IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще видим кой прав, кой крив Лошото е че като не познае човек и става дългосрочен на позицията

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
      Ама Хахо, какво чакаш КУ? То е вече отразено. как иначе ще обясниш ка Дау при 18000 дакса е 9800 а при Дау 17400, Дакса е вече 10000. Така, че какъв ефект да има другата седмица оня смотльо като каже има КУ
      Подобни решения имат дългосрочни ефекти, а не само краткосрочни. КУ в достатъчни обеми означава до 1 г. ДАКС 13-14000 е Евро/Долар 0,9

Коментар

Ама Хахо, какво чакаш КУ? То е вече отразено. как иначе ще обясниш ка Дау при 18000 дакса е 9800 а при Дау 17400, Дакса е вече 10000. Така, че какъв ефект да има другата седмица оня смотльо като каже има КУ
        Незнам, както се казва ако имаш теория гласувай с парите си.
        Щом мислиш че е отразено шорти.
        Аз Дакс-а не смея да го шортя над 10000 съм лонг но с минимални суми.

Коментар

• Ама Хахо, какво чакаш КУ? То е вече отразено. как иначе ще обясниш ка Дау при 18000 дакса е 9800 а при Дау 17400, Дакса е вече 10000. Така, че какъв ефект да има другата седмица оня смотльо като каже има КУ

Коментар

Хахо, ти нали няколко пъти казаш, че дакса като мине 10К и можем да пускаме късите. Пусна ли късите вече?
            На дакса не. Казвах преди КЕ сега при КЕ не мисля че е добра идея да имаш къси на Европейски индекси.
            Или поне не много. Ако има КЕ за Европейските индекси ще важи бай дъ дипс.
            Или на 3 дълги може да се пуска по 1 къса нещо такова.
            Не видим 1во дали ще има КЕ, може и да няма сега Януари.
            Аз в момента бих стоял и гледал или с малки суми през големи интервали, понеже е много волатилно.

Коментар

• Хахо, ти нали няколко пъти казаш, че дакса като мине 10К и можем да пускаме късите. Пусна ли късите вече?

Коментар

• А тия журналистите от cnbc са бахти и идиотите: европейските акции скачат заради олиото. Ми то олиота на червено а дакса решил нови рекорди да прави

Коментар

ами ще отиде и какво P/E ще имаме? Имам чуството, че инвеститиорите не са интелигентни хора а хванати негри от гетата, дето нямат завършен и 8 клас
                  Нали целта на КУ е друга. Ще се постигне ли? Америка не я постигна та Европа със всичките и проблеми ли ще я постигне. Какво такова значение се отделя на КУ. не съм отдавна на борсата но не съм виждал често немците да не следват американците в посоката
                  На борсата е имало инвеститори преди 100 години. Сега всички са спекуланти.
                  Ще танцуват докато музиката свири (КЕ) после всеки се спасява по единично и ще има 2008 отново.
                  Балон ама иначе какво друго да си правиш парите. Къде да "инвестираш"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                    Очаква се че ще отиде на борсата КЕ-то и ще я надуе, по същия начин по който Американското КЕ наду Американските борси.
                    ами ще отиде и какво P/E ще имаме? Имам чуството, че инвеститиорите не са интелигентни хора а хванати негри от гетата, дето нямат завършен и 8 клас
                    Нали целта на КУ е друга. Ще се постигне ли? Америка не я постигна та Европа със всичките и проблеми ли ще я постигне. Какво такова значение се отделя на КУ. не съм отдавна на борсата но не съм виждал често немците да не следват американците в посоката

Коментар

То че ще има ще има, защото ако няма никой няма да му вярва на тоя дето хич не ми е Драг. Въпросът е какво от това, че ще има? Има ли някой, който вярва, че ще помогне на Европейската иономика? не говоря за кратксрочние ефект на борсата. Е според мен няма да помогне. Тогава защо компаниите трябва да са по-скъпи? Повече печалби ли ще правят?
                      Ами Софарма Имоти защо поскъпна- защото намалиха лихвите и дивидентите станаха интересни, там ще е същото ако си залят с пари ще купуваш на 4-5 % дивидент докато не почнеш да повръщаш.

Коментар

То че ще има ще има, защото ако няма никой няма да му вярва на тоя дето хич не ми е Драг. Въпросът е какво от това, че ще има? Има ли някой, който вярва, че ще помогне на Европейската иономика? не говоря за кратксрочние ефект на борсата. Е според мен няма да помогне. Тогава защо компаниите трябва да са по-скъпи? Повече печалби ли ще правят?
                        Очаква се че ще отиде на борсата КЕ-то и ще я надуе, по същия начин по който Американското КЕ наду Американските борси.

Коментар

• То че ще има ще има, защото ако няма никой няма да му вярва на тоя дето хич не ми е Драг. Въпросът е какво от това, че ще има? Има ли някой, който вярва, че ще помогне на Европейската иономика? не говоря за кратксрочние ефект на борсата. Е според мен няма да помогне. Тогава защо компаниите трябва да са по-скъпи? Повече печалби ли ще правят?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            знаеш ли какво ще стане . аз ще ти кажа че ги разбирам еврейските работи

ще има количествени улеснения ама пазарните Участници няма да бъдат доволни от размера им . нещо като думата Въпреки тя ми е любима в момента . сиреч въпреки Куето индексите падат защото паричките не са достатъчни . а какво ще кажеш

примерно казвам .
                            А какво ще стане Путин като им спре газа?

Коментар

• Аз имам един приятел, който ще присъства на срещата на 22-и, но дали това може да ми помогне не знам...според мен (и него) е ясно, че ще има КУ. Може да му кажа да пусне един смс, когато е 100% ясно

Коментар

• Тоя Дакс ме убива. 2% нагоре като хамериканците са надолу. като се има предивд колко са цъфнали и вързали европата само на едни КУ да е тоя ръст. Не знам какво ще им помогнат за икономиката. Напълно нищо. само ме нервят

Коментар

Working...
                                X