IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение

алцхаймера ни оправи
    пиши свързано или изобщо не спами

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Да да Бидона само поразии прави до сега.Само чакам да се осере хубаво пазара и да почна да си пълня артийки които ще ми купят къща на брега на някой карибски остров .
      мазното еврейче се правил на трейдър .скоро ще му приберем еверйските парички и само ще скимти . хяххяхяхяхяхяхя

Коментар

• Energy Transfer (NYSE:ET): Q1 GAAP EPS of $1.21 beats by $0.92.
        • Revenue of $16.99B (+46.1% Y/Y) beats by $5.28B.
        Божке, направо прилича на печатна грешка. Яко дране на тексасци е падало!

В интерес на истината още не е късно за нафта и тръби.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
          Dow Jones бичи яко няма връщане назад. Тука от 7-8 дни го чакам да върне, няма братче
          Никой не ще да ми каже на какво основание идват такива очаквания. Ама не някакъв линк от интернет, лично мнение.

Ето какви ги писах по нова година. Продължавам да съм на същото мнение, формирано предимно на лични извънборсови наблюдения.

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Съгласен съм с повечето от написаното. Моите ги писах поне пет шест пъти вече. Не съм в състояние да измислям нещо по-конкретно. Но колкото за играта:

1. Висока инфлация на абсолютно всичко. Пари ще продължават да се наливат, хората ще продължават да получават кинти без да работят. Западнякът и без това за нищо друго не става, освен за потребител. Хората на заплата и спестовниците ще са още по-прецакани.

2. Икономиката е изцяло в Азия (то това си е факт, не прогноза). Парата обаче ще продължава да се върти най-вече в САЩ. Ще се отчита небивал ръст на БВП, след 1-то тримесечие.

3. За Ръсел приказвах много. Исторически факт е, че всяка криза удря цената на малките, често без причина. Съответно възстановяването е по-рязко. Това вече стана реалност, но и занапред ще продължи.

3. Нафта и газ - нагоре. 100% съгласен, че такива компании ще са първенци по капиталова за 2021. Ако и ВЕЧЕ Антеро да са на годишен връх; още може.

4. Метали, агро, други суровини, имоти... всичко реално - нагоре. За златото не съм сигурен, там очевидно играта е по-специална.

5. Доларът... честно казано не вярвам да пада още спрямо еврото.

---

С други думи - инвестиции в средни компании от енергийния сектор (вкл. тръби), добивни, имотни и такива с голям пазар в Азия. Под 10-12% доходност ще изостава от реалната инфлация.

---

добавка: и въглища. коксови. въпреки че вече и те са на високи цени.
          Last edited by terziеv; 06.05.2021, 22:35.

Коментар

• Dow Jones бичи яко няма връщане назад. Тука от 7-8 дни го чакам да върне, няма братче

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
              Продадох CHD на 88.70 с 5% печалба и купих METX @1.50.
              Не го разбирам този апетит към риск. Към сектор, който е вероятно най-засегнат от хиперинфлацията. Един залог в гиганти като RIO, BHP, Митал е по същество гарантирана печалба. Удвояването не е изключено. Ако искаш повече (x3 и нагоре), избираш по-малки компании. Може и да не е CLF, но нещо с този размер.

Коментар

• Продадох CHD на 88.70 с 5% печалба и купих METX @1.50.

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение

алцхаймера ни оправи
                  тия не се ли търгуваха във франкфурт?

Коментар

• следваща поръчка за RKT - стоп на 20.

Коментар

• Както казах криптото и електричките са вързани

The tech-heavy Nasdaq is set to outpace other stock market indexes at the open on Thursday, ready to recover from a more than 2% slide since the beginning of...

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                        Защо се сриват ваксините?
                        алцхаймера ни оправи

Коментар

• Защо се сриват ваксините?

Коментар

Да да Бидона само поразии прави до сега.Само чакам да се осере хубаво пазара и да почна да си пълня артийки които ще ми купят къща на брега на някой карибски остров .
                            Вожде, твоя си работа... обаче това осиране го чакаш от преди Коледа. Сам сметни колко пропусна досега.

Нали си в транспорта. Вие намаляте ли цените? Някой изобщо около теб да сваля цени? Е, как тогава очакваш хартиите да слязат?

Коментар

• Добре почва да връща Менгелето. Ще му купя и захарен памук на Угур Шахин трети-

Коментар

И цигарената идустрия ще съсипе.

Коментар

Working...
                                X