Първоначално изпратено от Muller
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМисля, че вече е време за викса.
Утре едно 10% нагоре... с лостове тип uvxy още повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеВ крайна сметка взех 6 парчета от Alteryx (AYX). Заради малкия брой ценaта ми отиде на 88.46. Мисля да ги държа и след отчета. Някак не очаквам да се изстрелят до началото на май, но да видим.
елементарната комбинация 90 пут x 8,40 + 70 пут x 1,45 = 980 гущера
За същата печалба трябва да вляза с поне 50 акции и да се надявам на ~50% ръст.
... иначе газпромчето и антерчето ми пак утепаха рибата. Ама то с Антеро играта вече направо доскучава.Last edited by terziеv; 14.04.2021, 20:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНе помня да са обсъждани Alteryx (AYX). Излезе ми през мидкап цедката като безумен капитализация и кеш към дълг и е близко до най-ниската цена за годината. За самата компания нищо не знам, защото избягвам тех фигни. Май е нещо като Palantir. Някой да държи/дебне/има мнение?
Разгледах им отчета и изглежда съвсем нормално. Имат печалба, маржът е висок, клиентите се увеличават всяко тримесечие. Само не мога да разбера откъде и защо идват тези големи временни спадове. Цената е като за влизане, ама моментът нещо е тревожен.
Иначе, не съм споделял, онзи ден купих Opendoor Technologies (OPEN) (благодаря на @pipbel) @19.64 и Revlon (REV) @10.84.
Преди 20-25 дни взех и едни биофармации, за които никак не ми се пише, че оттогава са само надолу, но истината си е истина и за мен е важна.
Assembly Biosciences (ASMB) - взети на 5.26 и в момента 4.45.
Днес, денят ми го оправят борците с алергията към фъстъци DBV Technologies ADR (DBVT).Имам и европейски - там са DBV.
Last edited by Никола20; 14.04.2021, 18:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Петков би ли драснал една графика на патерна,за който говориш,ако не те притеснява разбира се.Човек винаги има нужда да научи нещо ново
С тънката синя линийка съм отбелязал къде се е оформила подкрепа, там е имало дебели BUY чакащи поръчки, които не са позволили на цената да падне доста време. Това е много силен сигнал, че има интерес да се купува и големи играчи вече заемат позиции. https://drive.google.com/file/d/1Ys0...ew?usp=sharingLast edited by Д.Петков; 14.04.2021, 13:54.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Технически са за нагоре, много добър патерн. Отворен път до $108, ако не им мине черна котка пътя. Нищо друго не знам, никога не съм ги играл."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Праснах един деведесатарски пут... По ~81 излиза акцията. Ще ми се да си прав.. Би трябвало още утре да тръгнат, само да не излязат някакви неочаквани новини. Иначе гледам, че ще обявяват печалбите на 4-ти или 5-ти Май (още не е ясно), добре е дотогава вече да си излязал, макар че според ZACKS.com ще бият прогнозите. Все пак новината за печалбите си е хазартно събитие.
Нямам и 5 стинки свободни, че съм натоварил ремаркето с връх с разни куци Спак-ове, иначе бих им ковнал и аз един къс Put.Last edited by Д.Петков; 13.04.2021, 19:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Технически са за нагоре, много добър патерн. Отворен път до $108, ако не им мине черна котка пътя. Нищо друго не знам, никога не съм ги играл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНе помня да са обсъждани Alteryx (AYX). Излезе ми през мидкап цедката като безумен капитализация и кеш към дълг и е близко до най-ниската цена за годината. За самата компания нищо не знам, защото избягвам тех фигни. Май е нещо като Palantir. Някой да държи/дебне/има мнение?
- 1 like
Коментар
Коментар