Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАаа, не, мен си ме брулят. Отивам с колело до Перник.Last edited by kefala; 25.08.2015, 00:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАаа, не, мен си ме брулят. Отивам с колело до Перник."всички" не беше адресирано към теб и повечето участници. Они си го знаят.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПоредния ден, в който всички във форума са на плюс и ще отпрашат с лимузините си към Гърция......
П.П. И да не забравя - НАЗДРАВЕ!, ако пак се появи оня с дрегера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение+100 дълги
-50 къси
нетно
+50 дълъг
панимаеш сега. 5% спад губя 5 единици на дълги 100 стават 95
печеля 2,5 единици на -50 обща загуба 2,5 - вместо 5. Обаче тези 2,5 си ги кеширам и към момента например съм 100% дълъг. но с 2,5 единици кеш пара отгоре. Или грубо за днес си изкарах 4% върху късите ми позиции.
Ако си изкарал 4% върху късите си изгубил 8% върху дългите, щото си 2 пъти по-дълъг отколкото къс... Така че, нетният ти резултат от нетната ти позиция е загуба от 4%. Кеша който си изкарал ти стига само да покриеш половината от кеша, който си загубил! Толкова ли си тъп да го разбереш?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗададох ти най-обикновен въпрос. Кога излъга? Когато каза, че си нетно къс или когато каза, че не смяташ че е обосновано да си нетно къс? Чакаме отговор....
-50 къси
нетно
+50 дълъг
панимаеш сега. 5% спад губя 5 единици на дълги 100 стават 95
печеля 2,5 единици на -50 обща загуба 2,5 - вместо 5. Обаче тези 2,5 си ги кеширам и към момента например съм 100% дълъг. но с 2,5 единици кеш пара отгоре. Или грубо за днес си изкарах 4% върху късите ми позиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБРУТНО дълъг....
Абе, яко си се оплел в печалбите....
пп Надявам се да е така......Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНЕТНО къс. Това че пазара пада и аз губя от дългите си не значи че не мога да генерирам доста солиден кеш от къси. С които в последствие да си купувам още повече дълги. които да ми служат като обезпечение за нови позиции на маржин. Не може да си чак толкова тъп че да не можеш да схванеш това
Абе, яко си се оплел в печалбите....
пп Надявам се да е така......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНЕТНО къс. Това че пазара пада и аз губя от дългите си не значи че не мога да генерирам доста солиден кеш от къси. С които в последствие да си купувам още повече дълги. които да ми служат като обезпечение за нови позиции на маржин. Не може да си чак толкова тъп че да не можеш да схванеш товаLast edited by Forex Master; 24.08.2015, 23:49.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНЕТНО къс. Това че пазара пада и аз губя от дългите си не значи че не мога да генерирам доста солиден кеш от къси. С които в последствие да си купувам още повече дълги. които да ми служат като обезпечение за нови позиции на маржин. Не може да си чак толкова тъп че да не можеш да схванеш това
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСел на останалите къси SCO и MLPL долу горе на 0-та от което.
Кеш си требе.
Оставам си само с голи TGA и RSX с директна експозиция към олиото.
Равен, коя банка най сгодна ти се чини към момента ?
За SAN и WFC какво мислиш на тия нива ?
Коментар
-
НЕТНО къс. Това че пазара пада и аз губя от дългите си не значи че не мога да генерирам доста солиден кеш от къси. С които в последствие да си купувам още повече дълги. които да ми служат като обезпечение за нови позиции на маржин. Не може да си чак толкова тъп че да не можеш да схванеш това
Коментар
Коментар