Първоначално изпратено от kefala
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАнон се заяжда с мен. Но не е улучил човека
Наздраве
Наздраве и от мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи май нещо ама съвсем не схващаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеБожееееее... Божееее.... Ега ти инвеститорите ега ти чудото... хахах
Това което правиш е същото като да закриваш 1/2 от губещата си позиция и след това пак да я удвояваш.... Единствената разлика е, че ти плащаш ДВОЙНИ комисионни на брокера си като разликата между суаповите числа за да ти револвира две огледално противоположни позиции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеАбе какво спорите за глупости,гледайте си вашите портфейли. И мен нещо опитват да ме настъпват,че съм казал че няма да мине 1,15 еврото и явно се кефят на това някои безмозъчни индивиди, ама само аз си знам колко съм напред и то само лятото. Така че секи да си гледа неговата паница щото само дребосъците гледат на другарчето си. smisleno mnenie
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеДа бе, бъзикам се
Дай жокер де.
Това, ако продължава така и ДАКС-а утре няма да отлепи, а ще изтрие още 3-4 %
Утре, а и до края на седмицата, индексите все още могат здраво да се спихнат. И сега е важно защо!!!! Гледай златото - при такъв риск авършън, златото трябваше да удря поне 1500, ако не и повече. ДА, ама не - стои си и се държи като промишлен метал. Значи имаме липса на ликвидност, или по-скоро - очаквана такава. Дали ще дойде от Китай или от САЩ, все едно е. А когато имаме липса на ликвидност - тя се търси най-вече от борсите и впоследствие от трежърис, защото там нещата са сериозни и интернационални и са в краен случай.
Дано ме разбираш какво имам предвид.
Успех!
Лека на всички и утре пак....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСамо където не съм загубил кеш. Загубил съм стойност от оценката на акциите - за което не ми пука особено тъй като така и така съм дългосрочен. Акциите са си ми същия брой - искам да си ги държа държа си ги. само където кеша ми се повишава. Стойността на портфейла ми пада, но кеша ми се увеличава а акциите ми остават едни и същи.
Това което правиш е същото като да закриваш 1/2 от губещата си позиция и след това пак да я удвояваш.... Единствената разлика е, че ти плащаш ДВОЙНИ комисионни на брокера си като разликата между суаповите числа за да ти револвира две огледално противоположни позиции!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАаа, не, мен си ме брулят. Отивам с колело до Перник.
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНякой май рече че ден като днес ще се изучава...
Не ми се мисли ако цялата седмица е така...Въпросът сега е дали ще има мечи тренд!!!До Коледа!!!Предполагам няма да я развалят!!!Но знае ли човек!!!Умната,па може и Русата!!!
Last edited by kefala; 25.08.2015, 00:16.
Коментар
-
Абе какво спорите за глупости,гледайте си вашите портфейли. И мен нещо опитват да ме настъпват,че съм казал че няма да мине 1,15 еврото и явно се кефят на това някои безмозъчни индивиди, ама само аз си знам колко съм напред и то само лятото. Така че секи да си гледа неговата паница щото само дребосъците гледат на другарчето си
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНякой май рече че ден като днес ще се изучава...
Не ми се мисли ако цялата седмица е така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеДа бе, бъзикам се
Дай жокер де.
Това, ако продължава така и ДАКС-а утре няма да отлепи, а ще изтрие още 3-4 %
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКво става с тия индекси бе!!!Преди на ден правеха по 15-16 точки ,сега за секунди!!!
Не ми се мисли ако цялата седмица е така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСамо където не съм загубил кеш. Загубил съм стойност от оценката на акциите - за което не ми пука особено тъй като така и така съм дългосрочен. Акциите са си ми същия брой - искам да си ги държа държа си ги. само където кеша ми се повишава. Стойността на портфейла ми пада, но кеша ми се увеличава а акциите ми остават едни и същи.
Коментар
Коментар