IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• да ти кажа десперадо не ми се вярва голям спад . аз вярвам на хахото той каза 20000 . а аз винаги съм вярвал на честните хора в нашето съвремие .чин чин

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
      Интересно ми е да кажещ какво те води към такива прогнози? да не казвам аргументи но поне предположения
      За брента фибоначито е някъде там, за евро долар мисля че по-нататъшно качване ще означава пълен провал на всички политики на фед, което няма да го допуснат освен това ниво е много ключово, има ОГРМОМЕН falling wedge на евро/долар. на много дългосрочна графика - 10 год. Едва ли е приключила силата на долара но оттук следва отскок, още 2-3 години долара може да е относително силен. Много техничари не я виждат тази фигура защото не е много явна заради един шип 2010 година иначе на всички други трендлинии е много явна.
      Едва ли курса ще излезе от тази фигура, което според мен означава около 1,3-1,32 като следващ таргет за Еврото. Аз рядко залагам на валути, но винаги когато съм го правел е при такава фигура и винаги е носело сериозни резултати, например пусни графика на евро/йена 10 годишна
      Last edited by desperado; 13.01.2015, 00:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
        Интересно ми е да кажещ какво те води към такива прогнози? да не казвам аргументи но поне предположения
        Уишфул финкинк, демек ще му се
        Дълъг е злато.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
          Прогнозата ми за дъно от около 42 долара за брент. А също така прогнозата ми е за спиране на ръста на долара спрямо всички валути и за зловеща корекция на американските индекси от рода на 87 година

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            20 надали
            , ала 30 брент - напълно възможно.
            И над 100 със сигурност ще има това десетилетие..остави какво казал някакъв саудитски хайванин.

Ти я по добре кажи какво става със Сантандера и как да го играем...ако си заслужава
            Прогнозата ми за дъно от около 42 долара за брент. А също така прогнозата ми е за спиране на ръста на долара спрямо всички валути и за зловеща корекция на американските индекси от рода на 87 година

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              20 надали, ала 30 - напълно възможно.
              И над 100 със сигурност ще има това десетилетие..остави какво казал някакъв саудитски хайванин.

Ти я по добре кажи какво става със Сантандера и как да го играем...ако си заслужава
              То и 60 изглеждаше крайно ниско когато се търгуваше на 100

Сантандер просто си промениха стратегията. Преди си увеличаваха капитала до като стигнат изискванията на Базел 3 през дивиденти в акции. Сега са решили да дават по-нисък дивидент и то предимно кеш и си увеличиха катпитала директно. Лично за мен нищо не се е променило там. Още ги харесвам доста.

2014 се оказа леко отрицателна за европейските банки. Но се надявам сега след като вече голямата част от капитала е набран да почнат доста бързо да им растят и печалбите и цените. В общи линии съм доста оптимистично настроен към сектора като цяло. А ако пък ЕЦБ почне КУ то оптимизма ми съвсем ще се засили

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                По скоро между 20 -30 ми изглежда да се получи стабилизирането. Но все пак това не бих го играл. Не ме парите ми да зависят от някакви арабски султани.
                20 надали, ала 30 брент - напълно възможно.

Коментар

• Привърженици на ИДИЛ хакнаха профила на US Сentral Command в twitter. Допреди малко се виждаше, но току-що спряха профила. Имаше снимки на секретни военни планове на САЩ, насочени срещу Китай и Северна Корея. Не изглеждаха много достоверни, имаше и списъци с имена на американски генерали и войници.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    Така е ако задържим една година на 50 ще стане красиво ама графиката малко изнасилена ми се струва
                    По скоро между 20 -30 ми изглежда да се получи стабилизирането. Но все пак това не бих го играл. Не ме парите ми да зависят от някакви арабски султани.

Коментар

• Така е ако задържим една година на 50 ще стане красиво ама графиката малко изнасилена ми се струва

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        е равен , да чукне 35,8 няма да му се разсърдя . таман ще фалираме тукашните петролни тарикати . нъл тъй . е ще фалираме и всичко наред ама това е една друга тема за размисъл . СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ
                        Е те саудитците си го казаха открито " повече петрол 100 долара няма да видим" В Близкия изток себестойността им е под 20 долара. Навсякъде другаде доста над това. Цената ще стои ниска до като не изпофалират всички скъпи производители. За фалит им трябват поне 6 месеца ниски цени. В момента цената спира инвестициите и някои производители са губещи и в кеш, но на повечето кешовите им разходи са под 50, на шистовите под 70. Саудитска Арабия има резерви над 700 милиарда. Най-разумното за тях е петрола да се срине максимално бързо максимално много, да се задържи там шесте месеца до година и след това да се вдиген но не и толкова че пак да почне да се добива шистов петрол.

Пък и Русия още не е фалирала - допълнителен плюс за саудитците от превземането на пазарен дял.

Коментар

• незнам само тия тексаските тирикати какво ще правят . вече не могат кривят капата

Коментар

• е равен , да чукне 35,8 няма да му се разсърдя . таман ще фалираме тукашните петролни тарикати . нъл тъй . е ще фалираме и всичко наред ама това е една друга тема за размисъл . СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ

Коментар

• петрола нищо чудно да ходи до 20 долара така както е тръгнал

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                                Аз ще се въздъжа засега, но към 40 ще се включа задъжително
                                Там някъде, дори и да не кеширам SCO-то, хич биля няма да го мисля UCO-то и го награбвам с черпака щом удари 30 барела зло.
                                Преди малко подмина 26

Коментар

Working...
                                X