Ако четем с разбиране постовете на Петърчо, то той официално обяви края на мечия тренд при нафтовозите. Ще видим дали отново е прав. Чакаме.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от минувач Разгледай мнениеВР и той в същата посока се бута.
До кога ще е този цирк...
Изборите в сащ минаха , посоката остава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеХора, наистина трябва танкери. Това е някаква рядка възможност. SFL и TORM добавям, ako и да съм яко прекалил вече.,Това е в мечи тренд на всички TF и няма никаква логика да се купува ,камо ли точно тук.Абсолютно грешен вход/добавка,също като на това момче в TRMD .Сигурно те е слушал,направил е грешен вход и сега реве що не отскача.Входа в една позиция е адски важно нещо момичета.
Да,знаем,че искаш да си интересен и обявяваш фалшиви позиции всеки ден,но само 4% от дей трейдърите печелят дългосрочно.Ако не вярваш на статистиката питай Асенчо и Шестака колко акаунта са нулиралиС тея грешни входове/позиции едва ли си в първите 70-80% даже.Явно при теб е важен олимпийския принцип
Last edited by danetha; 13.11.2024, 05:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Коя позиция искаш да защитиш ? Мнго често при мен дивидента избива двойно пут опцията ми. Например стелантис, мерцедес, KSS и онзи белгийски доставчик на интернет са такива...
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Едно време не е било толкова скъпо. Да пример за подходящ страйк, защото 3% от портфейла за 20-25% защита някак не ми се връзва на масрафа.Last edited by Alonso; 12.11.2024, 13:42.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Затваряш с дълга пут опция и си свиркаш, докато не изтече. Знам, че на повечето хора не им звучи разумно, ама Сорос и аз така правим
- 1 like
Коментар
-
Фармата им не е зле, но агрото много дърпа назад. Много сериозни загуби и от обменен кур.
Аз обаче се надявах на чудесна фарма, което да компенсира фигните на другите места. Не би. Това +, че всичкото Германия умря е достатъчно за разпродажби и прехвърляне за купуване зад океана.
Чакам TRMD на пусия под 20. Ако стане влизам all in...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМисля, че вече се прекали от пазарчето. АМа не ми се продава. Предложения за хеджиране? Къс etf или опции нещо? На викса не се качвам.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Взех ей сега на 21.35 още 7 бр. към досегашните ми 7 на 44 и сега ще чакам на Байер да им просветне пред очите...някой ден.
Аз обаче се надявах на чудесна фарма, което да компенсира фигните на другите места. Не би. Това +, че всичкото Германия умря е достатъчно за разпродажби и прехвърляне за купуване зад океана.
Коментар
-
Мда, изакахме се на ath
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеБаф, аспирините са ми 6% от портфейла. Че даже са на малък +. Кво да ги правя... чудя се да чекам ли отчета или си насилвам късмета
...
Решено - залагам на положителен отчет заради фармата. Всичката друга фарма е яко нагоре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМисля, че вече се прекали от пазарчето. АМа не ми се продава. Предложения за хеджиране? Къс etf или опции нещо? На викса не се качвам.
Коментар
Коментар