IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Значи остава да се правим на жонгльори с тия ками ...
    Аз ще се въздъжа засега, но към 40 ще се включа задъжително

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Всъщност откакто аз го наблюдавам UCO-то е много точно, аз влезнах на 8,30 при петрол 48 $, сега цената е паднала със 7 %, а петрола с 3,5 %.
      Значи остава да се правим на жонгльори с тия ками ...
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Всъщност откакто аз го наблюдавам UCO-то е много точно, аз влезнах на 8,30 при петрол 48 $, сега цената е паднала със 7 %, а петрола с 3,5 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Днешната графика потвърждава колко си бил проницателен
          А разбра ли как се формира цената ? Сегашните цени на петрола не са на абсолютното дъно докато тази на UCO продължава да копае
          Нещо корелацията хич я няма ....
          Днес е абсолютното дъно 46,10
          UCO отразява дневния спад/ръст по 2, но за по-дълъг период не е много точен инструмент.

Коментар

Вчера продадох UCO-то със символична печалба, днес май петрола ще търси ново дъно.
            Днешната графика потвърждава колко си бил проницателен
            А разбра ли как се формира цената ? Сегашните цени на петрола не са на абсолютното дъно докато тази на UCO продължава да копае
            Нещо корелацията хич я няма ....
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• РЪСТ

Коментар

• Първоначално изпратено от abrrrr Разгледай мнение
                Да, прочетох го това, но нещо не ми се връзва..май си е точно такова..
                Всъщност дивидентът им от ноември изглежда като 20% след като им е паднала цената. По-скоро е от рейтингите на анализаторите

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
                  20% дивидент щели да дават ако не е pump & dump схема.
                  Да, прочетох го това, но нещо не ми се връзва..май си е точно такова..

Коментар

• Първоначално изпратено от abrrrr Разгледай мнение
                    Абе, някой знае ли какво става с Paragon Offshore (PGN), виждам големи поръчки на някакви фантастични цени?
                    20% дивидент щели да дават ако не е pump & dump схема.

Коментар

• PGN

Абе, някой знае ли какво става с Paragon Offshore (PGN), виждам големи поръчки на някакви фантастични цени?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Добре си сторил струва ми се.

Аз тия дни се чудя дали в допълнение към хеджа да не отворя двойка позиция в еднакви количества SCO / UCO и да ги търгувам активно през 5-10% по типа "sell high buy low. Теоретично към дъното би трябвало да имам повече UCO и да съм подготвен добре за ралито което ще последва.

Ма не съм го тествал номера дори и на демо, та не знам...
                        Някой има ли опит с такива трейдове ?

ПС Ма сидрила яко се скина под кръглото10$, а...дали дъното му ще е около 6-7$ като 2009
                        Според мен няма никакъв смисъл да държиш 2-те едновременно - ще плащаш за да си неутрален, което можеш да го постигнеш безплатно като не влизаш въобще.
                        Може да има смисъл ако под определена цена на петрола поддържаш/допълваш UCO, а над нея SCO.
                        Аз лично предпочитам само посоката нагоре да отигравам и то с 1x etf.
                        Това с еднаквите количества е много съмнително - еднакъв брой акции или с еднаква стойност? И в двата случая няма да си неутрален.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Аз тия дни се чудя дали в допълнение към хеджа да не отворя двойка позиция в еднакви количества SCO / UCO и да ги търгувам активно през 5-10% по типа "sell high buy low. Теоретично към дъното би трябвало да имам повече UCO и да съм подготвен добре за ралито което ще последва.

ПС Ма сидрила яко се скина под кръглото10$, а...дали дъното му ще е около 6-7$ като 2009
                          И аз гледам Сийдрила, че влезе надълбокото под 10 $, дали ще има дъно времето ще покаже...

Коментар

Вчера продадох UCO-то със символична печалба, днес май петрола ще търси ново дъно.

Коментар

Айкън: Цените на петрола ще спадат още в краткосрочен план

да ти кажа с тази новинка не се знае дали няма да ошипи скоро

Коментар

• насдака обаче обръща

Коментар

Working...
                                X