IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
    не виждаш че от март до сега е в down trend на всички таим фреимове които си избереш ??
    той друго пита - даунтренда и слепите го виждат.

За шортене ли са индексите според теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
      Някой следи ли VIPS ? Гледам я повече от месец и не мога да и намеря значим проблем.....,освен това че е китайче.А тя не спира да пада.Та ако някой знае нещо,което аз не виждам...?!?
      не виждаш че от март до сега е в down trend на всички таим фреимове които си избереш ??
      Pip master

Коментар

• днес е имало чудни движениия в ДОВ a аз не бях на линия ... успявам да се запиша с едни 30-40 тика ...след продължително движение индекса коригира нагоре но там е дъното от 15, 30 което спира цената и дава дори повече
        Click image for larger version

Name:	Opera Моментна снимка_2021-06-18_190601_clientportal.transactfutures.com.png
Views:	1
Size:	4.6 КБ
ID:	3773636

https://ibb.co/KVQM7vt
        Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
          Продадох...

Купих ATOS-ите на Иветка @5.15 преди малко.
          Цел 5.48.
          ...
          Сделката е минала преди малко на посочената цена. Бързи 6%.
          Благодарности на Ivetka за компанията. Ще продължавам да ги следя.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ахам, както GME завърши "печално". Засега само "умните пари" плачат. А компанията вече нито е избушена, нито е безперспективна. Имат толкова пари, че ако искат могат да почнат да направят завод за електрокари, завод за платки, свинеферми... BRK как не се занимава да прави тениски.
            Човече, погледни Balance sheet и не се излагай, от новите акции са влезнали само 230 млн....

Коментар

• Някой следи ли VIPS ? Гледам я повече от месец и не мога да и намеря значим проблем.....,освен това че е китайче.А тя не спира да пада.Та ако някой знае нещо,което аз не виждам...?!?

Коментар

• VIXL беше добра сделка и бая му се чудих ама нещо имам страх от него

Не е ли обратно - суровините падат заради растящия долар?
                Last edited by IvelinaJensen; 18.06.2021, 19:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                  тая игра с AMC ще завърши печално за трейдърчетата. Затворих предвидливо късите които на 3 пъти отварях и направих едни 10% точно щото подозирах такъв сценарий.... трейдърчетата си мислят че след като издадоха нови акции има някакъв приличен floor при евентиален спад и затова са още по-надъхани. През живота ми не съм виждал по избушена и неперспективна компания, но и тя е опасна за скъсяване
                  Ахам, както GME завърши "печално". Засега само "умните пари" плачат. А компанията вече нито е избушена, нито е безперспективна. Имат толкова пари, че ако искат могат да почнат да направят завод за електрокари, завод за платки, свинеферми... BRK как не се занимава да прави тениски.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                    уж инфлация, а доларът нагоре, суровините - надолу. WTF??
                    Не четеш новините
                    https://www.wsj.com/articles/china-t...ly-11623825424

Нормално поне в краткосрочен момент долара да расте. След като сурвините падат.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      тая игра с AMC ще завърши печално за трейдърчетата. Затворих предвидливо късите които на 3 пъти отварях и направих едни 10% точно щото подозирах такъв сценарий.... трейдърчетата си мислят че след като издадоха нови акции има някакъв приличен floor при евентиален спад и затова са още по-надъхани. През живота ми не съм виждал по избушена и неперспективна компания, но и тя е опасна за скъсяване
                      Ако имаш предвид 25-те милиона нови акции, то те са за 2022-ра

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        Вчера трябваше, тогава се пълнеше самосвалът. Днес премиите ще са голям чеп. По-добре директно акции в Sibanye или газови. Yamana са по-малко зле премиите за купуване на колец - дълбоко в парите обаче.
                        взех SBSW па ще видим на късмет ли си ми. Исках NOVN да взема че мноо паднаха ама от тях имам доста вече

Коментар

• тая игра с AMC ще завърши печално за трейдърчетата. Затворих предвидливо късите които на 3 пъти отварях и направих едни 10% точно щото подозирах такъв сценарий.... трейдърчетата си мислят че след като издадоха нови акции има някакъв приличен floor при евентиален спад и затова са още по-надъхани. През живота ми не съм виждал по избушена и неперспективна компания, но и тя е опасна за скъсяване

Коментар

• уж инфлация, а доларът нагоре, суровините - надолу. WTF??

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
                              Мазният арменец Хампарцумян ръси мозък по медиите за инфлацията.

Що си мислим че по тоя случай петрола ще се засили на доле заедно със златото.
                              сигурно щото петролът отрази инфлацията

Коментар

• Мазният арменец Хампарцумян ръси мозък по медиите за инфлацията.

Що си мислим че по тоя случай петрола ще се засили на доле заедно със златото.

Коментар

Working...
                                X