If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
продадох днеска ей, захлебих малко от предишните дължини където се изсипаха на Сипот и Съселот , ама то тва само да подплаши гаргите, а големото изсипване тепърва иде ......
миличките хамериканци майкъле . колко са нелепи . какво пънене . какви мъки тия хорица . архитекта ще ги спаси от мъките . къс дау жоунс, къс наско
Mного плитка излезе и тая корекцийка, бая кеш има още за утилизация
Поне биотехите повечко да бяха слезли, надявах се да си тестват ма 200, ма нъц, жилетките обърнаха пазара.
Само HQL успях да добавя и още 1 биогенче че да ги усредня на 390.
Постна работа.
Май пак ще чакаме края на лятото и есента с надежди за хубав спих, по него време май най добре се скинят индексите, а и фед-а там някъде се канят с лихвите....
то са ш доде бе нидей рива, ше има на долеее и тамън ше пълним и то още на долеее .....
късо късо майкъле днеска ще има сеч и агнешкото идва идните дни
глей каква яка статия
Европейските пазари започват месеца с ударен ръст, подкрепени от добри фундаментални новини, спекулациите за спасяване на Гърция и поевтиняването на еврото.
продадох днеска ей, захлебих малко от предишните дължини където се изсипаха на Сипот и Съселот , ама то тва само да подплаши гаргите, а големото изсипване тепърва иде ......
Mного плитка излезе и тая корекцийка, бая кеш има още за утилизация
Поне биотехите повечко да бяха слезли, надявах се да си тестват ма 200, ма нъц, жилетките обърнаха пазара.
Само HQL успях да добавя и още 1 биогенче че да ги усредня на 390.
Постна работа.
Май пак ще чакаме края на лятото и есента с надежди за хубав спих, по него време май най добре се скинят индексите, а и фед-а там някъде се канят с лихвите....
късо късо майкъле днеска ще има сеч и агнешкото идва идните дни
глей каква яка статия
Европейските пазари започват месеца с ударен ръст, подкрепени от добри фундаментални новини, спекулациите за спасяване на Гърция и поевтиняването на еврото.
Даааа става интересно с тоя Федя.ама аз пак на дакса да те върна в крайна сметка и на дневна си начертаха чутурляк ама за надолу.трябва трябва от близо и внимателно да изучаваме фашагата
щом има от чутурите за на доле, то гледай горната оранджева линия за месец Май според сметките те там те требе да е балтията ......
Даааа става интересно с тоя Федя.ама аз пак на дакса да те върна в крайна сметка и на дневна си начертаха чутурляк ама за надолу.трябва трябва от близо и внимателно да изучаваме фашагата
Световните цени на петрола падат
04 Май 2015 10:13
абе ти мани, глей МВФ нещо започнали да признават хартията с плешивия китаец ...... нещо на "гущеро" му се клати лодката и мани днеска да изкарат още 2/3 пункта на горе да затворим и да пускаме късите вече и почвам да обръщам еврата в плешиви китайци .....
Ол кеш на енско. Кой ти дава 25% за 2 месеца, тия горните ги бях усреднил на 22.1 с още 1 взятка.
Като се върне някой друг гущер надоле - пак.
А и не ми се вярва брента да мине 70$ тая година, най много 7-8% още.
Тука не сме на 1 мнение фиско. Тея мъскоплондери освен на теслата дръжката друго не им отива
Те и сега се търгуват над 10 пъти по скъпо от мерца, бмв и сие, колко да дирижаблят още - 20 ли ?
Воистина не е препоръка за нищо !
Теслата има доста фенове и също много хейтъри, което създава добри предпоставки да стане силен тренд. Определено това не е акция, по която да има консенсус. От друга страна мен дълбоко не ме инстересува бизнеса и, неговия успех или провал, или това каква е оценката в момента. Целият въпрос е, че щом не можа да остане на 200, ще трябва да отиде на 300. А и насдак ще трябва да отиде на 5150, така че се нареждат нещата.
Също мажото е някакъв, който го раздава много корав и спи с манекенки и актриси, което резонира с анализаторите от уол стрийт.
Открих току що сметка в енско на 23.3$. Добра разпродажба след тоя даунгрейд.
Само 2.55% дивидент сега след голямото рязане, ала надявам се да купувам и на 3%, т.е. около и под 20$.
Най добрия дрилър откъм риск/риорд.
Типичен контрарен плей сега, ала без проблем в рамките на 5-6 години може да даде трипъл, при по голямо търпение и квадрипъла е в картите.
Ол кеш на енско. Кой ти дава 25% за 2 месеца, тия горните ги бях усреднил на 22.1 с още 1 взятка.
Като се върне някой друг гущер надоле - пак.
А и не ми се вярва брента да мине 70$ тая година, най много 7-8% още.
TSLA скоро към $300.
Няма препоръка
Тука не сме на 1 мнение фиско. Тея мъскоплондери освен на теслата дръжката друго не им отива
Те и сега се търгуват над 10 пъти по скъпо от мерца, бмв и сие, колко да дирижаблят още - 20 ли ?
Воистина не е препоръка за нищо !
PS A жилетките току що отново избиха рибата.
След 2 месеца и дивидент.
Големи дзверове, над 1 билка кеш профит на месец правят вече.
Дори и след днешния ъп пак си остават супер ефтини. Вече 12 трейлинг ре и малко над 9 форърд. Като сложих обратното - няма и 8 . И то без грам растеж да слага човек , което естествено си е тотално погрешно.
Чесах се снощи по главата както се бяха сурнали дали да не прибавя още 1-2 опции към наличните 2 - и естествено не го направих
То напоследък след всеки супер резултат артията само падаше...това ме спря.
В момента са ми 12.5% - 3пъти по малко от най добрите времена, ала на 51$ средна.
Ще си чакам трипъла за кеширане.
Коментар