мечи флаг след спада от 16.30
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Ми не е заради това. Калкулират други рискове. По принцип Наско би трябвало да затвори супер цикъла си на 21-22 точки и да съвпадне със супер цикълът при суровините. Въпросът е дали геополитиката няма да се обърне на 180 градуса изпреварвайки естествения процес на борсите. Скоро ще видиш след отчетите на Модерна какво шоу ще е.
Джонсън
Астра-Зенека
всички фармацевтични
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеЗа мен акциите падат щото малоумниците, които явно са прекалено много, продават за да купуват въздух (крипто, doge etc. shit)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Анализаторите предпочитат ADM.
AM транспортира продукцията на AR.
AM дава 10% дивидент, а AR е на загуба - не ми харесва. Терзиев да обясни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеADM го държа от година и ми се вижда бая нагоре. Дали е вече за продаване или има още хляб в него. Освен мижавия дивидент разбира се. Мисля да го джитна и да взема АМ заради дивидента
AM транспортира продукцията на AR.
AM дава 10% дивидент, а AR е на загуба - не ми харесва. Терзиев да обясни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеАуууууууууу дали хвръчат маржин колове.
Американците купували. Ще поизчакам с мината. Ще я взема по-евтино. Усещам го.
Има още кръвчица да се пролее
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДнес - уран и газ. Залагам капан и на една фарма.
... ako нямах предостатъчно, бих гледал и нафтовите компании, които връщат леко
Коментар
-
Не. Даже мисля да си взема една мина с доларите от Модерна. Да е жив и здрав Бил, че ме дари със стотици проценти печалба.Пожелавам му да си намери нова мома. Меланията не му отиваше.
Кръввввввв на Насдакаааааа.
Гилотина аааааа.
Hold the linee.
Наско едни 1000 точки ще му резнат през май.
Цукъбърга добре продаде.
Коментар
Коментар