IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Нека всички кажеме ЧАО на Астра и JJ Ние знаеме кое е правлният избор. Модерната тихнология ще Ви избави от всички грижи. Може акционерите в Ино и Нвакса да се предават вече съпротивата е безмислена. Една е Модерна и Бионтех е нейният пророк- Ехх а Курито беше на 40 Хаххххх.
    само дето и от Модерна и Файзер умират ама не се говори за това. А не е да е тайна

A study by Oxford University found the number of people who receive blood clots after getting vaccinated with a coronavirus vaccine are about the same for...

Коментар

• честито - dogecoin срина целия маркет

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Мисля, че вече е време за викса.

Утре едно 10% нагоре... с лостове тип uvxy още повече.
        що така мислиш. Аргументация?

Коментар

• Мисля, че вече е време за викса.

Утре едно 10% нагоре... с лостове тип uvxy още повече.
          Last edited by terziеv; 16.04.2021, 01:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
            В крайна сметка взех 6 парчета от Alteryx (AYX). Заради малкия брой ценaта ми отиде на 88.46. Мисля да ги държа и след отчета. Някак не очаквам да се изстрелят до началото на май, но да видим.
            Аз откак почнах сериозно с опциите, вече разбрах какво наистина е лост.

елементарната комбинация 90 пут x 8,40 + 70 пут x 1,45 = 980 гущера

За същата печалба трябва да вляза с поне 50 акции и да се надявам на ~50% ръст.

... иначе газпромчето и антерчето ми пак утепаха рибата. Ама то с Антеро играта вече направо доскучава.
            Last edited by terziеv; 14.04.2021, 20:44.

Коментар

• В крайна сметка взех 6 парчета от Alteryx (AYX). Заради малкия брой ценaта ми отиде на 88.46. Мисля да ги държа и след отчета. Някак не очаквам да се изстрелят до началото на май, но да видим.

Коментар

Не помня да са обсъждани Alteryx (AYX). Излезе ми през мидкап цедката като безумен капитализация и кеш към дълг и е близко до най-ниската цена за годината. За самата компания нищо не знам, защото избягвам тех фигни. Май е нещо като Palantir. Някой да държи/дебне/има мнение?
                Благодаря за тази компания! Благодаря и на Д.Петков за техническия анализ!
                Разгледах им отчета и изглежда съвсем нормално. Имат печалба, маржът е висок, клиентите се увеличават всяко тримесечие. Само не мога да разбера откъде и защо идват тези големи временни спадове. Цената е като за влизане, ама моментът нещо е тревожен.

Иначе, не съм споделял, онзи ден купих Opendoor Technologies (OPEN) (благодаря на @pipbel) @19.64 и Revlon (REV) @10.84.
                Преди 20-25 дни взех и едни биофармации, за които никак не ми се пише, че оттогава са само надолу, но истината си е истина и за мен е важна.
                Assembly Biosciences (ASMB) - взети на 5.26 и в момента 4.45.

Днес, денят ми го оправят борците с алергията към фъстъци DBV Technologies ADR (DBVT). Имам и европейски - там са DBV.
                Last edited by Никола20; 14.04.2021, 18:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение

Петков би ли драснал една графика на патерна,за който говориш,ако не те притеснява разбира се.Човек винаги има нужда да научи нещо ново
                  Последно сме във възходящо триъгълниче, което при акциите е много силен патерн. Но първо гледам PriceAction-а, дали има ли основания да се счита, че не рисува мечи флаг (след който цените да си продължат да падат). В случая има такива основания. Най-важното е спада да се забавя постепенно в продължение на няколко дни поне. Това показва че се появява истински отпор от бичетата, а не е нещо краткотрайно. При рязък откат няма повод да се мисли, че вече имаме дъно. По-вероятното е просто мечетата да инкасират печалби и може после пак да са готови да атакуват. В идеалния случай трябва спада да се забави и обръщането да е във вид на "кука", която ясно да се вижда на дневна графика.
                  С тънката синя линийка съм отбелязал къде се е оформила подкрепа, там е имало дебели BUY чакащи поръчки, които не са позволили на цената да падне доста време. Това е много силен сигнал, че има интерес да се купува и големи играчи вече заемат позиции. https://drive.google.com/file/d/1Ys0...ew?usp=sharing
                  Last edited by Д.Петков; 14.04.2021, 13:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Технически са за нагоре, много добър патерн. Отворен път до $108, ако не им мине черна котка пътя. Нищо друго не знам, никога не съм ги играл.
                    Петков би ли драснал една графика на патерна,за който говориш,ако не те притеснява разбира се.Човек винаги има нужда да научи нещо ново
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Праснах един деведесатарски пут... По ~81 излиза акцията. Ще ми се да си прав.
                      Ще видиш, че съм прав . Би трябвало още утре да тръгнат, само да не излязат някакви неочаквани новини. Иначе гледам, че ще обявяват печалбите на 4-ти или 5-ти Май (още не е ясно), добре е дотогава вече да си излязал, макар че според ZACKS.com ще бият прогнозите. Все пак новината за печалбите си е хазартно събитие.
                      Нямам и 5 стинки свободни, че съм натоварил ремаркето с връх с разни куци Спак-ове, иначе бих им ковнал и аз един къс Put.
                      Last edited by Д.Петков; 13.04.2021, 19:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Технически са за нагоре, много добър патерн. Отворен път до $108, ако не им мине черна котка пътя. Нищо друго не знам, никога не съм ги играл.
                        Праснах един деведесатарски пут... По ~81 излиза акцията. Ще ми се да си прав.

Коментар

• Нека всички кажеме ЧАО на Астра и JJ Ние знаеме кое е правлният избор. Модерната тихнология ще Ви избави от всички грижи. Може акционерите в Ино и Нвакса да се предават вече съпротивата е безмислена. Една е Модерна и Бионтех е нейният пророк- Ехх а Курито беше на 40 Хаххххх.

Коментар

Не помня да са обсъждани Alteryx (AYX). Излезе ми през мидкап цедката като безумен капитализация и кеш към дълг и е близко до най-ниската цена за годината. За самата компания нищо не знам, защото избягвам тех фигни. Май е нещо като Palantir. Някой да държи/дебне/има мнение?

Коментар

• след големият спад US 30 образува мечи флаг .. позицията е от телефона (тъй като бях на път ) и затова входа не е много изряден ..... вероятно ще има още надолу но трябва да излизам
                              Click image for larger version

Name:	US30M5 me4i flag.png
Views:	1
Size:	20.9 КБ
ID:	3745700
                              https://ibb.co/bd8J0Dd
                              Pip master

Коментар

• Не помня да са обсъждани Alteryx (AYX). Излезе ми през мидкап цедката като безумен капитализация и кеш към дълг и е близко до най-ниската цена за годината. За самата компания нищо не знам, защото избягвам тех фигни. Май е нещо като Palantir. Някой да държи/дебне/има мнение?

Коментар

Working...
                                X