Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКапитализираха се през изминалите години. Вече почнаха да изкарват печалби дори и рисковите. Американските вече дърпат силно и разликите в капитализациите са доста сериозни без да има голяма разлика в активите - поне при големите. Кривата на лихвите в САЩ, а и в Англия почва да става по-стръмна. От което по принцип банките печелят - стига да не държат много ДЦК.
Кои точно е по труден въпрос защото е на практика не възможно да се прогнозират резултати. Аз лично съм най-силно в английски, след това в австрийски и италиански. Но имам по малко и в други.
А инак мисля че и това говори в твоя подкрепа.
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...idnost,154521/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЩо мислиш така ?
И на кои би заложил...
Кои точно е по труден въпрос защото е на практика не възможно да се прогнозират резултати. Аз лично съм най-силно в английски, след това в австрийски и италиански. Но имам по малко и в други.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕвропейските банки ще са големия печеливш следващите месеци.
И на кои би заложил...
Коментар
-
http://finviz.com/quote.ashx?t=PZE
Кой гепа на дънцето туканка преди седмица на 3.63
Вчера 7%, днес 5, общо досега над 18%.
Ма не пускам никакъв гювеч преди 12 $.
Най подценения и перспективен нефтеняк в момента за мене.
Аче като капак на всичко и 3.5% дивидент има
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе знам дали сгреших, ма разкарах Тотала днес. Удари 52$, 6% за 8 дена, кой ти ги дава, избих му дивидента набързо... няма много де да ходи нагоре мисля, ще го дебна по нататък около 40-42$ при яко спихване.
Днес се движа малко по слабо от индексите....ма има време, едва започваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСакън недей
Някой още държат шортовете от 1,600, а други от 1,500
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАз казах! Ама к'ъв шорт ще ви ударя там, направо ще ви стопя лагерите
Някой още държат шортовете от 1,600, а други от 1,500
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКой каза 1,700
Голям балон се надува в момента "ши знайти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСнейки - и аз мисля че другата година може и да тестваме 80-85$, ама първо викам да се пробваме на 110
Иначе както каза Равновесов, тренда при суровините сочи твърдо надолу, а фактори една камара.
За олекотяването, ти си знаеш. Не забравяй, че тук не е БФБ и като има печалбичка не е лоша идея да се кешира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова с ресурсите е временно - BHP изкара рекорден обем желязна руда и това даде оптимизъм на ресурсните компании, и на държавите разчитащи на ресурси като Бразилия. Но този оптимизъм няма да трае дълго - тренда в сектора си е яко надолу и не изглежда като да се обръща скоро.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар