IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    В тая сфера съм общо взето гъба. Затова питам.
    А инак мисля че и това говори в твоя подкрепа.

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...idnost,154521/
    При банките това е хубаво, че имат огромни икономии от мащаба. Така че ако се чуди човек винаги може да вземе най-големите. Има доста добра вероятност те да са и най-рентабилните, а и най-сигурните. Малките банки са екзотика, просто не си заслужава особено човек да се занимава с тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Капитализираха се през изминалите години. Вече почнаха да изкарват печалби дори и рисковите. Американските вече дърпат силно и разликите в капитализациите са доста сериозни без да има голяма разлика в активите - поне при големите. Кривата на лихвите в САЩ, а и в Англия почва да става по-стръмна. От което по принцип банките печелят - стига да не държат много ДЦК.

Кои точно е по труден въпрос защото е на практика не възможно да се прогнозират резултати. Аз лично съм най-силно в английски, след това в австрийски и италиански. Но имам по малко и в други.
      В тая сфера съм общо взето гъба. Затова питам.
      А инак мисля че и това говори в твоя подкрепа.

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...idnost,154521/

Коментар

Що мислиш така ?

И на кои би заложил...
        Капитализираха се през изминалите години. Вече почнаха да изкарват печалби дори и рисковите. Американските вече дърпат силно и разликите в капитализациите са доста сериозни без да има голяма разлика в активите - поне при големите. Кривата на лихвите в САЩ, а и в Англия почва да става по-стръмна. От което по принцип банките печелят - стига да не държат много ДЦК.

Кои точно е по труден въпрос защото е на практика не възможно да се прогнозират резултати. Аз лично съм най-силно в английски, след това в австрийски и италиански. Но имам по малко и в други.

Коментар

Европейските банки ще са големия печеливш следващите месеци.
          Що мислиш така ?

И на кои би заложил...

Коментар

• Европейските банки ще са големия печеливш следващите месеци.

Коментар

• http://finviz.com/quote.ashx?t=PZE

Кой гепа на дънцето туканка преди седмица на 3.63
              Вчера 7%, днес 5, общо досега над 18%.
              Ма не пускам никакъв гювеч преди 12 $.
              Най подценения и перспективен нефтеняк в момента за мене.
              Аче като капак на всичко и 3.5% дивидент има

Коментар

Не знам дали сгреших, ма разкарах Тотала днес. Удари 52$, 6% за 8 дена, кой ти ги дава, избих му дивидента набързо... няма много де да ходи нагоре мисля, ще го дебна по нататък около 40-42$ при яко спихване.
                Днес се движа малко по слабо от индексите....ма има време, едва започваме
                Едва ли си сгрешил. Аз го продадох онзи ден с $1 по-малко, ама нищо, кешираната печалбица си друга бира. Нека кандидат милионерите се наиграят. $42 е малко нисък таргет си мисля. Зависи от пазарниия контекст де, ама около 46-47 ще можеш да си ги върнеш сравнително скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                  Сакън недей
                  Някой още държат шортовете от 1,600, а други от 1,500
                  Това си е техен проблем. От 1700 до къде ще ходите? А да бе, бях забравил - 2000.

Коментар

• Не знам дали сгреших, ма разкарах Тотала днес. Удари 52$, 6% за 8 дена, кой ти ги дава, избих му дивидента набързо... няма много де да ходи нагоре мисля, ще го дебна по нататък около 40-42$ при яко спихване.
                    Днес се движа малко по слабо от индексите....ма има време, едва започваме

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                      Аз казах! Ама к'ъв шорт ще ви ударя там, направо ще ви стопя лагерите
                      Сакън недей
                      Някой още държат шортовете от 1,600, а други от 1,500

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                        Кой каза 1,700
                        Голям балон се надува в момента "ши знайти"
                        Аз казах! Ама к'ъв шорт ще ви ударя там, направо ще ви стопя лагерите

Коментар

• Кой каза 1,700
                          Голям балон се надува в момента "ши знайти"

Коментар

• Един РЪСТ !!!!
                            От мен

Коментар

Снейки - и аз мисля че другата година може и да тестваме 80-85$, ама първо викам да се пробваме на 110
                              Да де, ама ние сме по-близо до 110 в момента
                              Иначе както каза Равновесов, тренда при суровините сочи твърдо надолу, а фактори една камара.
                              За олекотяването, ти си знаеш. Не забравяй, че тук не е БФБ и като има печалбичка не е лоша идея да се кешира.

Коментар

Това с ресурсите е временно - BHP изкара рекорден обем желязна руда и това даде оптимизъм на ресурсните компании, и на държавите разчитащи на ресурси като Бразилия. Но този оптимизъм няма да трае дълго - тренда в сектора си е яко надолу и не изглежда като да се обръща скоро.
                                Фундаментът отдавна е изкривен и между търсенето и предлагането има огромен гап койото се пълни от ФЕД с пари. Потреблението на енергия е на нива отпреди 10 години - все повече хора са безработни и няма нужда да ходят на работа и да харчат бензин а въпреки това цените са на ръба да изхвърчат ...
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X