IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Nancy Pelosi’s husband sold more than $500K worth of Visa stock — just weeks before DOJ’s antitrust lawsuit

Коментар

• Доста объркана ситуация с ЦМ.

До сега не съм виждал ФЕД ПИВОТ на самия олтаймхай при ЗЛАТО. Подобно нещо 1973 но там нещата не са чак толкова адекватни поради отвързване на златото.

Обикновенно фед пивота е

или на дъно на ЦМ 2000 Г.

или по време на корекция металите и след това рали при металите 2007

или след олтаймхай 1980

или баш на някво рали и връхче и след тва спих ЦМ, 2019.

Лихвите по Двугодишните облигации като чели обръщат тренда , ако е така златото би трябвало да ги последва. като добавим и дивергенцията между злато и сребро.
      също и тренда на петрола клони ситуацията като чели към 2019.

https://x.com/nickgerli1/status/1579873616451502081

https://www.macrotrends.net/1333/his...100-year-chart

https://tradingeconomics.com/united-...ear-note-yield
      Last edited by Майстора233; 25.09.2024, 22:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Каврък, нали Бъфета подпира хартията бе. Ти що излезе, от тази великолепна шитня? И изобщо излезе ли или ближеш рани и смяташ нереализираната загуба, а? При падащ петрол няма как петролните компании да подскачат, поне аз не знам как. Ако Терзиев може да ни открехне ще бъда благодарен.
        Click image for larger version

Name:	Screenshot_20240925_095454.jpg
Views:	1
Size:	25.4 КБ
ID:	4212144

Кайзере, Кайзере, нито мене четеш, нито себе си.

Изкарай си графиката на XLE от 12ти досега и ще видиш, че си играл 100% гей ванга. Буквално на деня отскача и не спира да катери. Бонус, ако я постнеш тука.

А после погледни и в следващия пост какво съм ти казал за големите риби.

Но за да няма объркване - не бих взимал широки фондове. Бритишите още стават за купуване.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Каврък, нали Бъфета подпира хартията бе. Ти що излезе, от тази великолепна шитня? И изобщо излезе ли или ближеш рани и смяташ нереализираната загуба, а? При падащ петрол няма как петролните компании да подскачат, поне аз не знам как. Ако Терзиев може да ни открехне ще бъда благодарен.
          Писах и преди ,от Окси имам печалби тази и миналата година ,тази малко,продадох ги защото свалиха оценката на целия петролен сектор ,цените се движат с петрола както написа и ти .
          Бъфета нещо напоследък прави мазаляци,добрите им ходове май не са лично негови

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Продадох ги с малка печалба ,видях че тренда беше негативен .Вече нямам нищо.
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

На 1700 е бил пробива--> съответно тогава е била за купуване.
              2к също е доста важно ниво за тази акция.Преодоляно.И ретествано !
              Интересна е доста.Стои ли над 2к е ок
              Бях я купил на 1540 цял месец хедж фондовете я шортиха чак до 1360 долара и тогава отлепи рязко ,интересна е защото няма конкуренти в Латинска Америка заради изградената монполизирана логистика ,само че е доста волатилна ако и видиш графиката

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Каврък,какво стана с оная шитня OXY където ти разпрявах да я махаш?
                Ако я държиш още,бягай с 200 щото ще боли !
                Продадох ги с малка печалба ,видях че тренда беше негативен .Вече нямам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Еее среброто към 60 тогава. Натоварих PAAS. Общо взето всичко върви по сценарий. Криптото отива към изригване. Златото стана параболично, само се чудя колко време ще ни дадат пазарите, дали до НГ или и по-натам
                  Нига, не смей ми урочасва хартиите. Тука ми е бая сериозна позицията. Не ти стига, че откак взе AEM след като удвои, то взе че замръзна.

Коментар

Mercado Libre
                    На 1700 е бил пробива--> съответно тогава е била за купуване.
                    2к също е доста важно ниво за тази акция.Преодоляно.И ретествано !
                    Интересна е доста.Стои ли над 2к е ок
                    Last edited by danetha; 25.09.2024, 09:20.

Коментар

Mercado Libre беше топ сделката на годината, смаза и седморка и всичко,умирам от яд че си продадох позицията от 40 к евро там,в момента оценката е до 2500 долара за акция про дъно от 1360 Април,и хем я бях нарушил от поне година тази компания.Бяха и обявили огромни инвестиции и наемане на работна сила на фона на цялото мазало.
                      Каврък,какво стана с оная шитня OXY където ти разпрявах да я махаш?
                      Ако я държиш още,бягай с 200 щото ще боли !

Коментар

• Mercado Libre беше топ сделката на годината, смаза и седморка и всичко,умирам от яд че си продадох позицията от 40 к евро там,в момента оценката е до 2500 долара за акция про дъно от 1360 Април,и хем я бях нарушил от поне година тази компания.Бяха и обявили огромни инвестиции и наемане на работна сила на фона на цялото мазало.

Коментар

• Няма какво да ги умувате къде и кога ще ходи.
                          Просто следвайте българския Бъфет,човека разбил съвремените разбирания за това как се инвестира макар и със скромен опит от 2 седмици,човека сензация в печатенето на пари,Николайчо брокеразинът

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Еее среброто към 60 тогава. Натоварих PAAS. Общо взето всичко върви по сценарий. Криптото отива към изригване. Златото стана параболично, само се чудя колко време ще ни дадат пазарите, дали до НГ или и по-натам
                            Като тайминг предполагам , металите крипто и акции успоредно до пролетта.
                            Летоска корекция при всички .

А есента последно рали за крипто и акции и после всичко приключва , докато злато продължава корекцията.
                            Така мисля аз, пък се навръзва с 4 годишният биткойн цикъл и мандат на Тръмп. Вероятно ще има леки изненади примерно не до ноември, декември 2025 а малко по - рано септември , октомври.
                            Last edited by Майстора233; 25.09.2024, 01:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
                              Дивергецията отива към разваляне и сценария описан от Екса. Да видим.

Чакаща поръчка купува на, среброто 32,600.
                              Стоп 30,170.

При такъв сценарии и пробив на съпротивата , таргета 40-45 за среброто. И златото над три хиляди може и да оближе четворката.

Коментар

• На разходка до "дюкяна" отиват нещата. Жълтите с тия стимули за второ жилище ако могат да се комбинират с едно размечтаване за рейтинга на Щатите /почти невъзможно/ дали могат да ни вкарат в едно дежавю от края на 70те за златото. Де не говорим за доклада на Драги - разбирай говори за 800 милиарда на година минимум - демек Х 2 най- малко. Преди време по диагонала ми попадна статия кога да чакаме първия трилионер. С тия темпове няма да чакаме дълго. Средната класа ще бъде погребана а новия еталон за беден ще е милионер. Групата на купони, климатични бонуси и прочие други чудни държавни изобретения не знам каква ще я пишем.

Онзи ден изразих мнение по повод на едно изказване в разговор че липсата на фискална дисциплина било проблем. И директно питам - какъв точно е проблема? Какъв избор имат нулите от компютрите на застрахователите и пенсионните освен дцк точно на тия който не им пука за фискална дисциплина. Те и да им пука липсата на человек е бича от който нямам спасение освен с технологий. Да кажем с внос на орки може да се замаже положението - обаче и там ще започнат да свършват в един момент. Противно на мнението че в Африка и Азия нещата са ок с дечицата и там се плъзгат яко по пързалката.

Демографския колапс не може да се реши с проджект мениджмънт - ако събереш 9 жени няма да родят 1 бебе за 1 месец.

Коментар

Working...
                                X