IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    От година две следя няколко индикатора или по-скоро съчетания на движения, които ми се струва че могат да ми покажат започването на голяма корекция. Т.е. не нещо 5-10% а по-значимо. И днес всичко светна червено. Не съм убеден че нито една игра от последните месеци вече ще работи.
    То и да не ги гледаш тея тайни индикатори, достатъчно е да си пуснеш месечния чарт на индексите и да видиш, че са отишли на баба си у пантофите ....... и нема да трае това вечно .....

Коментар

• От година две следя няколко индикатора или по-скоро съчетания на движения, които ми се струва че могат да ми покажат започването на голяма корекция. Т.е. не нещо 5-10% а по-значимо. И днес всичко светна червено. Не съм убеден че нито една игра от последните месеци вече ще работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Имам някакво смътно усещане че тази година май ще бъде яко червен.
        Koй ?

Ей го на и прясно изпечен новия хеджиран братчед на DFE..

http://www.etftrends.com/2015/03/hed...ll-cap-cousin/

Коментар

• Имам някакво смътно усещане че тази година май ще бъде яко червен.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
            Редактирах го и го върнах.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis10 Разгледай мнение
              Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Неприемливо изказване.

Ти на мене ми викаш неприемливо изказване, а я си пусни оня гологлавия тъпанар Славчо да видиш в Ефир какви ги бръщолеви и си отвори едни вестник, който и да е и ако няма някоя по цици ела ме заплюй !!! После аз съм се изказвал неприемливо И хвани върни поне чарта малко за цвят, че тука е много постно нема ни една графика
              Щото ти е скучно - малко китайски хумор
              "Джак Ма: Alibaba се развива твърде бързо"
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Редактирах го и го върнах.
                रादोस्त

Коментар

• Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Неприемливо изказване.

Ти на мене ми викаш неприемливо изказване, а я си пусни оня гологлавия тъпанар Славчо да видиш в Ефир какви ги бръщолеви и си отвори едни вестник, който и да е и ако няма някоя по цици ела ме заплюй !!! После аз съм се изказвал неприемливо И хвани върни поне чарта малко за цвят, че тука е много постно нема ни една графика

Коментар

• А дали сега няма да видим първо нагоре и после резко надолу
                    До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        майкъле много си груб наистина . трябва да говорим малко по като американците . например като мухото - по интелигентно . но си прав туитера днеска много падна . падна много еййййййййййййй богу
                        е как да се изразя за тоя Боклук с главно Б Където "движел 18 трилионната" икономика на мангасарите от Фред
                        Aaaa, чек че забравих и часовникарите от Аppleto след време ше праат и iМикровълнови не само iЧасовници .......

Коментар

• сега да използаваме минутките след 9 за трепане на стопове нали американци

ще има запазване на лихвения процент на 0,25 според мен
                          и леко загатване за ново печатане на пари от фед

интересно след печатане на пари от европа и фед какво ще стане , ко ще наделее еврото или долара
                          Last edited by the architect; 29.04.2015, 21:58.

Коментар

• майкъле много си груб наистина . трябва да говорим малко по като американците . например като мухото - по интелигентно . но си прав туитера днеска много падна . падна много еййййййййййййй богу

Коментар

• и на тва чуруликащото **а ли му се века днеска ме интересува ......
                              още 2 - 3 такива пръта и ше си отиде там където му е мястото ше му се недиви и балоняка .....

Last edited by X_Y; 29.04.2015, 22:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                                Зарежи, гадовете направха същото мизерно отиграване като вчера, ама накрая ще има пропадане.
                                ше има ше има не са се наиграли, още малко и през крив макарон ше им излезне цялата раота с разтежите .....

Коментар

Working...
                                X