If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тия ще прецакат работата с патентите. Абе Тръмпа като го няма само поразии се случват.
Инвеститорите в САЩ в момента яко благославят деменциралия.
Да да Бидона само поразии прави до сега.Само чакам да се осере хубаво пазара и да почна да си пълня артийки които ще ми купят къща на брега на някой карибски остров .
Това е само за Ковид ваксините и лекарствата. Те затуй паднаха само Ковид акциите
Виж например заешкият залог на Пфайзер остана невредим. Пфайзер е силно диверсифициран и с Ковид и без Ковид все тая (не че много е спечелено от PFE, но това е друга тема)
Аз съм доволен. Кой ти дава такава възвращаемост Абе Bntx щеше да катери до 270 ама следващия път.
Лошото е че при нарушаване на патентите, ако се случи фармацията няма да се развива.
Да Благодарим на Угур Бей има това баклава от мен. На Фаучито сувенир от Каспичан.
И без това е нямаше да растат бясно от тук нататък
Аз съм доволен. Кой ти дава такава възвращаемост Абе Bntx щеше да катери до 270 ама следващия път.
Лошото е че при нарушаване на патентите, ако се случи фармацията няма да се развива.
Да Благодарим на Угур Бей има това баклава от мен. На Фаучито сувенир от Каспичан.
Модерната я продадох в петък, ама бионтеха ми седи. Утре май ще се продава само със 150% печалба. Тия ми изтриха бая долари, ама на хартия като на хартия.
Модерната я продадох в петък, ама бионтеха ми седи. Утре май ще се продава само със 150% печалба. Тия ми изтриха бая долари, ама на хартия като на хартия.
Секи момент идва японският сценарий. Спад 20% може, 70% даже може... след деноминация обаче.
...
В интерес на истината AMD слиза крайно подозрително при сравнително нисък обем. Неприятно ми е да го кажа, но май ги натискат надолу и почва да изглежда нелошо за вход и отиграване. В дългосрочен план компанията си остава фигня непоръбена, която ще изостава от половината пазар.
не само Модерна
Джонсън
Астра-Зенека
всички фармацевтични
Ще ги шортят сигурно. Добри лоши отчети все на късо ги играят този месец. Фейса добър отчет един ден само задържа.
Обаче синята птица дъно не може да си намери.
Коментар