IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Каврък ,струва ми се ,че трябва да работиш върху каляване на психиката
    Ако 1-2% спад те разбиват,не е добре

Прав си, мисля да не забравя няколко месеца и да не гледам нищо че ще ми стане лошо преждевременно

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      При подходящи нива сега вече ще гледам добре нивата на вход щото с Епъла Fomo,то ме разби
      Каврък ,струва ми се ,че трябва да работиш върху каляване на психиката
      Ако 1-2% спад те разбиват,не е добре

Коментар

• Някой търгува ли европейски опции върху акции? Не мога да разбера какви са изискванията там (IBKR), с американските опции няма ограничения (визирам cash account и cash secured puts или covered calls).

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Чакаш ли някой да ти каже на къде ще е пазара закривай акаунта
          Според мен най голямата греда ще са акциите на AI,там още нямаме сериозна основа .Има само мания без резултати и стойност.Който има нерви да държи и да излиза овреме.

Коментар

Тези акции са много волатилни твоите.Какво да слушам като никой нищо конкретни не ми е казал били скъпи акциите ами скъпи са но и никой не може да каже дали и колко нагоре и надолу ...пазар..гледаме Лонг тайм..
            Терзиев не искам да съм лош пророк но те гледам че си свикнал да търгуваш в среда която вече е минало...а лошото е че да кажем някой който има опит 20 и повече години и се е очукал знае кое какво и при ниски и при високи лихви ...дано да имаш късмет и занапред
            Чакаш ли някой да ти каже на къде ще е пазара закривай акаунта

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

каруца кандидат номер 1 https://www.ft.com/content/87cb8e92-...3-2943f8f63e1d
              Според скромното ми мнение към края на настоящото десетилетие перспективите пред Тойота ще са две - или влизане в процедура по несъстоятелност, или спасяване на компанията от правителството на Япония. Инвестиция в Тойота към днешна дата е все едно да си купиш фабрика в България някъде към средата на месец юни 1944г.

Коментар

google се събуди ама тая тъпа акция на bAnk of America що я взех да ме питаш ,седи в нищото ,изглежда доста нефелна
                Остави я на мира, добра е компанията не очаквай растеж като технологичните в момента, акумулирай позиция. Аз успях да взема на 27, след това продавам пут опции на тази цена с идеята да се изпълнят, но за момента не става, събирам премията.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не го знам дали е добър или лош, но сякаш изобщо не го ебе какво се пише (от другите) във форума.

---

Продадох колци за август $16 за половината позиция в Петробраз (PBR). Привилегированите не ги барам. Да не сме пределно алчни викам. Още малко и ще ми е отрицателна цената на придобиване.
                  Тези акции са много волатилни твоите.Какво да слушам като никой нищо конкретни не ми е казал били скъпи акциите ами скъпи са но и никой не може да каже дали и колко нагоре и надолу ...пазар..гледаме Лонг тайм..
                  Терзиев не искам да съм лош пророк но те гледам че си свикнал да търгуваш в среда която вече е минало...а лошото е че да кажем някой който има опит 20 и повече години и се е очукал знае кое какво и при ниски и при високи лихви ...дано да имаш късмет и занапред

Коментар

Кавръков не е лош човек просто му трябва време на пазара да стигне до своята стратегия или пазара ще го ззанули
                    Все пак от шамарите на пазара се учи най-добре от личен опит го казвам
                    има си пари угажда си
                    С Епъл трудно ще се зануля .То това ми е основното тая банка може и да я махна.Гугъла ще седи и така.Сега трупам опит за цените.Не че имам пари но реших да вляза ,а и не знам нивата калкулирал съм 20,25% спад.Така че го очаквам но гледам напред за още акции и добри бизнеси не искам евтини акции може и няколко да са но да са на Макдоналдс или да кажем на Майкрософт ,примери давам само .При подходящи нива сега вече ще гледам добре нивата на вход щото с Епъла Fomo,то ме разби

Коментар

Кавръков не е лош човек просто му трябва време на пазара да стигне до своята стратегия или пазара ще го ззанули
                      има си пари угажда си
                      Не го знам дали е добър или лош, но сякаш изобщо не го ебе какво се пише (от другите) във форума.

---

Продадох колци за август $16 за половината позиция в Петробраз (PBR). Привилегированите не ги барам. Да не сме пределно алчни викам. Още малко и ще ми е отрицателна цената на придобиване.
                      Last edited by terziеv; 05.07.2023, 19:32.

Коментар

Кавръков, ако се докопа до нещо без такси, ще счупи борсата... коети ми напомня, че в единия акаунт имам 5 долара и трябва да си купя една акция от нещо.
                        има си пари угажда си

Коментар

• Ей оплаках се и тя пък взе че дръпна..Епълите стагнираха малко дано не ме завлекат много.Който не си е сменял скоро Айфона ,Септември да го смени задължително

Коментар

Кавръков, ако се докопа до нещо без такси, ще счупи борсата... коети ми напомня, че в единия акаунт имам 5 долара и трябва да си купя една акция от нещо.
                            Купи си дял от акция на някоя скъпа компания

Коментар

• Кавръков, ако се докопа до нещо без такси, ще счупи борсата... коети ми напомня, че в единия акаунт имам 5 долара и трябва да си купя една акция от нещо.

Коментар

Нали си дългосрочен за къде бързаш затваряй платформата и след 5 години погледни пак
                                Е дългосорочен ама нещо не ми харесва ,ще я следя и ще я махна малко да се качи

Коментар

Working...
                                X