Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПри подходящи нива сега вече ще гледам добре нивата на вход щото с Епъла Fomo,то ме разби
Ако 1-2% спад те разбиват,не е добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Чакаш ли някой да ти каже на къде ще е пазара закривай акаунта
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Тези акции са много волатилни твоите.Какво да слушам като никой нищо конкретни не ми е казал били скъпи акциите ами скъпи са но и никой не може да каже дали и колко нагоре и надолу ...пазар..гледаме Лонг тайм..
Терзиев не искам да съм лош пророк но те гледам че си свикнал да търгуваш в среда която вече е минало...а лошото е че да кажем някой който има опит 20 и повече години и се е очукал знае кое какво и при ниски и при високи лихви ...дано да имаш късмет и занапред
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
каруца кандидат номер 1 https://www.ft.com/content/87cb8e92-...3-2943f8f63e1d
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
google се събуди ама тая тъпа акция на bAnk of America що я взех да ме питаш ,седи в нищото ,изглежда доста нефелна
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не го знам дали е добър или лош, но сякаш изобщо не го ебе какво се пише (от другите) във форума.
---
Продадох колци за август $16 за половината позиция в Петробраз (PBR). Привилегированите не ги барам. Да не сме пределно алчни викам. Още малко и ще ми е отрицателна цената на придобиване.
Терзиев не искам да съм лош пророк но те гледам че си свикнал да търгуваш в среда която вече е минало...а лошото е че да кажем някой който има опит 20 и повече години и се е очукал знае кое какво и при ниски и при високи лихви ...дано да имаш късмет и занапред
Коментар
-
Кавръков не е лош човек просто му трябва време на пазара да стигне до своята стратегия или пазара ще го ззанули
Все пак от шамарите на пазара се учи най-добре от личен опит го казвам
има си пари угажда си
Коментар
-
Кавръков не е лош човек просто му трябва време на пазара да стигне до своята стратегия или пазара ще го ззанули
има си пари угажда си
---
Продадох колци за август $16 за половината позиция в Петробраз (PBR). Привилегированите не ги барам. Да не сме пределно алчни викам. Още малко и ще ми е отрицателна цената на придобиване.Last edited by terziеv; 05.07.2023, 19:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКавръков, ако се докопа до нещо без такси, ще счупи борсата... коети ми напомня, че в единия акаунт имам 5 долара и трябва да си купя една акция от нещо.
има си пари угажда си
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКавръков, ако се докопа до нещо без такси, ще счупи борсата... коети ми напомня, че в единия акаунт имам 5 долара и трябва да си купя една акция от нещо.
Коментар
-
Нали си дългосрочен за къде бързаш затваряй платформата и след 5 години погледни пак
Коментар
Коментар