If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Обаче хухо забелязваш ли нещо .програмисчето дето е правило програмката се е заинатило и е казало аааааа не моя индекс последен ще го съборим.сега може до 1 долар да го закараме ама нека е последен.та така опъва се насдака ама ще му светя маслото
И защо бързаш, да не би ОПЕК да правят извънредно събрание утре
абе я ги мани тея ОПЕК те са само фигуранти и позьори .... каквото им наредят на онея с фючърсите тва става никви ОПЕЦИ и чушкопеци не влиаят там .... Аз не мога да си обясня Саидуята е по/зле от Русията на тея цени и ги поддържат, тва има неква голема измама в целия филм и някой ше изгори, ама кой ше видиме .....
а така кастро оня чалмата лъже, че нема видиме бензин на 100вка време е да налазим някой оливен магнат идеи,а с твойте сидрили май са останали по еспадрили ....
Кой петролни компании да налазваме бе кастро междувременно един тънък лонг на европееца, че нещо много го намразиха тва евро .... рядко прайм такива тъпотии с валути ама не е лошо като идея ....
И защо бързаш, да не би ОПЕК да правят извънредно събрание утре
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
20 надали, ала 30 брент - напълно възможно.
И над 100 със сигурност ще има това десетилетие..остави какво казал някакъв саудитски хайванин.
Ти я по добре кажи какво става със Сантандера и как да го играем...ако си заслужава
а така кастро оня чалмата лъже, че нема видиме бензин на 100вка време е да налазим някой оливен магнат идеи,а с твойте сидрили май са останали по еспадрили ....
Кой петролни компании да налазваме бе кастро междувременно един тънък лонг на европееца, че нещо много го намразиха тва евро .... рядко прайм такива тъпотии с валути ама не е лошо като идея ....
За брента фибоначито е някъде там, за евро долар мисля че по-нататъшно качване ще означава пълен провал на всички политики на фед, което няма да го допуснат освен това ниво е много ключово, има ОГРМОМЕН falling wedge на евро/долар. на много дългосрочна графика - 10 год. Едва ли е приключила силата на долара но оттук следва отскок, още 2-3 години долара може да е относително силен. Много техничари не я виждат тази фигура защото не е много явна заради един шип 2010 година иначе на всички други трендлинии е много явна.
Едва ли курса ще излезе от тази фигура, което според мен означава около 1,3-1,32 като следващ таргет за Еврото. Аз рядко залагам на валути, но винаги когато съм го правел е при такава фигура и винаги е носело сериозни резултати, например пусни графика на евро/йена 10 годишна
А за борсата и корекцията в стил 87г? Виж аз също съм къс по принцип, но сега чакам Еропата да почне да печата и затова нещо се замислям. А няма как да не почне да печата след толова говорене. Не го ли направят нали знаеш, че вече никой няма да им вярва на приказките.
аз сега се загледах в зехтина , как е реагирал когато ония льохман брадърс са казали фалит . от 90 долареси на 130 точно като е излязла новинката . така че дори и нещо да се случи гответе се за шипове по мошевски . тия са гадове ама аз ще им разкажа играта
Коментар