If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От година две следя няколко индикатора или по-скоро съчетания на движения, които ми се струва че могат да ми покажат започването на голяма корекция. Т.е. не нещо 5-10% а по-значимо. И днес всичко светна червено. Не съм убеден че нито една игра от последните месеци вече ще работи.
То и да не ги гледаш тея тайни индикатори, достатъчно е да си пуснеш месечния чарт на индексите и да видиш, че са отишли на баба си у пантофите ....... и нема да трае това вечно .....
От година две следя няколко индикатора или по-скоро съчетания на движения, които ми се струва че могат да ми покажат започването на голяма корекция. Т.е. не нещо 5-10% а по-значимо. И днес всичко светна червено. Не съм убеден че нито една игра от последните месеци вече ще работи.
Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Неприемливо изказване.
Ти на мене ми викаш неприемливо изказване, а я си пусни оня гологлавия тъпанар Славчо да видиш в Ефир какви ги бръщолеви и си отвори едни вестник, който и да е и ако няма някоя по цици ела ме заплюй !!! После аз съм се изказвал неприемливо И хвани върни поне чарта малко за цвят, че тука е много постно нема ни една графика
Щото ти е скучно - малко китайски хумор
"Джак Ма: Alibaba се развива твърде бързо"
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Неприемливо изказване.
Ти на мене ми викаш неприемливо изказване, а я си пусни оня гологлавия тъпанар Славчо да видиш в Ефир какви ги бръщолеви и си отвори едни вестник, който и да е и ако няма някоя по цици ела ме заплюй !!! После аз съм се изказвал неприемливо И хвани върни поне чарта малко за цвят, че тука е много постно нема ни една графика
майкъле много си груб наистина . трябва да говорим малко по като американците . например като мухото - по интелигентно . но си прав туитера днеска много падна . падна много еййййййййййййй богу
е как да се изразя за тоя Боклук с главно Б Където "движел 18 трилионната" икономика на мангасарите от Фред
Aaaa, чек че забравих и часовникарите от Аppleto след време ше праат и iМикровълнови не само iЧасовници .......
майкъле много си груб наистина . трябва да говорим малко по като американците . например като мухото - по интелигентно . но си прав туитера днеска много падна . падна много еййййййййййййй богу
и на тва чуруликащото **а ли му се века днеска ме интересува ......
още 2 - 3 такива пръта и ше си отиде там където му е мястото ше му се недиви и балоняка .....
Коментар