Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеЯ, Кронос е бил така добър да не изтрие нещо ценно.
Някой има ли представа защо повишаването на волатилността обикновено е свързано с понижение на акциите, а понижението и почти винаги върви с повишение на акциите.
Аксиома някаква ли е това?
Или може да се обясни логично?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеЯ, Кронос е бил така добър да не изтрие нещо ценно.
Някой има ли представа защо повишаването на волатилността обикновено е свързано с понижение на акциите, а понижението и почти винаги върви с повишение на акциите.
Аксиома някаква ли е това?
Или може да се обясни логично?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПриличен ISM изкараха янкитата.
Ткилов, голем си фен на тия полупроводници...явно се каниш да ги правиш цели...
Дейвид Ейнхорн я беше вкарал в портфолиото си. А той знаеш е интелигентен мъж, управлява много пари, има добър екип за рисърч. Просто понякога поема големи рискове. А тоя му залог загуби много и за кратко.
За мен изводът беше, че не компанията е лоша, а че бизнес моделът и е спорен.
И феновете на балансовите книги надделяват.
Сега се появиха и инсайдърски покупки.
Стивън Коен и той си взе 5% парченце.
За мен това си е достатъчно да вляза в позиция.
Уви нямам шанса да разбирам бизнеса с фотоволтаици и затова като се посбием известно време с късите, понякое време ще изляза от позицията.
Понеже стана дума по едно време за подходящи входове в петролни компании...
Аз си мисля, че е по-добра идея за вход в компании, които са косвено засегнати от падането на петрола. Особено, когато са пребити в степен, в която са пребити и чистите петролни компании.
Коментар
-
Мога ли да им скъсам късите шорти за месец, два?
Днес едно добро начало.
http://finviz.com/quote.ashx?t=sune&ty=c&ta=1&p=d
Коментар
-
http://finance.yahoo.com/news/financ...220512261.html
Хеджовете изтичат, банките ще ги метнат, скоро ще им запари под дупетата на повечето фракаджии....
Под 55-60 брент са абсолютно нежизнеспособни, само Бекън и Игълфорд са изключение от правилото.
Както са и яко лежърджнати - ще ги изкупят големите батковци за жълти стинки и ще ги пускат когато им е изгодно само, сигурно над 80$ някъде.
Коментар
-
Интересна статийка от Блумбърг - дали ще се окаже вярна - че корекциите траят 3-4 месеца до възстановяване .
http://www.bloomberg.com/news/articl...d-needs-months
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеНики, не става всички да търгуваме ден за ден бате.
Едно е да си в търговската зала и да се надъхвате един друг, къде с аргументи, къде с ентусиазъм и да седнете и да мачкате пазара.
Съвсем друго е да си самотник пред домашното ПЦ и да се чудиш накъде с гъза е станал пазара.
Аз затова ти казвам, че си безценен дето търчиш из форума и ни даваш представа какъв е дневния сантимент и споделяш идеи.
Надявам се да го правиш и занапред
От там нататък всеки с акъла си и да си решава сам какво, кога и колко.
Ха-ха: ного точно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от VDAXlol ne e taka.
prosto prodavam volatility kogato e visoka, i kupuvam kogato e niska.
ti sto izlezna ot yahoo kogato ti kazvah che ima big valutaion gap ? rano rano
Коментар
-
Ники, не става всички да търгуваме ден за ден бате.
Едно е да си в търговската зала и да се надъхвате един друг, къде с аргументи, къде с ентусиазъм и да седнете и да мачкате пазара.
Съвсем друго е да си самотник пред домашното ПЦ и да се чудиш накъде с гъза е станал пазара.
Аз затова ти казвам, че си безценен дето търчиш из форума и ни даваш представа какъв е дневния сантимент и споделяш идеи.
Надявам се да го правиш и занапред
От там нататък всеки с акъла си и да си решава сам какво, кога и колко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМи ходи у нефта5 нагоре, 6 надолу, 7 нагоре
За 4 дена - 4 сделки вече, само тъй да продължава...
Коментар
-
http://finviz.com/quote.ashx?t=MGA&ty=c&ta=1&p=d&b=1
Абе тия някой търгува ли ги, познава ли ги по отблизо.
На пръв поглед добре изглеждат числата, ма само числа....
Следя си тука един голям списък с главно А рейтинг компании и тия в първата 10-ка на най подценените...
Коментар
Коментар