Nancy Pelosi’s husband sold more than $500K worth of Visa stock — just weeks before DOJ’s antitrust lawsuit
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Доста объркана ситуация с ЦМ.
До сега не съм виждал ФЕД ПИВОТ на самия олтаймхай при ЗЛАТО. Подобно нещо 1973 но там нещата не са чак толкова адекватни поради отвързване на златото.
Обикновенно фед пивота е
или на дъно на ЦМ 2000 Г.
или по време на корекция металите и след това рали при металите 2007
или след олтаймхай 1980
или баш на някво рали и връхче и след тва спих ЦМ, 2019.
Лихвите по Двугодишните облигации като чели обръщат тренда , ако е така златото би трябвало да ги последва. като добавим и дивергенцията между злато и сребро.
също и тренда на петрола клони ситуацията като чели към 2019.
https://x.com/nickgerli1/status/1579873616451502081
https://www.macrotrends.net/1333/his...100-year-chart
https://tradingeconomics.com/united-...ear-note-yield
Last edited by Майстора233; 25.09.2024, 22:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Каврък, нали Бъфета подпира хартията бе. Ти що излезе, от тази великолепна шитня? И изобщо излезе ли или ближеш рани и смяташ нереализираната загуба, а? При падащ петрол няма как петролните компании да подскачат, поне аз не знам как. Ако Терзиев може да ни открехне ще бъда благодарен.
Кайзере, Кайзере, нито мене четеш, нито себе си.
Изкарай си графиката на XLE от 12ти досега и ще видиш, че си играл 100% гей ванга. Буквално на деня отскача и не спира да катери. Бонус, ако я постнеш тука.
А после погледни и в следващия пост какво съм ти казал за големите риби.
Но за да няма объркване - не бих взимал широки фондове. Бритишите още стават за купуване.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Каврък, нали Бъфета подпира хартията бе. Ти що излезе, от тази великолепна шитня? И изобщо излезе ли или ближеш рани и смяташ нереализираната загуба, а? При падащ петрол няма как петролните компании да подскачат, поне аз не знам как. Ако Терзиев може да ни открехне ще бъда благодарен.
Бъфета нещо напоследък прави мазаляци,добрите им ходове май не са лично негови
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Продадох ги с малка печалба ,видях че тренда беше негативен .Вече нямам нищо.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
На 1700 е бил пробива--> съответно тогава е била за купуване.
2к също е доста важно ниво за тази акция.Преодоляно.И ретествано !
Интересна е доста.Стои ли над 2к е ок
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Каврък,какво стана с оная шитня OXY където ти разпрявах да я махаш?
Ако я държиш още,бягай с 200 щото ще боли !
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Еее среброто към 60 тогава. Натоварих PAAS. Общо взето всичко върви по сценарий. Криптото отива към изригване. Златото стана параболично, само се чудя колко време ще ни дадат пазарите, дали до НГ или и по-натам
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеMercado Libre
2к също е доста важно ниво за тази акция.Преодоляно.И ретествано !
Интересна е доста.Стои ли над 2к е окLast edited by danetha; 25.09.2024, 09:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеMercado Libre беше топ сделката на годината, смаза и седморка и всичко,умирам от яд че си продадох позицията от 40 к евро там,в момента оценката е до 2500 долара за акция про дъно от 1360 Април,и хем я бях нарушил от поне година тази компания.Бяха и обявили огромни инвестиции и наемане на работна сила на фона на цялото мазало.
Ако я държиш още,бягай с 200 щото ще боли !
Коментар
-
Mercado Libre беше топ сделката на годината, смаза и седморка и всичко,умирам от яд че си продадох позицията от 40 к евро там,в момента оценката е до 2500 долара за акция про дъно от 1360 Април,и хем я бях нарушил от поне година тази компания.Бяха и обявили огромни инвестиции и наемане на работна сила на фона на цялото мазало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Еее среброто към 60 тогава. Натоварих PAAS. Общо взето всичко върви по сценарий. Криптото отива към изригване. Златото стана параболично, само се чудя колко време ще ни дадат пазарите, дали до НГ или и по-натам
Летоска корекция при всички .
А есента последно рали за крипто и акции и после всичко приключва , докато злато продължава корекцията.
Така мисля аз, пък се навръзва с 4 годишният биткойн цикъл и мандат на Тръмп. Вероятно ще има леки изненади примерно не до ноември, декември 2025 а малко по - рано септември , октомври.Last edited by Майстора233; 25.09.2024, 01:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеДивергецията отива към разваляне и сценария описан от Екса. Да видим.
Чакаща поръчка купува на, среброто 32,600.
Стоп 30,170.
При такъв сценарии и пробив на съпротивата , таргета 40-45 за среброто. И златото над три хиляди може и да оближе четворката.
Коментар
-
На разходка до "дюкяна" отиват нещата. Жълтите с тия стимули за второ жилище ако могат да се комбинират с едно размечтаване за рейтинга на Щатите /почти невъзможно/ дали могат да ни вкарат в едно дежавю от края на 70те за златото. Де не говорим за доклада на Драги - разбирай говори за 800 милиарда на година минимум - демек Х 2 най- малко. Преди време по диагонала ми попадна статия кога да чакаме първия трилионер. С тия темпове няма да чакаме дълго. Средната класа ще бъде погребана а новия еталон за беден ще е милионер. Групата на купони, климатични бонуси и прочие други чудни държавни изобретения не знам каква ще я пишем.
Онзи ден изразих мнение по повод на едно изказване в разговор че липсата на фискална дисциплина било проблем. И директно питам - какъв точно е проблема? Какъв избор имат нулите от компютрите на застрахователите и пенсионните освен дцк точно на тия който не им пука за фискална дисциплина. Те и да им пука липсата на человек е бича от който нямам спасение освен с технологий. Да кажем с внос на орки може да се замаже положението - обаче и там ще започнат да свършват в един момент. Противно на мнението че в Африка и Азия нещата са ок с дечицата и там се плъзгат яко по пързалката.
Демографския колапс не може да се реши с проджект мениджмънт - ако събереш 9 жени няма да родят 1 бебе за 1 месец.
Коментар
Коментар