувам за SKT, че имах сравнително голямо парче.
- 1 like
Коментар
Коментар