Първоначално изпратено от Optic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДете има една приказка "той и счупеният часовник показва времето правилно 2 пъти на ден"
Че и вашта работа е такава, говорите за спад вече 12 месеца, а той пазара прави нов връх след нов връх.
Е то накрая ще падне пазара не може постоянно да върви нагоре ... ама тва не означава че вашите прогнози са излезли правилни.
Пазарът , че полудя последната година е ясно, но в същото време има много индикации, че не всичко е наред и се пече ново 'МЯУ'...може да направи още 20% нагоре преди един бърз ФЛАШ-КРАШ , а може и да не направи. Не мисля, че в този форум има някой , който може да каже точно кога е момента за къси и обратното.
Важното е да се споделят мнения и линккове към инфо.
Иначе сме в отпускарския сезон и на тънък пазар всичко е възможно по принцип...
поздрави и не се яжте един друг нема сми
ПП
нещо от фейса на дедо Бъф
Warren buffet
Investors making purchases in an overheated market need to recognize that it may often take an extended period for the value of even an outstanding company to catch up with the price they paid.Last edited by bertram; 18.08.2013, 23:27.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДете има една приказка "той и счупеният часовник показва времето правилно 2 пъти на ден"
Че и вашта работа е такава, говорите за спад вече 12 месеца, а той пазара прави нов връх след нов връх.
Е то накрая ще падне пазара не може постоянно да върви нагоре ... ама тва не означава че вашите прогнози са излезли правилни.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Дете има една приказка "той и счупеният часовник показва времето правилно 2 пъти на ден"
Е то накрая ще падне пазара не може постоянно да върви нагоре ... ама тва не означава че вашите прогнози са излезли правилни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XOVER Разгледай мнениеАми едно мнение без позиция е просто приказка... За какви -1% или дори -5% прогнози става дума ако сам не си вярваш? По-добре си кажи, че нямаш мнение, в което да си убеден за пазара.
Призовавам да се държите възпитано,поне към хората които се опитват да изкажат мнението си за пазара,които стават все по-малко и по-малко,предвид пошлите коментари и подмятания.не е необходимо да се съобразявате с мнениета им!!!
Браво Бертрам,дерзай!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениегледам да съм интрадей с по големите позиции.
имам една малка,която ще държа до края на октомври поне
отворих я след прекрасните данни за БВП на хамериканците
много хубаво не е на хубаво
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениегледам да съм интрадей с по големите позиции.
много хубаво не е на хубаво
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЯсно и ти си се набълбукал с къси и ти се привиждат сривове на пазара от 5% да може да разтовариш и да си покриеш загубите.
Кажи сега от колко време ги влачиш тия къси?
много хубаво не е на хубавотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеобръщам ти внимание, че вчера 16.08 беше 3-ти петък от месеца, когато изтичат най-много опции. Обикновено се опитват да тушират сривове, за да 'изгорят' максимален брой путове накупени къде от мечки къде от притеснени бичета.
Ако нещата бяха толкова лесни за обръщане вчера щяха да ги надуят акциите в последните 2 часа и да закрепят положението...но не се случи, което е показателно, че има продавачи,които дебнат всяко леко покачване, че да дъмпят големи пакети.
Погледни движението през тази седмица и ще видш, че след всяко възстановяване има яки продажби.. това за мен е показателно, че определни риби (в случая не от дребните) продават.
Другата седмица очаквам спад от поне 1-1.5%...а ако се панират може и 5%
поздрави
Кажи сега от колко време ги влачиш тия къси?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАре квот беше беше
Другата седмица излитаме
Ако нещата бяха толкова лесни за обръщане вчера щяха да ги надуят акциите в последните 2 часа и да закрепят положението...но не се случи, което е показателно, че има продавачи,които дебнат всяко леко покачване, че да дъмпят големи пакети.
Погледни движението през тази седмица и ще видш, че след всяко възстановяване има яки продажби.. това за мен е показателно, че определни риби (в случая не от дребните) продават.
Другата седмица очаквам спад от поне 1-1.5%...а ако се панират може и 5%
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар